• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veda edemiyorum ama kavuşacak gibide değiliz

Yalan söylemiyorum ki
Arkadaş çevreme söylemek söylememek benim tercihim söylemedim
Ben erkek arkadaşıma söyledim o da ailesine söylememe kararı aldı
Ailesinin istemeyeceğini bildiğinden
9 aydır tanışıyoruz o da benim gibi muhasebeci orta işte durumu
Arkadasim seni kirmak icin soylemiyorum. Ama soylememekte yalan olmuyor mu? Mesela esinde daha once evlenmis ,cocugu var diyelim . Ve sana soylememeyi tercih ediyor. Sen bilirsin fikrimi soyluyorum.

Arkadasim seni kirmak icin soylemiyorum. Ama soylememekte yalan olmuyor mu? Mesela esinde daha once evlenmis ,cocugu var diyelim . Ve sana soylememeyi tercih ediyor. Sen bilirsin fikrimi soyluyorum.
Ben eşim olacak insana söyledim ama
O aileme söylemek istemiyrum ailem duyarsa olmaz diyor
Ben değil

selam kızlar
23 yaşındayım çalışıyorum muhasebeciyim bi şirkette
2.5 sene önce boşandım bi buçuk sene evli kaldım eşim amcamın oğluydu uyuşturucu bağımlısıydı dayanamadım ayrıldım
Severek evlenmedim ailem istedi ailem okeyledi evlendim olmadı ayrıldım
Aileme çok öfkeliyim bu yüzden
Her neyse kızlar
Bir erkek Arkadaşım var 34 yaşında
Evlenmeyi düşünüyoruz anlaştığım sevdiğim düşüncelerine saygı duyduğum bir insan
Evlilik yaptığımı ailesine söylememeyi tercih etti ki ben de kimseye söyleyemiyorum.
Kendimden bile gizliyorum
Kızıcaksınız belki ama ben bi evin tek kızıyım millet sen değerlisin baban seni kolay kolay vermez derken babamın beni küçük yaşımda Benim onayım olmadan evlendirdiğini nasıl söyleyebilirim
Evet anne baba hakkı ödenmez ama çocuk hakkı ? Doğurmak mı annelik
Uygun birini buldum hadi evlen demek mi annelik bence değil bend helal etmiyorum hakkımı
Aileme söyledim ailesinden gizlediğini ailesine söylemeyin diye
Ailem zaten istemiyor neymiş tanımıyorlarmış
Kafayı mı yediniz sen kardeşini tanıyordun da noldu diyorum hiç oralı bile değil
Ben bi buçuk sene beni öldürür diye korkudan uyuyamadım neler neler yaşadım
Boşandım tehtid etti öldürmekle vs
Uyuşturucu ile araç kullandı vefat etti
Herneyse işte ailem istemiyor diretiyor
Napıcam bilmiyorum ailesi bilsin istemiyorum kimse bilsin istemiyorum
Ailem yanımda değil ailem destek değil
Ayrıldım benim hakkım yok onun zamanını almaya
Arkadaşlarım istemiyor gencecik güzel kızsın omunla olmaz 40 gösteriyor gibi yorumlar yapıyorlar
Ben seviyorum gerçekten çok seviyorum ayrıldım seve seve
Ama canım acıyor işt
İlk kez sevildim ben ilk defa değer nedir gördüm
:KK43:(((
Canım hiç üzülme benimde böyle bir tanıdığım var kız evlendi 2 çocuk bile yaptı düşün boşandılar sonra bekar bir adamla evlendi adamında ailesi bilmiyor çocuklar kimse yokken geliyor yani adamın ailesi yokken eve giriyor bu şekilde 10 yıl oldu sanırım gayet mutlu bence önemli olan senin yanında olan adamın ne kadar yanında olduğu seni ne kadar sevip değer verdiği ile alakalı

