• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veda yemeği silsilesi

İstanbul gibi yerde 15 kişiyi ayarlamak zor iş. Yani herkes gelemez. Abes bişey yok konuda.

Sana samimi gelmiyorsa hareketleri, görüşmezsin.
zaten ben kendim icin degil arkadasım icin boyle bır sey duzenledim, iste bilmem kimin kuzeni onun sevgilisii bunun kardesi gelmese sorun etmem tabii ki, ama asıl kemik kadro uc bes kisi boyle yapınca üzüldüm. ondan dolayı

kızlar ben hazırlanmaya basladım, tesekkur ederim yorumlarınız icin dondugum zaman cevap verecegim yazdıgınız icin sag olun

ne bileyim simdi temelli gidiyor falan diye guzel bir organizasyon olsun istedim özendim böyle yaptıkları icin de canım sıkıldı. insanlar bir garip ya aynı seyi daha onceden teyzemler yapmıstı ananemin dogum gununde cok cok uzulmustum. hani böyle sonradan gelince ya da surekli mesgul imajı verince ya da net konusmayıp bakarız ederiz diyince daha mı cool oluyorlar ellerine ne geciyor merak ediyorum.
Mesajlara gec vermede buna dahil :D dedigim gibi cevren demek boyle o yuzden takmamayi bilmelisin bende netligi severim ama bazi insanlar boyleler ve degismezler.

Back
X