Ve sonundaaaa görümcelere veda ettik :)

hadi gözünaydın diyeceğim görümcelerin çok patavatsızdı kurtulduğun iyi oldu ama umarım eşin 3 gün sonra bu yaşananları unutmaz.ben erkek milletine bir aldatma bir de aile konusunda güvenmiyorum:19: aileleri ne hata yaparsa yapsın çok kolay unutup hiçbirşey olmamış gibi davranabiliyorlar umarım senin eşin kardeşlerinin yaptıklarını unutmaz canım:31:

Yüce Allah göstermiş eşine onların ne olduklarını.. çok şükür.. adına çok sevindim canım.. ayıramadı yaa sizi.. çok iyi oldu ona..
inş. eşin bikaç günde unutmaz arkadaşların dediği gibi ailesinin yaptığını hemen unutuveriyo eşler..

Gozun aydin oncelikle…bu sekilde olmasi iyi olmus..gorumcenin gozu ne kadar donmuski ahiretini yakmaya niyetlenmis. Buyu yapan ve yaptiran bizden degildir denmis.

Allah boyle insanlardan uzak tutsun, neyseki zamaninda yakalamissin yoksa Allah korusun neler neler yasardin canim. Cok gecmis olsun.

iyi olmuş o kadına....
fesat şey...
dolanmış eline ayağına...
sevindim senin adına..

Verilmiş sadakanız varmış..

Evlerden ırak böyleleri.. Tek bu dünya da değil zaten öteki dünyada da belli böyle büyüye hileye başvuranların yeri..

çok sevindim sizin adınıza hiç bir kötülük kimseni,n yanına kar kalmıyor eşinizinde olayı canlı canlı görmesi çok iyi olmuşş...umarım daha sonra eşinizde bi değişiklik olmaz...hakkınızda hayırlısı olsun.

Allah'ın sopası yok ki gözünü oysun, çok iyi olmuş.

Büyü ne demek ya, hiç mi Allah korkusu yok, verilmiş sadakanız varmış

canım benim konumda yazmıştım. konularımı oku anlarsın diye. çok haklısın. Bak gitmişler hepsini okudum konularının bu nedenle geç cevap veriyorum. Allah gani gani yardımcın olsun. eşinide tanımamama rağmen çok sevdim ne iyi bir adammışki sana ne güzellikler yaşatmış, seni utandırmamış almış başına tac etmiş. yanlış anlama sen hakettiğinden yapmış bunları. Allah sizi bir ömür boyu mutlu etsin sana eşine ailene ve doğacak çocuğuna zeval vermesin. Mutluluklar dilerim eşinle, evdeşinle, ailenle. murlu kal huzurlu kal.. :54::54::54:

ohhh kurtuldun.bu tepkiyi çoktan haketmişlerdi.yine olayı unutturma çünkü eşin aradan zaman geçince yumuşayabilir.

çok iyi olmuş onu öyle yakalaman...
ne kötü niyetli insanlarmış yazık..
eşinde çok iyi yapmış..
inşallah böyle kalır..

İncir kabuğunu doldurmayacak şeyleri büyük sorunlarmış gibi adledip görümcelerine kin güdenler senin görümcelerini ve çektiklerini bir okusunlar bence...

Bence de öyle yakalanması isabet olmuş. Allah böyle şeylere başvuranları büyü yaptıkları insanlara yakalatsın inşallah...

gerçektende inanamıyorum böyle insanlar var mı yaa.nasıl insanlar..

yakaladığınız iyi olmuş yoksa midenizi bulandırmaya devam edeceklerdi..

Back
X