Veda edemiyorum ama kavuşacak gibide değiliz

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
133
30
selam kızlar
23 yaşındayım çalışıyorum muhasebeciyim bi şirkette
2.5 sene önce boşandım bi buçuk sene evli kaldım eşim amcamın oğluydu uyuşturucu bağımlısıydı dayanamadım ayrıldım
Severek evlenmedim ailem istedi ailem okeyledi evlendim olmadı ayrıldım
Aileme çok öfkeliyim bu yüzden
Her neyse kızlar
Bir erkek Arkadaşım var 34 yaşında
Evlenmeyi düşünüyoruz anlaştığım sevdiğim düşüncelerine saygı duyduğum bir insan
Evlilik yaptığımı ailesine söylememeyi tercih etti ki ben de kimseye söyleyemiyorum.
Kendimden bile gizliyorum
Kızıcaksınız belki ama ben bi evin tek kızıyım millet sen değerlisin baban seni kolay kolay vermez derken babamın beni küçük yaşımda Benim onayım olmadan evlendirdiğini nasıl söyleyebilirim
Evet anne baba hakkı ödenmez ama çocuk hakkı ? Doğurmak mı annelik
Uygun birini buldum hadi evlen demek mi annelik bence değil bend helal etmiyorum hakkımı
Aileme söyledim ailesinden gizlediğini ailesine söylemeyin diye
Ailem zaten istemiyor neymiş tanımıyorlarmış
Kafayı mı yediniz sen kardeşini tanıyordun da noldu diyorum hiç oralı bile değil
Ben bi buçuk sene beni öldürür diye korkudan uyuyamadım neler neler yaşadım
Boşandım tehtid etti öldürmekle vs
Uyuşturucu ile araç kullandı vefat etti
Herneyse işte ailem istemiyor diretiyor
Napıcam bilmiyorum ailesi bilsin istemiyorum kimse bilsin istemiyorum
Ailem yanımda değil ailem destek değil
Ayrıldım benim hakkım yok onun zamanını almaya
Arkadaşlarım istemiyor gencecik güzel kızsın omunla olmaz 40 gösteriyor gibi yorumlar yapıyorlar
Ben seviyorum gerçekten çok seviyorum ayrıldım seve seve
Ama canım acıyor işt
İlk kez sevildim ben ilk defa değer nedir gördüm
:((((

Sonradan dul olduğunuz ortaya çıkarsa ortalık karışır bence . Zaten kötü bir tecrübeniz olmuş . Daha dikkatli adımlar atmanız gerek artık . Kalbi devre dışı bırakıp beyninizi ön plana alın . Yazık etmeyin kendinize . Bir kere daha ...

Daha sonra öğrenirler sorun cikar.... erkek arkadadiniz simdi ailesine karsi arkanizda durmayacaksa ilerde hic duramaz.... bu saklanilacak ayip bisey degil.....

selam kızlar
23 yaşındayım çalışıyorum muhasebeciyim bi şirkette
2.5 sene önce boşandım bi buçuk sene evli kaldım eşim amcamın oğluydu uyuşturucu bağımlısıydı dayanamadım ayrıldım
Severek evlenmedim ailem istedi ailem okeyledi evlendim olmadı ayrıldım
Aileme çok öfkeliyim bu yüzden
Her neyse kızlar
Bir erkek Arkadaşım var 34 yaşında
Evlenmeyi düşünüyoruz anlaştığım sevdiğim düşüncelerine saygı duyduğum bir insan
Evlilik yaptığımı ailesine söylememeyi tercih etti ki ben de kimseye söyleyemiyorum.
Kendimden bile gizliyorum
Kızıcaksınız belki ama ben bi evin tek kızıyım millet sen değerlisin baban seni kolay kolay vermez derken babamın beni küçük yaşımda Benim onayım olmadan evlendirdiğini nasıl söyleyebilirim
Evet anne baba hakkı ödenmez ama çocuk hakkı ? Doğurmak mı annelik
Uygun birini buldum hadi evlen demek mi annelik bence değil bend helal etmiyorum hakkımı
Aileme söyledim ailesinden gizlediğini ailesine söylemeyin diye
Ailem zaten istemiyor neymiş tanımıyorlarmış
Kafayı mı yediniz sen kardeşini tanıyordun da noldu diyorum hiç oralı bile değil
Ben bi buçuk sene beni öldürür diye korkudan uyuyamadım neler neler yaşadım
Boşandım tehtid etti öldürmekle vs
Uyuşturucu ile araç kullandı vefat etti
Herneyse işte ailem istemiyor diretiyor
Napıcam bilmiyorum ailesi bilsin istemiyorum kimse bilsin istemiyorum
Ailem yanımda değil ailem destek değil
Ayrıldım benim hakkım yok onun zamanını almaya
Arkadaşlarım istemiyor gencecik güzel kızsın omunla olmaz 40 gösteriyor gibi yorumlar yapıyorlar
Ben seviyorum gerçekten çok seviyorum ayrıldım seve seve
Ama canım acıyor işt
İlk kez sevildim ben ilk defa değer nedir gördüm
:KK43:(((

