şimdi aklıma ben geldim
bende tam bu anda babama biri hakkını helal et dedi oda ben helal ediyorum sende et dedi
ay ben bi agla bi agla bir türlü ediyorum diyemedim öylede agla agla girdim düğün salonuna agla agla cıktım
bende hıc gelemem su vedalasma sahnelerıne
bayanlar 5 gün sonra allahın izniyle düğünüm var çok mutluyum herşey çok güzel ama beni çok üzen düşündüren nasıl olacak acaba dedirten bir olay var...
vedalaşma anı muhtemelen nikah salonundan çıkarken olacak en düşündüğüm ananem babanem ve dedem yaşlılar ve çok duygusallar herzaman aramız aile bağlarımız çok çok iyi olmuştur annem olmadığı için ben onlarda büyüdüm maddi manevi bana destekleri çok ve çok duygusallar bende tek gözyaşı bile olsun istemıyorum mesela kınamda bile kına yakılırken oynamış insanım duygusallıktan nefret ediyorum ayrıca onlar nikahtan sonra yol mesefesi gtcekler 2 saat gibi aklım onlarda kalıcak veda anını nasıl eğlenceli duruma getirebilirim ?
fikri olan bayanlar yardımınızı istiyorum
Yazınızı okuyunca aklıma annem geldı . Evlendıgı ılk günlerde ben eve gıtmıcekmıyım artık dıye sonrakı günlerde annemı ozledım dıye aglamısBencede o atmosferı eglencelı hale getıremezsın dıye düşünüyorum . cokda kafana takma bence ordakı gözyaşının bıle hatırası farklı
Biraz abarti olacak belki ama tam 3 gun agladim .Evlendogimiz aksam esime yalvardim beni geri gotur diye her gittigimde eve donerken agladim 2 ay surdusonra alistim simdi bazen kaldikca evimi istiyorum evim gibisi yok diyorum
Veda anı veda anıdır
Hüzünlüdür
Eğlenceli hale gelmesi imkansızdır ( bu konuda )
Nikah salonundan çıkıştan önce
Evden çıkması bin beter geçer
Ki ben birçok insana göre soğukkanlıyımdır
Ablam evlendiğinde ağlamadım, görüşürüz by yapmışım videolarda var
Ama kendim baba evinden çıkarken hıçkıra hıçkıra ağladım, düğün çıkışı arabaya binmek bilmedim milletle vedalaşmaktan
Ablamın düğününde ağlamayan ben, artık hemen hemen her gelinin baba evindne çıkmasına şahit oldukça ağlıyorum
Yaşamadan bilinmez sözü o kadar doğruymuş ki
aminnnneşimde bana sen ağlamayacaksan ben ağlayacam dedi:)
aman Allah ağlatmasın başka derten kederden
Veda anı veda anıdır
Hüzünlüdür
Eğlenceli hale gelmesi imkansızdır ( bu konuda )
Nikah salonundan çıkıştan önce
Evden çıkması bin beter geçer
Ki ben birçok insana göre soğukkanlıyımdır
Ablam evlendiğinde ağlamadım, görüşürüz by yapmışım videolarda var
Ama kendim baba evinden çıkarken hıçkıra hıçkıra ağladım, düğün çıkışı arabaya binmek bilmedim milletle vedalaşmaktan
Ablamın düğününde ağlamayan ben, artık hemen hemen her gelinin baba evindne çıkmasına şahit oldukça ağlıyorum
Yaşamadan bilinmez sözü o kadar doğruymuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?