Vee baba evine dönüş ...

Artık ben ne yapıcam bilmiyorum hiç bilmiyorum :KK43: 19 yaşında dul olduğuma mı yanayım neye yanayım bilmiyorum :KK43:
Yaa ne dulu saçmalamayın Allah aşkına. Hayat devam ediyor. Artık daha kararlı ve güçlü olma zamanı. Hemen kendinize bir yol cizin ve harekete geçin. Yoksa psikolojiniz bozulur

Siz bile evlenip ayrılmayı tabu olarak gördükçe toplumdaki bu algı yıkılmaz. Boşanan kadın kötü kadın mı oluyor. toplum öyle düşünüyor diceksiniz ama siz de toplumun bir parçasısınız. Önce şu algınızı bi değiştirin, Artık çok geç ama bir de 19 yaşında evlenmenin neden yanlış olduğunu düşünün biraz.

Kendine dul diyerek kendini asagilamaktan vazgecelisin oncelikle.
Ve bundan sonrasi icinde kendin icin en iyisini yap ve bir ise basla yada okuluna devam etm Unutma hic bir sey tamamen ayni sekilde surmez. Baban duzelecektir

Çok üzüldüm adınıza canım, ama demekki hayırlısı büyümüş. Ayrıca kimse ne der diye bakmayın. Herkes ilk önce kendisine baksın. Umarim herşey gönlünüzce olur.

Kendine dul diyerek kendini asagilamaktan vazgecelisin oncelikle.
Ve bundan sonrasi icinde kendin icin en iyisini yap ve bir ise basla yada okuluna devam etm Unutma hic bir sey tamamen ayni sekilde surmez. Baban duzelecektir
Sizi de konularınızdan biliyorum umarım sizin için de herşey iyi olur

Lise mezunuysan üniversite sınavına hazırlan ,değilsen eğitimin nerde kaldıysa ordan devam et bence.Çok gençsin.Bi yandan da kafan meşgul olur düşünmezsin

Erken fark etmen de güzel.Hayatını yoluna koyarsın.

Lise mezunuysan üniversite sınavına hazırlan ,değilsen eğitimin nerde kaldıysa ordan devam et bence.Çok gençsin.Bi yandan da kafan meşgul olur düşünmezsin

Erken fark etmen de güzel.Hayatını yoluna koyarsın.
Üniversiteye gittiğimde kendisi olgunlaşmamış bir sürü yaşıtlarımın içinde dalga konusu olacağıma o kadar Eminim ki

Sakın ama sakın üzülme . Yaşın çok genç . Hayata yeniden başlayabilirsin. Sekiz senelik evliliğim bitiyor ve 6 yaşında kızım var. Şuan kızımı düşünüyorum. Çoluk çocuk yok. Kariyerine yönetebilirsiniz. Bence yıllar geçipte boşuna yıpranan daha kötü olurdu. Son üç yıldır denemelerde idik eşimle. Şimdi hepsini vakit kaybı görüyorum. Birşey olmuyorsa olmuyor dur. Zorla güzellik olmuyor. Şanslısın on senen zayi olup kucağında çocukla da baba evine dönebilir din. Kötü mü bu durum değil. İnsan oğlunun başına herşey gelir . Hayatını sıfırdan kur. Çocuğun olmadığı için dul konuma düşecek de değilsin senin tabirinle. He ben şimdi dulum ama artık eski zamanda değiliz kötülenip itelenelim. Zaten yalnız yaşamak normalleşti artık. Eskiden bekarken ayrı eve çıkmak bile ayıplanırdı ki

Üniversitede 60 yaşında amca bile derslere giriyor ortaya yaşlı öğrenciler de var onlar napsın sende. Herkese özelini anlatmak da zorunda değilsin ayrıca. Bir de olan olmuş artık bence kızı aklın neredeydi falan diye bunalıma sokmanın alemi yok. Zaten bunalmasa buraya yazmazdı. Amacınız ne kız iyice depresyona mı girsin

Kendine hedef koy ve onun için çalış. Bak ben şimdi kpssye girmeye karar verdim. Şu bunalımlı dönemi atlatatım . Ders çalışıcam tekrar başlayacağım hayata kendimi ile güce vereceğim inşaallah . Benim 10 Senem kayıp düşünsene. Sen daha 19 undasın.

Kendine hedef koy ve onun için çalış. Bak ben şimdi kpssye girmeye karar verdim. Şu bunalımlı dönemi atlatatım . Ders çalışıcam tekrar başlayacağım hayata kendimi ile güce vereceğim inşaallah . Benim 10 Senem kayıp düşünsene. Sen daha 19 undasın.[/QUOTE
Benim için de en iyisi KPSS sanırım hem kısa yoldan memur olurum hem de açıktan okurum

Biz de daha yeni mahkemeye başvurduk ve eşimi sevdiğim içinde büyük büyük acılar çekiyorum ama gerçekten şanslısın yolun başında ayrılmışsın. Kızım 1. Sınıfa gidiyor onun ödev dersleriyle uğraştıktan sonra kendim çalışacağım bir de böyle düşün sen yalnızsın şuan ve 19 yaşındasın. Herşeyi değiştirmek senin elinde

Üniversiteye gittiğimde kendisi olgunlaşmamış bir sürü yaşıtlarımın içinde dalga konusu olacağıma o kadar Eminim ki

Ne kadar yanlis bir dusunce. Merak etmeyin birinci sinifta evlenen cok kisi oluyor artik. Ayrica bu durumdan bahsetmenize gerek yok. Ilerde tekrar guvendiginiz evleneceginiz biri oldugunda onunla paylasirsiniz. Daha yolun o kadaaar basindasin ki emin ol. Bu gunleri ilerde gulerek anlatacaksin. Geciyo hersey

Sıkmasana canini heekes hata yapabilir seninde hatan bu adam olmus iste..Yasin daha cok kucuk yine evlenir mutlu olursun etrafi onemseme kim ne diyrsa tika kulaklarini.

Back
X