Canım hiç üzülme benimde böyle bir tanıdığım var kız evlendi 2 çocuk bile yaptı düşün boşandılar sonra bekar bir adamla evlendi adamında ailesi bilmiyor çocuklar kimse yokken geliyor yani adamın ailesi yokken eve giriyor bu şekilde 10 yıl oldu sanırım gayet mutlu bence önemli olan senin yanında olan adamın ne kadar yanında olduğu seni ne kadar sevip değer verdiği ile alakalı
Ailem ailesi duyar diyor
Halbuki onlar söylemese duymaz yakın değiliz
Öyle bi çevremiz de Yok
Ama işte ailem sırf mani olmak için

Teşekkür ederim
Kızdın biliyorum ama İnan bana acıyarak bakan toplum var oldukça gizlemek zorunda kalıyorsun
Kendi psikolojin için kalıyosun
İnsanlar seni eksik Farklı görüyor
Yok arkadasim niye kiziyim. Sonradan ortaya cikmasi durumunda daha da zor durumda kalicagini dusunuyorum o yuzden söylüyorum.
Sadece iyi dusunmelisin. İyi tanimalisin.Burda ne yazilar okuduk, evlenince degisen kocalar. evlenmeden insan gormek istemiyorda olabilir.

Yok arkadasim niye kiziyim. Sonradan ortaya cikmasi durumunda daha da zor durumda kalicagini dusunuyorum o yuzden söylüyorum.
Sadece iyi dusunmelisin. İyi tanimalisin.Burda ne yazilar okuduk, evlenince degisen kocalar. evlenmeden insan gormek istemiyorda olabilir.
Anladım teşekkürler

Adamın boşanmanızdan utanması bile korkunç. Gerçekten seviyor ve değer veriyorsa söylesin ailesine, arkasında dursun. 2 gğn sonra duyulduğunda siz itilip kakılacaksınız. Üstelik bunun kötü ve ayıp olduğunu onaylamış olacaksınız.

Ailenizede söz hakkı tanımayın. Tanıdığınızda olanları görmüşsünüz. Ama dikkat edin de buda tutunacak bir dal arayışı olmasın. Şuan sevilmek ve doğru insanı bulmak istiyorsunuz. Adamın kötü huyları varsa görmezden geliyorda olabilirsiniz.

Adamın boşanmanızdan utanması bile korkunç. Gerçekten seviyor ve değer veriyorsa söylesin ailesine, arkasında dursun. 2 gğn sonra duyulduğunda siz itilip kakılacaksınız. Üstelik bunun kötü ve ayıp olduğunu onaylamış olacaksınız.

Ailenizede söz hakkı tanımayın. Tanıdığınızda olanları görmüşsünüz. Ama dikkat edin de buda tutunacak bir dal arayışı olmasın. Şuan sevilmek ve doğru insanı bulmak istiyorsunuz. Adamın kötü huyları varsa görmezden geliyorda olabilirsiniz.
Ailem konuşur seni yıpratır dedi bana ailem seni kabul eder biley demez ama konuşur üzer demişti
Ailem de biz söyleyeceğiz diyince napacağımı şaşırdım
Sevilmek istiyorum evet hem ailem hem geçmiş yaşadıklarım tüketti beni cidden buna ihtiyacım var
İş hayatım olmasa şuan çok kötü bir psikolojim de olabilirdi
Kötü huya gelince gözlemlediğim kadarıyla yok ama bilmiyorum tabi

Duyulsa da neden istenmiyor anlamiyorum herkes bir degil ama evleniosun namusunla yanlizca bir erkekle ne varsa yasiyorsun... Bunun evlilik yapmadan onune gelenin kucaginda gezen versiyonlari mi istiyor aileler cozemedim.. Yine soyluyorum herkes bir degil ama suan bi cok kadin evlenmeden istedigini yasiyor ama bekar siz daha 23 yasinda istemeden yaptiginiz bir evlilik yuzunden dulsunuz ve bunu saklama mecburiyeti hissediyorsunuz ve bu ulkede bunu yapmakta haklisiniz

