- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.687
- 248
- Konu Sahibi danceofdeath
Merhabalar, uzun zamandır yoktum.Doğudan batıya tayin taşınma süreci..Ayrı evlere yerleşme..
Bayram tatili ve ayrılığımızı ailelere açıklama süreci..Ancak rahatlayıp gelebildim.
Eski konularımı bilen bilir.Eşimle uzun zamandır sorunlarımız vardı.Kıskançlığı,soğukluğu
ve sürekli beni suçlaması..işin gerçeği beni aldattığı sayısız kadın...Bu kadar küçüleceğine,kendini böyle iğrenç
bir duruma düşürüceğine inanmak istemezdim ama oldu..Demek ki öyleymiş..
Her neyse,sonunda taşındık ve evleri ayırdık..Ben memleketime geldim,o tayin yerine.. O ailesine söyledi tabi
açıklama yapamamış nasıl yapsın! Ne halt yediğini nasıl söylesin.. Ben de kendi aileme söyledim,detaylara girmeden.
ağladı anneciğim ama senin mutluluğun bizim için önemli dedi.Her zaman yanındayız dediler.
Düşman olmadık,dostça ayrılalım dedik..Tabi adli tatilde dava açamıyoruz.O ayrılmak istemediğini söyledi,
ben hakkımı helal etmediğimi asla affetmeyeceğimi söyledim. Gerçekten affedemiyorum. Yaşadıklarıma inanmıyorum.
Yalanlara,iki yüzlülüğe..Bu iğrençliğe nasıl bulaştım inanamıyorum.. Onunla birlikte bütün yalanlar hayatımdan
çıkıp gitsin..
Şimdi kendi yolumu çizmeye çalışıyorum. İş başvuruları,yüksek lisans başvurusu..Hayat devam ediyor.
Mutlu muyum? hayır. Ama inanılmaz huzurluyum. Sabah kalktığımda nefret ettiğim pis sigara dumanının içine kalkmıyorum.
Bugün kavga yok,hakaret yok,yalan yok,aşağılama yok.Kendi pisliğini örtmek için bana iftiralar atamaz..Artık beni aldatamaz..Yalanlarıyla aptal yerine koyamaz..![]()
Markete gittiğimde yavaş yavaş alış-veriş yaptım. Bu bile lüksmüş,başımda "hadi çabuk,çabuk ol,acele et,sıkıldım,
eve gidelim" diye söylenen kimse yokken alış veriş yapabilmek...Bir de şu iş durumumu yoluna koyarsam çok rahatlayacağım.
Bu aralar sürekli evdeyim..Kendime sürekli iş çıkartıyorum ki düşüncelere dalmayayım..Gerçekten işe yarıyor.İhtiyacı olanlara
tavsiye ederim.
O kadar çok severek evlendim ki,kimse ayrılabileceğimize ihtimal vermiyordu. Yanılmışım... :85:
Ağır travmalarla doluyum,toparlanmak zor ama geçecek,biliyorum bu sızı da geçecek,hatta bir gün mutlu bile olacağım.. Ama sanırım biraz zamanı var :)
Hayırlısı neyse o olsun..![]()
zor bir süreç ama ben atlatacağınıza inanıyorum.
Allah yardımcınız olsun