ve son............boşandım...

canım çok üzüldüm. bir yuva yıkılırken yer gök tüm melekler ağlar derler. ama anlattığına göre boşanmak senin hayrına olmuş. bide aldatan o ama kahkaha atanda o ar perdesi yırtılmış. öyle bir haberini alıcaksınki ilerde ama onun gibi biri anlamıycak allahın onu cezalandırdığını. işte ozamana sakla kendini hani boşandığında kahkaha atmıştın ya ben senin haline gülmüyorum bile o kadar umursamıorum seni diyeceksin. böyle boşanan aldatan adamların 1 tanesi bile son nefesini rahat verememiştir. hiç duymadım.

allahım seni benden iyi günlerle karşılaştırsın inşallah.geçecek bu günler.biliyorum ve inan bana.senin gibi olmasada bende bu günlere kolay gelmedim!!!

kızlar ya güçlü olucam bu acıyı bitireceğim.... yada bu acı bitirecek beni.... çok korkuyorum... pazartesi psikoloğa gidicem..faydası olurmu bilmem ama deniycem....

sen sevdıgınden degıl yaptkları yanına kaldı dıye uzuluyorsun bırazda anlayabılıyorum
kendıne bır ıs yada ugras bul hersey gececek merak etme

hayatta en çok istediğim şeydi onunla evlenmek.... ve oldu...ama sadece bu kadar... ne evliliğimden ne evimden ne aşkımdan ne sevgimden... nede toz kondurmadığım adamdan eser kalmadı... belkide ben evlenmeyi bu kadar çok istemekle hata yaptım... bundan sonra hiçbişeyi bu kadar istemiycem hayırlısını istiycem...

Allah yardımcın olsun..
Geçer elbet Allah ın izniyle hiç merak etme hem bak sen de dersler çıkarmışsın bu çok güzel bişey..

Allah sabır versin canım. Hiç kolay değil elbette ama atlatılmayacak da değil en fazla 6 ay sonra yüzün eskisi gibi gülmeye başlayacak. Bide şunu düşün suçlu olan o ve şuan gülse bile yüzü emin ol gece yatağına yattığı zaman sen aklına geleceksin yaptıkları. Sen olduğu gibi devam ederken hayatına o bunların pişmanlığını yaşayacak. Beter olsun zaten...

daha çok yeni acın arkadaşım.
aklına güzel anılar geliyor şuan.
seni daha da yaralıyor bunlar.
ama zamanla kötü anılarda gelecek aklına.
ben bu adamı nasıl sevmişimde evlenmişim diyeceksin.
ilk önce nefret edeceksin sonra nötr olacaksın.

bak düşün boşanmadığını düşün.
bu adamla hala evli olduğunu düşün.
yıllar geçmiş bu adam hala aynı tas aynı hamam hatta daha azıtmış.
geçer miydi böyle hayat.
dünyaya bir kere geliyorsun.
böyle bir hayat yaşamak istermiydin.
kesinlikle istemezdin.

ne kadar basit bir adammış ki kahkahalar atmış.
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.
adamın arkadaşlarına baksana bağımlı insanlar.

sen sadakanı ver kurtuldun diye.
çalışıyormusun bilmiyorum iş güç edin.
çalışıyorsan işine sıkı sıkı bağlan.
seni meşgul edecek meşgaleler edin.
kurstur murstur.
hayata bir yerlerinden tutun.
yıpratma değmeyecek insalar için kendini.

bu acının sonu nerde ne zaman bilmiyorum...... çok yorgunum ama umutsuz değilim...... belki bir gün acım diner yüreğim soğur.... ama onun yanına kar kaldı herşey....

kimsenin ahı kimsede kalmıyor emin ol Allah büyük bu dünyada olmazsa öteki dünyada. ama seni istemeyen adamı bu kadar eziyet adama yapacağın en büyük intikam unutmak boşvermek onu unuttuğun her gün ondan intikam alacaksın. üzülme sakın bek göreceksin bir gün bu yaptıkları ondan nasıl çıkacak. sakın ağlama ve toparlan kafanı dağıt kendine uğraş bul gez toz. ve hep dua et Allah büyük

ay arkadaşım böyle ş.. siz bi insandan ayrıldığına mı üzülüyosun Allah aşkına. zil takıp oynaman lazım bence.keşke böyle bi evlilik hiç yaşanmasaymış. ama olmuş bi kere ben senin adına sevindim valla kurtulmana. sen de sevin. üzülme artık.

herşeyin hayırlısı canım....
inşallah çok çok mutlu olursun....
zaman herşeyin ilacı....

Canım senın ıcın hayırlısı olan buymus .hıc bosuna uzulme onundekı gunlere bak kendıne ugraslar bul

Gor bak ne hale gelecek eskı esın ... Benım basımada geldı bana ıftıra attı ama en buyuk kazıgı en yakınından yedıı ıntıharın esıne kadar geklmıs

çok ama çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede toparlanırsın.Allah yardımcı olsun.

öldürmeyen acı insanı olgunlaştırırmış...

merak etme zamanla acıların hafifleyecek...

Allah yar ve yardımcın olsun...

Sana ne söylesek burda anlamsız kalır yaşamayan bilmez elbet size o kadar kötülük yapan aldatan hakaret eden eşin arkasından üzülüyorsunuzz elbet yaşanmışlar var güzel olan anılar var elbet,alışkanlık var eşine ve evinee zor geliyor hani ilk evlendiğimizde ilk aile ziyaretinde baba evinden dönerken kaçımız ağlamıştır aynı durum işte zamanla herşey düzelcek önce baba evine lışcan sonra acıların hafiflicek sonraa yeni hayatındaa rahat huzurlu bie beyinle yeni yaşamına ayak uydurcan sana tavsiyemm kendni dışarı at sahilde yürü yalnız kalmaa hüzünlü parçalar dinleme , evde kek böre pasta yap devamlı arkadaşlarını davet et hareketli müzik eşliğinde dans et bunlarıkeyifliyapmıvcan elbet ama zorla kendini işinmesleğin muhasebe ama bu işde bir süre çalışmamanı tavsiye ederim böyle hareketli bir alanda çalış mesel yaz geliyor bi butikde magazada çalış hem yoğun olur düşünmeye fırsatın olmaz hemde para kazanırsın çevre edinirsinn kazandığın parayı ister biriktir isterr alış veriş sinema eğlenceye harca devamlı cd kirala film izle yani kapatma kendimi cnmm yoksa sorunlar küçüklmez büyür senin güzel bir başlığna günün birinde şahit oluruz inşallahhh güzel haaberlerini dutymak için sabırsızlanıyorum bak bende şişkolar topiğinindeyim yedik yedik kg vermeye çalışıyozzz şimdi arada gel sayfamaa çok tatlı arkadaşlarımız varr senide aramızda görelimm hayatında başarılar dilerim sana rabbim en kısa süredee seninde önce gönlünü sonra yüzünü güldürür inşallahh arınırsın yaşanmış kötü anılardan allaha emanet ol

hakkında hayırlısı buymuş demek ki canım
zamanla acın azalır hatta küllenir emin ol
inşallah bundan sonra çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…