bayanlar 5 gün sonra allahın izniyle düğünüm var çok mutluyum herşey çok güzel ama beni çok üzen düşündüren nasıl olacak acaba dedirten bir olay var...
vedalaşma anı muhtemelen nikah salonundan çıkarken olacak en düşündüğüm ananem babanem ve dedem yaşlılar ve çok duygusallar herzaman aramız aile bağlarımız çok çok iyi olmuştur annem olmadığı için ben onlarda büyüdüm maddi manevi bana destekleri çok ve çok duygusallar bende tek gözyaşı bile olsun istemıyorum mesela kınamda bile kına yakılırken oynamış insanım duygusallıktan nefret ediyorum ayrıca onlar nikahtan sonra yol mesefesi gtcekler 2 saat gibi aklım onlarda kalıcak veda anını nasıl eğlenceli duruma getirebilirim ?
fikri olan bayanlar yardımınızı istiyorum
bayanlar 5 gün sonra allahın izniyle düğünüm var çok mutluyum herşey çok güzel ama beni çok üzen düşündüren nasıl olacak acaba dedirten bir olay var...
vedalaşma anı muhtemelen nikah salonundan çıkarken olacak en düşündüğüm ananem babanem ve dedem yaşlılar ve çok duygusallar herzaman aramız aile bağlarımız çok çok iyi olmuştur annem olmadığı için ben onlarda büyüdüm maddi manevi bana destekleri çok ve çok duygusallar bende tek gözyaşı bile olsun istemıyorum mesela kınamda bile kına yakılırken oynamış insanım duygusallıktan nefret ediyorum ayrıca onlar nikahtan sonra yol mesefesi gtcekler 2 saat gibi aklım onlarda kalıcak veda anını nasıl eğlenceli duruma getirebilirim ?
veda anını eğlenceli duruma getiremezsin,iplerin koptuğu andır o anbayanlar 5 gün sonra allahın izniyle düğünüm var çok mutluyum herşey çok güzel ama beni çok üzen düşündüren nasıl olacak acaba dedirten bir olay var...
Onlar yaşarken böyle bir mutluluk tadacaklar bu çok güzel bir sey..
Ama veda ani eğlenceli olmaz ben şimdiye kadar düğünden aglamadan ayrılan az gelin gördüm:) hatta ben bile agliyorum:) sevinç gozyaslari hüzün gozyasi hepsi karisiyor birbirine..
Bence kendini o ani düşünerek sikintiya sokma.. Akisina Birak sen engel olamazsin zaten içten gelen bir şeye..
Allah tamamına mutlulukla erdirsin.. Hayirli olsun dugununuz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Demiş ya çok yaşlılar diye bence ağlasalar bile bunlar mutluluk höz yaşımolucak. Zaten yaşlılar ölmeden senşn mürvetini görcekler. Seni ölmeden önce güvenli ellere emanet etmiş olucaklar. Bence hiç üzülme bu günleri onlara gösterebildiğin için sevin bence :) buarada hakkında hayırlısı olsun 5 gün sonra düğün var ayyy ne heycanlısındır sen şimdi :)
Ağlicaksınız.Ben söyliyim.Okurken ben bile duygulandım.Yanında olacak kişiler onlara yardımcı olacaklardır.Ama ağlama olacaksa böyle bir sebepten olsun boşver.Allah mesut etsin.
şimdi aklıma ben geldim
bende tam bu anda babama biri hakkını helal et dedi oda ben helal ediyorum sende et dedi
ay ben bi agla bi agla bir türlü ediyorum diyemedim öylede agla agla girdim düğün salonuna agla agla cıktım
bende hıc gelemem su vedalasma sahnelerıne
uzak biryere mi gelin gidiyorsunuz? eğer öleyse ağlarlarsa dayanamaz ağlarsınız....
yok ben gibi uzak bi yere gitmiyorsanız. çevrenize değinki uzağa gitmiyorum, benim yanımda ağlamazmısınız dersiniz. ben aileme öle söylemiştim. ağlamadım zaten.. onlarda içerilerde ağlamışlar .
canım sanırım eğlenceli hale getiremezsin :)
bende çok ağladım ama kınada hiç ağlayamadım sonra ağladım..
o evden çıkış filan ben sonrada baya ağladım kaçamazsın ama insan alışmam dediği herşeye alışıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?