arkadaşlarınız neden istemiyor? sadece yaşından dolayı mı?
seviyorum diyorsunuz
daha da önemlisi seviliyorum, değer görüyorum diyorsunuz
burada yaşıtıyla veya sizin arkadaşlarınıza göre "yaşı yaşına uygun" evlenip de ne değer görmeyen insanlar var
siz kendiniz, neden ayrıldınız? başınızdan evlilik geçti diye mi? yoksa arkadaşlarınızın söyledikleriyle mi? "gencecik güzel kızsın" vs

Böyle bir şeyi ömür boyu saklayamazsınız ki. Hiç o topa girmeyin. Neden utanıyorsunuz ki? Olabilir evlenmiş boşanmış olabilirsiniz. Saklamayın derim.

Sonradan dul olduğunuz ortaya çıkarsa ortalık karışır bence . Zaten kötü bir tecrübeniz olmuş . Daha dikkatli adımlar atmanız gerek artık . Kalbi devre dışı bırakıp beyninizi ön plana alın . Yazık etmeyin kendinize . Bir kere daha ...
Bence çıkmaz sonuçta yakın değiliz bişi değiliz
:((

arkadaşlarınız neden istemiyor? sadece yaşından dolayı mı?
seviyorum diyorsunuz
daha da önemlisi seviliyorum, değer görüyorum diyorsunuz
burada yaşıtıyla veya sizin arkadaşlarınıza göre "yaşı yaşına uygun" evlenip de ne değer görmeyen insanlar var
siz kendiniz, neden ayrıldınız? başınızdan evlilik geçti diye mi? yoksa arkadaşlarınızın söyledikleriyle mi? "gencecik güzel kızsın" vs
Arkadaşlarım yaşı ve görüntüsünden dolayı istemiyor bu benim umurumda değil onların olumsuz düşünceleri beni etkilemiyor
Ailem istemiyor ailem ayrıldığını söyleyeceğiz diyor
Bu yüzden ayrıldım

Bence çıkmaz sonuçta yakın değiliz bişi değiliz
:KK43:(

Diyelim ki evlendiniz. Haberlerinin olmaması imkansıza yakın . Evlendiğin bey hiç evlenmediyse vay efendim ben oğlumu dulla mı evlendirmişim vs vs saçma sapan şeyler üzebilir sizi .

Diyelim ki evlendiniz. Haberlerinin olmaması imkansıza yakın . Evlendiğin bey hiç evlenmediyse vay efendim ben oğlumu dulla mı evlendirmişim vs vs saçma sapan şeyler üzebilir sizi .
Duyulsa istenmeyeceğim

Arkadaşlarım yaşı ve görüntüsünden dolayı istemiyor bu benim umurumda değil onların olumsuz düşünceleri beni etkilemiyor
Ailem istemiyor ailem ayrıldığını söyleyeceğiz diyor
Bu yüzden ayrıldım

ayrılmadan önce sordun mu peki?
ailem evlenip ayrıldığımı söylerse, ailen öğrenirse ne olur dedin mi?

senin o aileni de Allah bildiği gibi yapsın inşallah

Yalancinin mumu yatsiya kadar...
Bence yalan soyleyerek adim atmayin. O ailesine soylerse olabilir. Ne kadar suredir taniyorsunuz.? Maddi durumu nedir? Sadece askla evlilik yurumuyor. Size deger vermesi sadece ilgilenmek mi?
Mantigi devre disi birakmayin hic bir zaman, tavsiyem.

ayrılmadan önce sordun mu peki?
ailem evlenip ayrıldığımı söylerse, ailen öğrenirse ne olur dedin mi?

