Ve sonunda burun ameliyatı oldum,sonuçtan inanılmaz memnunum.

ela12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
136
2
96
Ankara
Ameliyat sonrasını sizlerle mutlaka paylaşıcağımı söylemiştim;şu anda 8 gün oldu,çok şişlerim olmasına rağmen sonuçtan inanılmaz memnunum.Öncelikle sevgili doktorum Zühtü Demir'e göstermiş olduğu sabır ve hassasiyetten dolayı sonsuz teşekkürler...
Arkadaşlar benim ameliyatıma hem kbb ve estetik cerrah birlikte girdi,çünkü sağlık problemlerim vardı öncelikle.Dün alçım alındığında inanamadım gerçekten,tam istediğim burna kavuştum.Özelden msj atamıyorum sorun var sanırım,burdan sevgili cilek.35 e yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.sezoşş,sewill,senem isimlerini yazamadığım o güzel insanlara çok teşekkür ediyorum.

gule gule kullan gecmis olsun resimlerini bekliyoruz ozzel yazman icin 100 tane mesaj atman lazimmis

elacım cok sevindim. gözün aydın :))) zühtü beyin güzel yapacagından eminim zaten. keske zamanım el verseydi bende zühtü beye olsaydım.

geçmiş olsun. Yeni burnuna kavuştun demek :) en kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz. Güle güle kullan kaydirigubbakcemile5

teşekürler kızlar,evet öyleymiş gizemcim,kızlar en kısa zamanda resim ekliycem.ama şu an hala bant var,birazcık daha toparlanıyım resim ekliycem kızlar.

elacım geçmiş olsn canm benım 20 gun oldu ama hala istediiğim gibi diil burnum..şiş miş die kendimi teselli ediyorum işte:D
umut fakirin ekmeğiymiş:D

geçmiş olsun arkadaşım keşke bende senin gibiinanılmazz memnun olanların içinden biri olsaydım.sen şanslı gruptansın hali talihsizliklere denk gelenlerin grubu varya % 2 lik kesm .işte bende o kesimin içindeyim.

teşekkür ediyorum hepinize arkadaşlar,nilüfercim benimde hala çok şiş suratım,o nedenle resim eklemiyorum,yani seninde daha çok yeniymiş,bence karar vermek için biraz erken canım,üzülme yani.hemde çok çok çok erken.

sevgili spring,teşekkür ediyorum güzel dileklerin için,ama senin için üzüldüm arkadaşım.benim kardeşimde o kesimin içindeydi,o da dün tekrar ameliyat oldu.bu işler cidden hem çok zor,hemde şans canım ya kim ne derse desin yani.

sevgili spring,biraz önce baktım resimlerine,sanırım ikinci bi operasyon geçiriceksin martta,daha öncede belirttiğim gibi kardeşimde dün ikinci ameliyatını oldu,cidden küçük bi operasyonla burun ucu düzeltildi ve hiç şişi morluğu olmadı.çok kolay geçti yani,şu an alçılı hali bile çok güzel duruyor:)azmin zaferi diyorum:)

Back
X