Ailem konuşur seni yıpratır dedi bana ailem seni kabul eder biley demez ama konuşur üzer demişti
Ailem de biz söyleyeceğiz diyince napacağımı şaşırdım
Sevilmek istiyorum evet hem ailem hem geçmiş yaşadıklarım tüketti beni cidden buna ihtiyacım var
İş hayatım olmasa şuan çok kötü bir psikolojim de olabilirdi
Kötü huya gelince gözlemlediğim kadarıyla yok ama bilmiyorum tabi
Kabul eden insan konuşmaz. Üzme hakkını da nasıl görüyorlar şaşıyorum. Aile yapısının düşünce yapısı çok açık. Karakterden daha önemli etiketler. Saklasanız bile muhakkak sorunlar çıkacak.

Ben de bosandim. Bosaninca defolu mu olunuyor da soylemek istemiyorsunuz? Bunda utanilacak ne var anlamadim. Bir defa dul degiliz biz bekariz. Evlendik olmadi ayrildik.
Hicbirsey de gizli kalmaz. Er ya da gec hersey ortaya cikar. Bir gun aciga cikarsa diye korkuyla da yasanmaz. Bastan taraflar aciksozlu olmali, yalansiz olmali, hersey bilinmeli. Evlilik gizlilik uzerine kurulmaz.

Duyulsa da neden istenmiyor anlamiyorum herkes bir degil ama evleniosun namusunla yanlizca bir erkekle ne varsa yasiyorsun... Bunun evlilik yapmadan onune gelenin kucaginda gezen versiyonlari mi istiyor aileler cozemedim.. Yine soyluyorum herkes bir degil ama suan bi cok kadin evlenmeden istedigini yasiyor ama bekar siz daha 23 yasinda istemeden yaptiginiz bir evlilik yuzunden dulsunuz ve bunu saklama mecburiyeti hissediyorsunuz ve bu ulkede bunu yapmakta haklisiniz
:(((
Bunu yeni tanıştığın bi erkeğe söylediğini düşünsene direk tüm düşüncesi değişir farklı bakar
Çevremde gördüm gördüğüm için de korkusu var

selam kızlar
23 yaşındayım çalışıyorum muhasebeciyim bi şirkette
2.5 sene önce boşandım bi buçuk sene evli kaldım eşim amcamın oğluydu uyuşturucu bağımlısıydı dayanamadım ayrıldım
Severek evlenmedim ailem istedi ailem okeyledi evlendim olmadı ayrıldım
Aileme çok öfkeliyim bu yüzden
Her neyse kızlar
Bir erkek Arkadaşım var 34 yaşında
Evlenmeyi düşünüyoruz anlaştığım sevdiğim düşüncelerine saygı duyduğum bir insan
Evlilik yaptığımı ailesine söylememeyi tercih etti ki ben de kimseye söyleyemiyorum.
Kendimden bile gizliyorum
Kızıcaksınız belki ama ben bi evin tek kızıyım millet sen değerlisin baban seni kolay kolay vermez derken babamın beni küçük yaşımda Benim onayım olmadan evlendirdiğini nasıl söyleyebilirim
Evet anne baba hakkı ödenmez ama çocuk hakkı ? Doğurmak mı annelik
Uygun birini buldum hadi evlen demek mi annelik bence değil bend helal etmiyorum hakkımı
Aileme söyledim ailesinden gizlediğini ailesine söylemeyin diye
Ailem zaten istemiyor neymiş tanımıyorlarmış
Kafayı mı yediniz sen kardeşini tanıyordun da noldu diyorum hiç oralı bile değil
Ben bi buçuk sene beni öldürür diye korkudan uyuyamadım neler neler yaşadım
Boşandım tehtid etti öldürmekle vs
Uyuşturucu ile araç kullandı vefat etti
Herneyse işte ailem istemiyor diretiyor
Napıcam bilmiyorum ailesi bilsin istemiyorum kimse bilsin istemiyorum
Ailem yanımda değil ailem destek değil
Ayrıldım benim hakkım yok onun zamanını almaya
Arkadaşlarım istemiyor gencecik güzel kızsın omunla olmaz 40 gösteriyor gibi yorumlar yapıyorlar
Ben seviyorum gerçekten çok seviyorum ayrıldım seve seve
Ama canım acıyor işt
İlk kez sevildim ben ilk defa değer nedir gördüm
:KK43:(((
Aileden saklamak çok mantıksız. Ayrıca yaşı çok büyük, yine sorun yaşarsınız bence...

