- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Evet dogru soyluyorsunuz ama ben kendi ayaklarim uzerinde durabiliyorum zaten, o an icin anlatmak istedigim bu degildi zaten.Kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenmelisin.
Evet tam olarak veda degil..Adam secenek sunmus degerlendir veda sayilmaz bu tam olarak
Bu sozu bilmiyordum fakat ask degil anlatmak istedigim sey.. Allaha skur iyiyim:) ama adtik ihtiyac duydugumda e mail ile gorusecegim yada yanina gidecegim ziyaret gibiFreud mu demisti, psikiyatristine asik olunca iyilesirsin ... kim demisti?
Siz iyilesmissiniz, ona ihtiyaciniz yok aslinda,
Evet sukurler olsun ki boyle , ya cok garip bir duygu, bana psikologin ile gorusmelerinin bitecegine uzuleceksin deseler inanmazdimGorusebilme ihtimalinin, imkaninin oldugu vedalar guzeldir canim
Bende oyle yapmayi dusunuyorum , iyi insanlar olmali hayatimizdaBen bile okuyunca duygulandim be.. Arkadas olarak gorusun iste arada, irtibati koparmayin
Erkek ama duygusal olarak bir şey hissetme ihtimalimde yok, hissetmiyorum daBu psikolog erkek mi ? Duygusal olarakta bişeyler hissetme ihtimaliniz var mı :)
Bilmiyorum bu kadar üzülünce aklıma o geldi ama
Ruh doktorlari mesleginde iyiyse insani iyi anlar buda insani doktorlar degilde dostuyla konusuyor gibi yapar ki siz profesyonel.bir konusmadan arkadasliga dostluga goturmussunuz karsilikli alisverislerinizk olmus bir yaniniz. Eksik hissedersiniz ama unutmayin o bir profesyonel isinin geregini yapmali sizde iyiyseniz mesele kalmiyor zaten mail atacakmis bir gun yeniden karsilasir acisini cikarirsini uzulmeyinSelam, ben tam 2 denedir okulumdaki psikologdan terapi alıyorum, özgüven sorunu ile başladık en son kaybetme korkusuna kadar geldik.. Başlarsa sert bir insan olduğunu düşündüm, ilk iki seans yorum yapmadan dinledi, üçüncüsünde ise ben sustum o anlattı , derken böyle tam iki sene geçti 35- 40 kez görüşmüşlüğüm vardır ve ben son zamanlarda o kadar rahat gidiyordum ve o kadar rahat ediyordum ki onunla konuşurken, psikoloğa değilde çok sevdiğim bir arkadaşıma konuşmaya gidiyormuş gibi hissediyorudum.. Ama onun kurum içi tayini çıktı ve kampüsten ayrılmak zorunda kaldı.. Geçen gün son görüşmemizi yaptık, benimle yüzyüze görüşmek istemiş, beni tebrik etti, yaşamımızın benzediğini söyledi, o da benim aşlarımda aynı şeyleri yaşamaış , aynı şekilde tepki vermişiz olaylara, çok iyi yol izlediğimizi söyledi ve bana dedi ki ben bu süreçte sendden çok şey öğrendim, teşekkür ederim dedi... Diyeceksiniz şimdi psikolog sonuçta ne var bunda, ama o günden beri kendimi çok tuhaf hissediyorum, bunu onada söyledim, daha konuşacak, anlatacak ve ondan öğreneceğim o kadar çok şey vardı ki, böyle yarım kalmış gibi hissettim.. Üzüldüm işte, böyle garip, email ile sık sık bilgilendirmemi istedi, ne zaman istersen bana yazabilirsin, ziyaretime gel, belki burada seminerlerde görüşürüz dedi.. Ben uzun zamandır veda etmemiştim birisine bu çok duygulandırdı benişu saatte bunu paylaşabileceğim birisi yok bende sizinle paylaşmak istedim..
Teşekkürler mesajınız gerçekten çok hoşuma gittiRuh doktorlari mesleginde iyiyse insani iyi anlar buda insani doktorlar degilde dostuyla konusuyor gibi yapar ki siz profesyonel.bir konusmadan arkadasliga dostluga goturmussunuz karsilikli alisverislerinizk olmus bir yaniniz. Eksik hissedersiniz ama unutmayin o bir profesyonel isinin geregini yapmali sizde iyiyseniz mesele kalmiyor zaten mail atacakmis bir gun yeniden karsilasir acisini cikarirsini uzulmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?