şiddetli geçimsizlik çeşitli baskılar 1 ay oldu düğünüm olalı 2 ay oldu evleneli ve babamın evine döndüm. 1 ayda evliliğim bittidul damgası yediğime mi yanayım o iğrenç adamla 2 sene flört edip 1 sene evli kalıp geçen zamanıma mı bana yardımcı olun nasıl toparlanacam ben daha 19 yaşındayım (
şiddetli geçimsizlik çeşitli baskılar 1 ay oldu düğünüm olalı 2 ay oldu evleneli ve babamın evine döndüm. 1 ayda evliliğim bittidul damgası yediğime mi yanayım o iğrenç adamla 2 sene flört edip 1 sene evli kalıp geçen zamanıma mı bana yardımcı olun nasıl toparlanacam ben daha 19 yaşındayım (
Evlenmeden önce kör kütük aşık olan adam hep destekçim olan adam kötü babamın karşısında dimdik duran adam gitti evlenince kendisi ana kuzusu oldu ne kadar kötü olsa da kötülük babamdan gelsin dedim döndüm babamın evineAcelen neydi? Aklını derslere okula versen başına bunlar gelmezdi.
Anne kuzusu oldu çıktı. Annesinin sadece diş ağrısı var diye oturup ağladı ben 1 haftadır zatürre olmuş yatıyordum annemin yanına gitmiyorsun uzaksın aileme diye.Bundan kavga çıktı uzadı gitti daha neler nelerHayırlısı olsun, ama ne oldu ? O kadar geçmişiniz varken bir ayda?
Anne kuzusu oldu çıktı. Annesinin sadece diş ağrısı var diye oturup ağladı ben 1 haftadır zatürre olmuş yatıyordum annemin yanına gitmiyorsun uzaksın aileme diye.Bundan kavga çıktı uzadı gitti daha neler neler
Babamı bilmiyorsunuz üniversiteye yollamadı diretti üniversiteye gidenler belli oluyor dedi .. Açıktan okumaya başladım evlenince .. Ah bilmiyorum ne yapsam ne etsem daha babam tepkisini de göstermedi geldiğim için şokta yarın huzursuzluk yaratıp anneme sarmaya başlar.19 yaşında evlilik de neyine senin? Bu devirde o kadar okuma imkanı varken hemde. Hadi eskiler cahildi başka çareleri yoktu erken evlendiler.
Gençsin daha çabuk toparlanırsın merak etme..
Babamı bilmiyorsunuz üniversiteye yollamadı diretti üniversiteye gidenler belli oluyor dedi .. Açıktan okumaya başladım evlenince .. Ah bilmiyorum ne yapsam ne etsem daha babam tepkisini de göstermedi geldiğim için şokta yarın huzursuzluk yaratıp anneme sarmaya başlar.
Işte tecrübe burada başlıyor. Bir baba dışarıdaki insanlara göre ne kadar kötü olabilirdi ki? Evlilik değil okul sizin için daha mantıklı bir kurtuluş yolu olurdu. Üzüldüm, geçmiş olsunEvlenmeden önce kör kütük aşık olan adam hep destekçim olan adam kötü babamın karşısında dimdik duran adam gitti evlenince kendisi ana kuzusu oldu ne kadar kötü olsa da kötülük babamdan gelsin dedim döndüm babamın evine
Sözlü kavga ettik azıcık gururun varsa seni sevmediğimi duyduğun zaman çeker gidersin dedi seni sevmiyorum dedi eşya bile almadım yanıma cüzdanım telefonum dolmuşa binip baba evime geldimDayak da mı yedin?
Artık ben ne yapıcam bilmiyorum hiç bilmiyorumIşte tecrübe burada başlıyor. Bir baba dışarıdaki insanlara göre ne kadar kötü olabilirdi ki? Evlilik değil okul sizin için daha mantıklı bir kurtuluş yolu olurdu. Üzüldüm, geçmiş olsun
İyi yapmışsın da madem sevmiyormuş ne diye kaçırmış?Sözlü kavga ettik azıcık gururun varsa seni sevmediğimi duyduğun zaman çeker gidersin dedi seni sevmiyorum dedi eşya bile almadım yanıma cüzdanım telefonum dolmuşa binip baba evime geldim
1 ay olacakEvleneli 2 ay olup 1 sene evli kalmak nasıl oluyor ??? bu 1
Ayrıca sen "dul" değilsin bu 2
19 yaşında derdin neydi de evlendin ?? bu da 3
şiddetli geçimsizlik çeşitli baskılar 1 ay oldu düğünüm olalı 2 ay oldu evleneli ve babamın evine döndüm. 1 ayda evliliğim bittidul damgası yediğime mi yanayım o iğrenç adamla 2 sene flört edip 1 ay evli kalıp geçen zamanıma mı bana yardımcı olun nasıl toparlanacam ben daha 19 yaşındayım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?