Ben de bosandim. Bosaninca defolu mu olunuyor da soylemek istemiyorsunuz? Bunda utanilacak ne var anlamadim. Bir defa dul degiliz biz bekariz. Evlendik olmadi ayrildik.
Hicbirsey de gizli kalmaz. Er ya da gec hersey ortaya cikar. Bir gun aciga cikarsa diye korkuyla da yasanmaz. Bastan taraflar aciksozlu olmali, yalansiz olmali, hersey bilinmeli. Evlilik gizlilik uzerine kurulmaz.
Ben söyledim erkek arkadaşıma
Erkek arkadaşım ailesinin alttan alttan sürekli laf çarpacağını çevresinin laf söyleyeceğini hiç söylememeyi tercih etti
Sinirinizi anlıyorum ama malesef böle
İnsanların ön yargıları var oldukça böyle de olur

Aileden saklamak çok mantıksız. Ayrıca yaşı çok büyük, yine sorun yaşarsınız bence...
Karşında saygı duymayacak bunu kullanıcak seni ayrı görecek insanlar oldukça saklama mecburiyeti yaşanır
Ben saklamasaydım yakın çevremden bunları görseydim toparlanamazdım

Ben söyledim erkek arkadaşıma
Erkek arkadaşım ailesinin alttan alttan sürekli laf çarpacağını çevresinin laf söyleyeceğini hiç söylememeyi tercih etti
Sinirinizi anlıyorum ama malesef böle
İnsanların ön yargıları var oldukça böyle de olur
Size alttan alta laf carpacaklar saygi da duymuyor demektir. Unutmayin sadece 2 kisi degil aileler de evleniyor. Ailelerin onayi da onemli. Daha once evlilik yapmis birisiyle evlilige onay vermeyeceklerse bu ise hic girmeyin. Erkek arkadasiniz kendi soyleyemedigi, aciklayamadigi seyin yukunu size yalan soyleterek odetiyor. Asla yalan soylemeyi kabul etmeyin. Evlilik yalan uzerine kurulmaz. Illa ki ogrenilecek ve siz o zaman yalanci coban olacaksiniz.

Size alttan alta laf carpacaklar saygi da duymuyor demektir. Unutmayin sadece 2 kisi degil aileler de evleniyor. Ailelerin onayi da onemli. Daha once evlilik yapmis birisiyle evlilige onay vermeyeceklerse bu ise hic girmeyin. Erkek arkadasiniz kendi soyleyemedigi, aciklayamadigi seyin yukunu size yalan soyleterek odetiyor. Asla yalan soylemeyi kabul etmeyin. Evlilik yalan uzerine kurulmaz. Illa ki ogrenilecek ve siz o zaman yalanci coban olacaksiniz.
Bende bu yüzden bu çıkmazdan çıkamadığım için ayrıldım.

Ileride anlasmazlik oldugunda sevgiliniz bana da yalan aoyledi bilmiyordum diyebilir. Oysa herkes herseyi bilirse bile bile kabul ettin diyebilirsiniz. Beni yalan soylemeye mecbur birakan biriyle ben evlenmezdim.
Seni gercekten seviyorsa herseye ragmen evlenir ama sana da bir omur yalan soyletmez.

Back
X