Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireyim. Benim eniştem iş adamı, yanında bir kız çalışıyor. Çay, temizlik felan işleri yapıyor. Dün ben ablamlarda idim. Gece 12. 30 civarıydı. Yeğenimle film izliyoruz beraber. Bu arada yeğenim 17 yasında. Gece Bir baktım ona Bi mesaj geldi. Bende kim dedim sekreter kız dedi. Bende bu saatte ne diyor sana diye sorunca yeğenim ekranı gösterdi. "Napıosn yawrum" yazmış. Benim gözlerim bir açıldı... Bu arada kız 25_30 yaş arası. Neyse işte şey yapmiyim dedim. Sonra dedim ki ver bakalım ne konusmuşsunuz diye. Oda verdi hemen. İşte kız buna şöyle şeyler yazmış. " y küs müyüz neden cevağ vermiyorsun, y benimle barışırsan ne istersen yaparım. Y gel beraber yemek yiyelim. Y aç aç antrenmana gitme, y bana vercen mi toprak olmasın... Bunu görünce zaten beynim yandı. Bu arada yeğenim ara sıra büroya gidiyor, okul olmadığı için orda takılıyor. Neyse sabah oldu hemen enişteme söyledim. Eniştem de onu işten çıkaracağını söyledi. Daha önce hiç böyle bişeye sebep olmadım. İçim kötü oldu. Sizce dogru mu yaptım.