Ve sonundaaaa görümcelere veda ettik :)

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
:9: Bacılar hatırlarsınız size görümcelerimle olan sorundan bahsetmiştim. Sonunda dün eşim patladı! hemen anlatıyorum canlar cuma günü eşimle gezmeye gitmiştik çok güzel bir gün geçirdik akşam beni annemlere bıraktı biraz işim var sen bekle gelip alacağım dedi. bende tamam dedim oturdum annemlerde aradan 3 saat falan geçti eşim aradı gülüm ben gelemiyorum sen gelebilir misin diye tamam dedim neyse gittim eve ne göreyim :1: evin her yeri kırmızı güller ve papatyala dolu... çok sevindim tabiki. güzelde bir masa hazırlamış nasıl yaptı hala anlamadım gerçi :1: kısa geçeyim çok güzel bir aşam diyorduk ki kapı çaldı gelen kim ? büyük ablası ve 4 balası !!!! eşim baktı kapıdan açmayalım dedi. biz sessiz oturuyoruz telefonu aradı ki eşimin telefonu yüksek seste çalıyor anlaşıldı evde olduğumuz neyse ben açtımaaa duymadık falan derken hooop girdi içeri.neyseo gecemiz burnumuzdan geldi. gece oldu bunlara yatak açtım. bu akıllı dedi ki senin odanda üstümü değişeyim tamam dedim.içeri girdi kapıyı kapattı.ama içime kurt düştü bi kere 15 dakka oldu kadın çıkmıyor. içeri daldım bende sanki unutmuş gibi! veee ne göreyim kızlar !!!!!!!!! elinde bir muska(bizde büyü derler)çamaşır çekmecelerimi kurcalıyor.:47: çığlığı bastım eşim geldi gördü hemen inkaa başladı yok o çamaşır arıyormuşta çekinmişte benden istemeye bilmem ne. eşimi ilk kez öyle gördüm. hemen odadan def etti ve memleketi aradı gecenin o vakti kaynanamla kayınpederimi dedi şart olsun ki kızlarınız evimden içeri girmeyecek bende onların evine girmeyeceğim odamızda eşyalarımızı kurcalıyorken yakaladık artık yeter biz alttan aldıkça üstümüze geldiler. kayınpederim aldı telefonu kızına bir laf saydı yarım saat sonra kocası geldi aldı özür falan diledi. ertesi gün kocam aradı ablasını dedi ölümede dirime de gelmeyin karımı kabullenemediniz gitti o yoksa bende yokum kapımı açmayın. yok sizin kardeşiniz :1::1::1: telefonu yüzüne kapattı. kaynanam falan aradı benden özür diliyor bende durumu anlattım dedim anne ben naptım size yaşadıklarım benim elimde mi nasip işte ben istemez miydim ilk eşim oğlun olsun falan neyse kadın dedi bir daha ikiside açmayacak kapınızı siz istemedikçe. hasbam beni aradı sen yanlış anladın kardeşler arasını açtın bilmem ne. dedim herşey gün gibi ortada abla rica ederim arama beni. :9: ohhh kurtuldum bee

Valla ben sizin adınıza çok sevindim..:24: Mutluluğunuz daim olsun.. :31:

Büyücü görümcenizde Allah'a havale..:47:

çok sağolun kızlar...işin bu raddeye gelmesini istemezdim ama kendisi kaşındı resmen. ben zaten ağlamaktan başka bişe yapamadım.eşime dedim pişan olacağın şeyler söylemeseydin. dedi en baştan beri yeter sustuk bu iyi oldu.:40:

o büyü sizi ayıracakken eşinizle ablasını ayrımış:))
gözün aydın olsunn.......
kime niyet kime kısmet:))

Son düzenleme:
Ne Allah'tan korkmayan insanlar var. Ahiretlerini de hiç düşünmüyorlar. O büyüyü yaptırdığı için ebedi cehennemlik oldu haberi yok herhalde.

bu görümcecik,düğünün ertesi günü senden çarşaf isteyen sonrada aa sen dul evlenmiştin dimi diyen edepsiz,değil mi? etme bulma dünyası işte!

hadi gözünaydın

ne ekersen onu biçersin demişler.

umarım eşin yumuşamaz.

gerçi ilerde yumuşasa bile, adı üstünde muska.
insanın unutacağı cinsten bişey değil :30:

yakalandığı halde hala inkar etmiyor mu şu insanlar, gidip suratına bi tane patlatmak istiyorum sen kimi salak yerine koyuyorsun salak diyerek...

hala inkar aptal mıdır nedir

Canım çok sevindim ALLAH'ın işi işte büyü yaparken yakalanmış ohh diyorum büyü yapmanın cezasını almaya başlamış
anlamıyorum şu görümceleride hadi anne kıskanıyor evladı falan ama bu görümcelere ne oluyor bende görümceyim abimlere senede 2 kere anca gidiyorum inşALLAH hep mutlu olurlar diye dua ederim
kardeşlerini senden ayırınca ne olacakki gidip bakire alınca ne oluyormuş onuda anlamış değilim bakirede 2 dk sonra kadın olmuyormu ne oluyor 2damla kanla
burada neler duyduk neler kızım diyor gidip ters ilişki yaşıyor ama kızlık yerinde sonra el değmemiş kızım diye evleniyor
canım lafı çok uzattım , gözün aydın umarım bir daha görümcelerini ne görür nede duyarsın

Canım senin adına çok sevindim
Eşinin bu denli tepki gösterip onları haklaması çook iyi olmuş
İnşallah sana yapılanları unutup eşin can ciğer kuzu sarması olmaz onlarla
Ballanıp kıymetlenmez umarım...
Bende anlam veremiyorum bu görümcelere
İki tane erkek kardeşim var onların mıtsuz olduğunu hiç ister miyim?Allah korusun

cesarete bakarmısınız, odanıza giripte muska yerleştirecekmiş öylemi:53:
ne allahtan korkmaz insanlar var,
iyiki yakalamışsınız, gözünüz aydın....

hey allahım ya millet aya ayak bastı.bizimkiler de üfürükçülük peşınde.iyiki geç olmadan fark etmişsin çok sevindim adına ama bundan sora daha dikkatli olun

Allahim kotulugunu ayagina dolandirmis.
Oh olsun.
Kardesinin yuvasini yikmak pahasina bu neyin hirsidir ki
Imanini sokup atmis.
Yazik cok yazik.
Siz yinede cok dikkatli olun bu yola girdimi insan ondan korkucaksin arkadas...

Eşyalarınızı karıştırmasıyla çok çok ayıp etmiş ama o elindekini gördüğünüzden eminsiniz değil mi ?
Göz yanılması olamaz mı ? Ya da kendine ait koruma duasıysa o an elindeyse falan ?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşiniz doğru tepkiyi vermiş ama aşırı davranmış
Aşırı davranan erkeklerden hep korkarım ben.
Birgün ya tam tersine dönüyorlar ya da bu aşırılığı birgün hanımınada gösteriyorlar.
Bu yüzden dikkatli olmalısınız ve bundan sonra çok müdahil olmamanız gerekiyor konulara ve konuşmalara.

gözün aydın canım. ne isterler insanların mutluluğunu bozmaktan anlamıyorum ki. oh canım değsin birde iş üstünde yakalanmışlar iyi olmuş.

artık eşin onlarla barışsa bile hep seni tutar sonuçta gördü onları muska koyarken . tövbe tövbe...

Back
X