senin o aileni de Allah bildiği gibi yapsın inşallah
Ailem istemez dedi
Ailesi yaşlı baya ve bu konularda da evlenmiş ayrılmış ne olcak demezler asla
Ben onların ailem söylemezse eğer duyacaklarını sanmıyorum çünkü benim öyle geniş bir çevrem yok
Duyuracak kimse de Yok
Ailem benim hayatım söz konusu ise hiç adil olamadılar
Hiç evlenmemiş olsaydım ki evlilik değildi o evlilik iki kişinin ayni evde yaşaması mı değil

Yalancinin mumu yatsiya kadar...
Bence yalan soyleyerek adim atmayin. O ailesine soylerse olabilir. Ne kadar suredir taniyorsunuz.? Maddi durumu nedir? Sadece askla evlilik yurumuyor. Size deger vermesi sadece ilgilenmek mi?
Mantigi devre disi birakmayin hic bir zaman, tavsiyem.
Yalan söylemiyorum ki
Arkadaş çevreme söylemek söylememek benim tercihim söylemedim
Ben erkek arkadaşıma söyledim o da ailesine söylememe kararı aldı
Ailesinin istemeyeceğini bildiğinden
9 aydır tanışıyoruz o da benim gibi muhasebeci orta işte durumu

Karşıma neden çıksın ki nerden çıkabilir ki
Ben de onu anlamıyorum işt
Benim amcam bundan 40 yıl önce 1 ay süren evlilik yapmış. Ve asla kimseye söylenmemesi tarafında herkes sır gibi saklamış. Tekrar evlenmiş falan eşi biliyor ama bizler hiç bilmiyorduk. Sonradan bir boş Boğaz söyledi herkese.
Yani ortaya çıkmayacak bir iş değil ki.

Sevgilinizin ailesi sizin gibi genç ve güzel bir gelin bulmuşlar da ilk evliliginize kulp takıyorlarsa hiç o topa girmeyin. 34 yaşında bir adamın ailesinden bu kadar korkmaması gerek. Genç kız gibi ailesinden şeyler saklıyor çok tuhaf. Sonuçta kuzeninizle evlenmişsiniz, böyle bir şeyin ortaya çıkmaması mümkün değil. Kendi aileniz den akrabalarınızdan mutlaka duyulur. Uyanacak bir şey yapmamışsınız ki cekiniyorsunuz? Sanki kendi oğullarının eline kadın eli degmedi,laf yani. Bu ilişkide siz çok genç ve güzel olan tarafınız, sevgilinizin değil sizin kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.
Normalde 34 yaşında maddi durumu orta, çok çok yakışıklı olmayan bir erkeğin 23 yaşında bir eş bulması çok zor.

Ailem istemez dedi
Ailesi yaşlı baya ve bu konularda da evlenmiş ayrılmış ne olcak demezler asla
Ben onların ailem söylemezse eğer duyacaklarını sanmıyorum çünkü benim öyle geniş bir çevrem yok
Duyuracak kimse de Yok
Ailem benim hayatım söz konusu ise hiç adil olamadılar
Hiç evlenmemiş olsaydım ki evlilik değildi o evlilik iki kişinin ayni evde yaşaması mı değil

bak canım, daha çok gençsin evet, fakat insanın mutluluğu nerede bulacağı belli olmaz ve tabi ne zaman da
ayrıldım diyorsun ya neden diye sormadı mı?
eğer soruyorsa ailenin seni tehdit ettiğini anlat, ailesine söyleriz diyorlar de
eğer karşındaki insan seni gerçekten seviyorsa allem eder kallem eder bir çözüm yolu bulur
en azından öncelikle ablası, yengesi, abisi birileri varsa onlara anlatır mesela
saklayarak evlenseniz bile sonradan ortaya çıkarsa herkes birlik olur aileye karşı, ikna edilir vs
ama sen, böyle bir risk var, o yüzden ayrılmak istiyorum dediğinde sevgilin sessiz kalıyorsa, "peki" diyorsa inan ki üzüldüğüne deymez

seven insan neler neler yapar özellikle de dışarıdan kaynaklanan problemlere karşı

sakın sakın ailenin sözlerini sevgilinden gizleme
benim durumum bu de, bu yüzden ayrılmak istiyorum de
tamam deyip senden vazgeçiyorsa arkana bile bakma
yok çözüm arıyorsa (saklayarak evlenelim diye seni ikna etmeye çalışması bir çözüm değildir) o zaman sen de onunla birlikte savaş bence

mesela bizim bir arkadaşımızın erkek kardeşi de aynen daha önce evlenip ayrılmış bir kızla evlenmek istiyor
durumu arkadaşımıza anlattı, hepimiz biliyoruz
sadece anne - baba bilmiyor
karar verdi abi kardeş, eğer anne baba öğrenirse abi destek çıkacak, şimdi de destek yani

