ve sonunda hamileyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
sonunda hamileyim arkadaslar cok uğraştım sonunda oldu ama suan bişey hissetmiyorum cok garip bir duygu cok sevinçliyim ama bişey hissedemediğim için duygularım karıstı yani sizede böyle oluyormu :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hayirli olsun cnm tebriklerrr:teytey::teytey:

Hayirlı olsun
:CüvCüv:

Tebriklerr... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

tebrikler...:)) canım ben de bugün kan testi sonucumu aldım. henüz dr.a gösteremedim ama değerden belli pozitif olduğu. ve ben de garip duygular içindeyim. şaşkınlık var hala

tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah..........

hayırlı olsun canımsağlıklı,eli ayağı düzgün bi şekilde bebişini kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

meraba tebrik ederim kızlar allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.ne kadar zamandır istiyordunuz.ve bu ay ne denediz.

Gözlerin aydın olsun! Allah sağlıkla kavuştursun inş! Sitemiz yenilendi güzel haberler getirdi bizlereee:))

tebrikler canım,Allah tamamına erdirsin inş...

canım hayırlı ugurlu olsun inş rahat ve sorunsuz bir hamilelik atlatıp bebeğini sağ sağlim kucagına alırsın hiçbişey hissetmemen çok normal yavaş yavaş büyüsün hareketlerini hisset o zaman anlatırsın bizlere hissettiklerini ok :))) bir ömür boyu mutluluklar dilerim

ne mutlu sana .... babayıda senide tebrik ederim.. sağlıkla kucaklaman dileği ile hayırlı uğurlu olsun inşallah......

hayırlı evlat olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin.mutlu kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…