- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
- Konu Sahibi Hannah McKay
-
a) birisine aşıksınız ama her şeyde istediğiniz gibi değil kötü de değil ama idealinizdeki gibi değil
b) birisi size aşık siz de eskiden aşıktınız şimdi o kadar yoğun duygularınız kalmadı ama o kişi tam da idealinizdeki gibi
siz ne yapardınız aşık olduğunuz kişi mi yoksa ideallerinizdeki ama aşık olmadığınız kişi mi tercihiniz olurdu ?
aşk ne kadar nereye kadar önemlidir ?
b şıkkı...
digerinin ideal oldugunu nerden biliyorsun? o kisiyle bi iliskin oldumu.. iliskide insanlar farklidir, heleki duygusallasirsa, kiskancliklar di sevgi beklemekler önemsildigini görmekler bu duygular yogunlasiyor.. simdi asik oldugun kisinin eksisini de artisini da cok iyi ve net biliyorsundur.. digeri ideal diyorsun ama eminmisin? onu da simdiki birlikte oldugun kisi kadar iyi taniyormusun? bence seninkisi az havalanmak.. cok yükselme cabuk düsersin.. erkek arkadasini seviyorsanda oldugu gibi kabul ediceksin, yoksa sevdigini sanmiyorum. tabi siddet ve saygisizligi varsa ozaman hak veririm sana.
Benim durumumla noktası virgülüne kadar aynı şeyleri yaşıyosun çok şaşırdım
Sanki ben yazmışım ben anlatmışım derdimi....
Seçim yapmak öyle zorki bende çıkmazdayım arkadaşım...
Şeytan diyo ikisinide sil at hayatından ama onuda yapamıyosun nolcak böyle bilmiyorum
Bi seçim yaparsan buraya yaz olurmu
oh be beni anlayan birisi varmış ya :)
seçim yapmak çok zor valla ya çoook
birincisine aşığım diyosun ama söylediğin gibi aşık olsaydın gözün başka kimseyi görmezdi ve idealmi değilmi diye düşünmezdin bile. ona aşık değilsin yani. ikincisinede daha önce bişey hissetmişsin ve olmamış yine duygun bitmişki şuanki birinci girmiş hayatına. bi deyim vaardır ya pirince giderken eldeki bulgurdan olmak. şuan sendeki sadece bu. ikincisi sevgilin olsun onu tanı onunda ideal olmadığını görceksin. senin olmadığı için cazip geliyo şimdilik. birincisine böyle bi haksızlık yapamazsın aşık deilsen bitir ilişkini başkası için deil sevmediğin için!!!!!
Aşk körlük müdür? Kendini düşünmeden teslimiyet midir bir kişiye? Eğer buysa aşk ya ben hiç tatmadım bu duyguyu ya da bu bir hastalık çoğu kişinin de tatmadığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?