Sevgilinizin ailesi sizin gibi genç ve güzel bir gelin bulmuşlar da ilk evliliginize kulp takıyorlar da hiç o topa girmeyin. 34 yaşında bir adamın ailesinden bu kadar korkmaması gerek. Genç kız gibi ailesinden şeyler saklıyor çok tuhaf. Sonuçta kuzeninizle evlenmişsin böyle bir şeyin ortaya çıkmaması mümkün değil. Kendi aileniz den akrabalarınızdan mutlaka duyulur. Uyanacak bir şey yapmamışsınız ki cekiniyorsunuz? Sanki kendi oğullarının eline kadın eli degmedi,laf yani. Bu ilişkide siz çok genç ve güzel olan tarafınız, sevgilinizin değil sizin kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.
Ailesi istemez , onların düşüncesini değiştiremezsinizki
Ben utanılacak bir şey yapmadm ama işte insanların bakış açıları hayatın gidişatını öyle tuhaf etkiliyor ki
Ben o evliliği yaşamasaydım şuan bu sorun olmayacaktı ha ben o evliliği güle oynaya da yaşamadım
Ama yaşamış olmam yetiyor insanların yorum yapmasına
Acıyarak bakmasına yetiyor

bak canım, daha çok gençsin evet, fakat insanın mutluluğu nerede bulacağı belli olmaz ve tabi ne zaman da
ayrıldım diyorsun ya neden diye sormadı mı?
eğer soruyorsa ailenin seni tehdit ettiğini anlat, ailesine söyleriz diyorlar de
eğer karşındaki insan seni gerçekten seviyorsa allem eder kallem eder bir çözüm yolu bulur
en azından öncelikle ablası, yengesi, abisi birileri varsa onlara anlatır mesela
saklayarak evlenseniz bile sonradan ortaya çıkarsa herkes birlik olur aileye karşı, ikna edilir vs
ama sen, böyle bir risk var, o yüzden ayrılmak istiyorum dediğinde sevgilin sessiz kalıyorsa, "peki" diyorsa inan ki üzüldüğüne deymez

seven insan neler neler yapar özellikle de dışarıdan kaynaklanan problemlere karşı

sakın sakın ailenin sözlerini sevgilinden gizleme
benim durumum bu de, bu yüzden ayrılmak istiyorum de
tamam deyip senden vazgeçiyorsa arkana bile bakma
yok çözüm arıyorsa (saklayarak evlenelim diye seni ikna etmeye çalışması bir çözüm değildir) o zaman sen de onunla birlikte savaş bence

mesela bizim bir arkadaşımızın erkek kardeşi de aynen daha önce evlenip ayrılmış bir kızla evlenmek istiyor
durumu arkadaşımıza anlattı, hepimiz biliyoruz
sadece anne - baba bilmiyor
karar verdi abi kardeş, eğer anne baba öğrenirse abi destek çıkacak, şimdi de destek yani
Ben 23 yaşındayım ama herkes söyler bu olgunluk niye
Hayata öyle bi saçma başlattılar ki sağolsunlar
Hep bi yerde karşıma çıkıyor
Neden diye sordu ailemin karşı çıktığını söyledim bırakmam dedi başta daha sonra peki dedi
Ailem söylemese kimsenin söylemeyeceğini de sanmıyorum benim akrabam Yok ki doğru düzgün ki onun da ailesi buralı değil burdan değiller
Anne babası çok yaşlı ve bu konuda çok ketumlar
Ne biliyim sevmek sevilmek önemli bence
Sevildiğimede inanıyorum
Ama olmadı işte

Evlenipde ayrilmak ayip degil. bence gizlemeyin ve sevdiginizde ailesine soylesin bu durumu. er yada gec zaten duyulur ogrenilir. Ve size dusen durum ailenize izah etmek ilkinde sizi dinledim ve evlendim simdi kendi istedigimle evlenirim. Yasiymis gorunusu buyuk gosteriyormuslarada bakma senin neticede bi gecmiste evliligin var tecrube sahibisin 1kere hareket ediceksn ama 1000kere dusunmen gerek.

Back
X