Hak mutlaka vardır en iyisi arayayımGiden veda eder,kalan da veda etmediniz diye sitem eder.Dert edecek bir şey yok arayıp veda edin,hak varsa helallik alın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hak mutlaka vardır en iyisi arayayımGiden veda eder,kalan da veda etmediniz diye sitem eder.Dert edecek bir şey yok arayıp veda edin,hak varsa helallik alın.
Gittiğim için mi ?Sizin vedalaşmaniz, helalleşmeniz gerekir.
Görüşmeden gitmek istemedim kimseyle ama gerçekten saçma oldu herkes telaşlıydı çünkü o gün benim de gitmekten dolayı kafam dağınıktı en iyisi arayayım sonuçta İyilikleri de dokundu banaBen de şahsen gidenden beklerim.. Görüşmeden gitmek hoş degil siz kimsiniz der gibi.. ister arayın ister görüşün ama adımı atın yani
Böyle bir şey olmadı yemek söyledik hep birlikte yedik ama bu benle ilgili değildi ben gitmesem de yemek yenirdi. Ve benim yemek paramı hiç beklemediğim biri Ödemiş bir daha görülmemeyiz belki diye param ödensin diye asla demiyorum ama bu davranış çok ince ve ben daha çok vakit geçirdiğimiz için diğerlerinden beklerdim belki akıllarına gelmemiştir ama bir de vedalaşmayınca o gün kendimi cidden kötü ve değersiz hissettim. Tabi yine de bir helallik almak iyi olurEvet sizin vedalaşmanız gerekirdi ama onlarda sizin gideceğinizi biliyorlarmış sonuçta onlarda bir şeyler yapabilirlerdi. Biz kurumda tayinleri çıkanlar için hediye parası toplar, sonrada yemek düzenleriz. Gelmek isteyenler katılır, giden kişide son gün herkesin yanına uğrar, vedalaşır.
Yemeği ödeyen kibar arkadaşınızla vedalaştınız değil mi?Böyle bir şey olmadı yemek söyledik hep birlikte yedik ama bu benle ilgili değildi ben gitmesem de yemek yenirdi. Ve benim yemek paramı hiç beklemediğim biri Ödemiş bir daha görülmemeyiz belki diye param ödensin diye asla demiyorum ama bu davranış çok ince ve ben daha çok vakit geçirdiğimiz için diğerlerinden beklerdim belki akıllarına gelmemiştir ama bir de vedalaşmayınca o gün kendimi cidden kötü ve değersiz hissettim. Tabi yine de bir helallik almak iyi olur
Tabi ki hatta o vedalaşmaya geldi yani ben onu görünce ona yöneldim o da bana en kısa zamanda da evine ziyarete gideceğimYemeği ödeyen kibar arkadaşınızla vedalaştınız değil mi?
Evet siz gittiğiniz için sizin vedalaşmaniz gerekir. Üstelik size iyilikleri de dokunmuş öyle demişsiniz. Çıkarken onlar unutmuş olabilirler erken çıkmışlar hayat telaşesi. Kafaları o an başka bişeyle meşguldür kendilerine göre başka stresleri vardır vs. Ama siz gideceğinizi unutmazsiniz değil mi sizinle ilgili bişey çünkü. O yüzden bence siz aramalisiniz en azından helallik için.Gittiğim için mi ?
Ama onların da bildiği halde erken çıkması bir şey demeden hoş mu
Bir tanesiyle karşılaştık vedalaştık sonra ama diğerini görmedim aramadım da tekrar oraya uğramam gerekecek o zaman vedalaşmaya karar verdim gidipEvet siz gittiğiniz için sizin vedalaşmaniz gerekir. Üstelik size iyilikleri de dokunmuş öyle demişsiniz. Çıkarken onlar unutmuş olabilirler erken çıkmışlar hayat telaşesi. Kafaları o an başka bişeyle meşguldür kendilerine göre başka stresleri vardır vs. Ama siz gideceğinizi unutmazsiniz değil mi sizinle ilgili bişey çünkü. O yüzden bence siz aramalisiniz en azından helallik için.
O kadar iyi ifade ettiniz ki beni içimde bir şeyler kırıldıBence onların da beklemeden çıkması tuhaf.Ben olsam içimde birşeyler kırılırdı. Ama yine de arardım. Bence siz de arayıp vedalaşırsanız daha iyi olur. Yoksa içinizde kalır.
Iyi de insanlar erken çıkma imkanlari varken sizi beklemez ki cok yakininiz degilse. Bekleyelim saatlerce de bes dk hoscakal diyelim demez kimse.Gittiğim için mi ?
Ama onların da bildiği halde erken çıkması bir şey demeden hoş mu
Şöyle bir şey benim gideceğim çok önceden belliydi zil çaldı ve ben derse gittim gidenler de gideceklerini biliyorlardı sonuçta ben çıkacağım bir daha görüşemeyince belki diyemezler miydi bunu düşündümIyi de insanlar erken çıkma imkanlari varken sizi beklemez ki cok yakininiz degilse. Bekleyelim saatlerce de bes dk hoscakal diyelim demez kimse.
Ben 8 yillik isimden istifa ettim, tek tek herkesi gezdim. Yerinde olmayanlar da vardi izinde olanlar da. Sevdigim insanlari aradim veya mesaj attim görüşemediysem bitti gitti.
Cok onceden belliyse unutmuslardir belki.Şöyle bir şey benim gideceğim çok önceden belliydi zil çaldı ve ben derse gittim gidenler de gideceklerini biliyorlardı sonuçta ben çıkacağım bir daha görüşemeyince belki diyemezler miydi bunu düşündüm
Normalde evet vedalaşmak gidene aittir ama burda garip bir karışıklık oldu
Ama o güne kadar da hep ara ara konuştukCok onceden belliyse unutmuslardir belki.
Ay inanmıyorum çok üzücü zaten arkadaşlık ilişkilermde hep veren taraf ben oldum maddi olarak demiyorum manevi olarak ben veda edeyim yine de en azından ilerde pişman olmak da varO gunun telasiyla akillarindan cikmis olabilir. Yine de yardimlari vs. Dokunmus birlikte zaman gecirmissiniz. yani en azindan arayip helallik falan alirsaniz iciniz rahat eder.. Aramazsaniz daha sonra pisman olabilirsiniz.
Yillar once calistigim isten kimseyle vedalasmadan ayrilmistim. Ben gidecegim onlarin vedalasmasi gerekir diye dusundum. Bir de yasim baya gencti tecrubesizlik diyelim. Simdi aklima geldikce hala uzulurum keske vedalasabilseydim helallesebilseydim. Cunku iclerinden bir tanesi ile hic vedalasma firsatim olmadi vefat ettigini duydum![]()