Sanki bütün arkadaşlarda sözleşmiş gibi işi var birkaç kişi daha var bir de onları arayım beyefendi de check in yapmış spor salonundaymış
yani evet üzüldüm bir sürü planımız vardı bugün için hergün görüşüyorduk bide çok alışmıştık birbirimize
yalnız gidebilirim evet ya da alış veriş yapabilirim işyerindeki arkadaşlar sağolsun baya dertleştik burnu sürter inşallah
keyfi bilir ben hayallerimi yaşıyorum tez yazmak benim hayalmdi canım yapacak bir şey yok adam mutsuzmuş evlenince mutlu olcağını sanmıyormuş ne yapayım elde var sıfır.
haha tam çakalmış seninki ama sağlam kayaya toslamış:)) yani bana nedense ararmış gibi geliyor bu tip, çok özlersek dönerizz kafasındaki adamlar illa dönüyor bi sekilde. ama önemli olan senin ne düşündüğün
Badecim bide göbeği var spora gidiyor eritmek için o kadar güvenmiyormuş ki bana geceleri rahat uyku uyumuyormuş camış gibi yatsın şimdi rahat rahat
adam öyle bi rahatki konya ovasına yayılabilir o derecebir insana öyle şeyler söylenir mi?
sana değil kendine güvenenemiş belli ki
İğreniyorum böyle sünepe ve olgunlaşamamış erkek "çocuklarından"...
Adına çok sevindim seni zerre kadar haketmeyen üstelik aşağılık kompleksleriyle günlerini zehir eden bir çocukla beraber olmanı değil de;
sana denk zeki başarılı doğru görüşlü,değer veren,SAYGI DUYAN,seven,kendine güvenen güçlü bir ADAM la beraber olmanı isterim ve dua da ederim :)
dün aradım açmadı meşgule attı
oysa hasretinden aramamıştım
onun kredi kartından harcama yapmıştım ne kadar tuttuğunu hatırlamıyorum
bende mesaj attım ay sonuna borcumu kapatacağım dedim
cevap yazmamış zaten yazmasın lazım değil gerçekten lazım değil
daha önceki ayrılıklarda geri döndüm de ne oldu adam değişmiyor ki
çok içim acıyor ama başedebilirim bu sefer eminim
bide aramış beni dün beni aramışsın o paraya gerek yok kalsın sok bunu aklına almayacağım nasıl öfkeli öfkeli konuşuyor sanki ben terk ettim bide check in yapıyor devamlı bende birazdan arkadaşla buluşacam ama checkin yapmıyorum nerde olduğumu ne yaptığımı bilemesin iyice kudursun
İşte şu saatler zor otobüs beklerken bu ssoğukta geçmiş zaman geliyor aklıma
Aklım onunla orada kaldı
böyle dusunursen unutman zor olur canım. ayrıldıgın gun ve oncesını unut bir çizgi çek . erkek arkadasn bnm eskı erkek arkadasıma benzıyo o da cocuk gibiydi güvenemedi ve aldatılmıstı oncekı ılıskısınde. beni de terketti :)) 1,5 ay oldu smdı ama oh dıyorum ıyıkı ayrılmısız. zamanı gelınce sende aynısını dıceksın emın ol ve onu dusunme.
çok zor ya akşamlar ürkütüyor zaten beni
whatsappda sürekli çevrimiçi kimle yazışıyor acaba
takıntı haline getirmemem lazım
Şu türklerdeki ayrıldıktan sonra kendine ve etrafa kötüleme olayınada ben hastayım tamam egon böyle istiyor çünkü bu şekilde ayrılıkla başediyosun anlıyorum da bu kadar kötüyse niye birlikte oldun hatta yapışırcasına niye o senden ayrılana kadar bekledin demezler mi adama? Kimse kusura bakmasın ama yuksek lisans yapmak yada siyasi görüşe sahip olmak zeki olmak anlamına geldiğini ilk defa bu forumda duyuyorum ben.zeki bir kadın kendini bir ilişkide bu duruma düşürmez ve arkasındanda zaten k..Ci buyuktu yok göbeği vardı gibi sığ yorumlar yapmaz.eski konularınızdan biliyorum adam size aşık değildi ve kendine layık görmüyodu o zamanlar ona çok kızmıştım şimdi haklıymış diye görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?