- 4 Ocak 2015
- 533
- 404
- 103
Sevgim nefrete dönüştü çok seviyordum ama sanki şimdi en büyük düşmanım oSeviyormusun Peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgim nefrete dönüştü çok seviyordum ama sanki şimdi en büyük düşmanım oSeviyormusun Peki
Yaa ne dulu saçmalamayın Allah aşkına. Hayat devam ediyor. Artık daha kararlı ve güçlü olma zamanı. Hemen kendinize bir yol cizin ve harekete geçin. Yoksa psikolojiniz bozulurArtık ben ne yapıcam bilmiyorum hiç bilmiyorum19 yaşında dul olduğuma mı yanayım neye yanayım bilmiyorum
![]()
Sizi de konularınızdan biliyorum umarım sizin için de herşey iyi olurKendine dul diyerek kendini asagilamaktan vazgecelisin oncelikle.
Ve bundan sonrasi icinde kendin icin en iyisini yap ve bir ise basla yada okuluna devam etm Unutma hic bir sey tamamen ayni sekilde surmez. Baban duzelecektir
Evet öyle olmuşNikah kiyilali 2 ay, dugun olali da 1 ay olmus galiba.
Ah cook tesekkur ederim bak sen bana gore sanslisin 19 yasindasin daha . Hayat umarim cok guzel surprizler getirirSizi de konularınızdan biliyorum umarım sizin için de herşey iyi olur
Üniversiteye gittiğimde kendisi olgunlaşmamış bir sürü yaşıtlarımın içinde dalga konusu olacağıma o kadar Eminim kiLise mezunuysan üniversite sınavına hazırlan ,değilsen eğitimin nerde kaldıysa ordan devam et bence.Çok gençsin.Bi yandan da kafan meşgul olur düşünmezsin
Erken fark etmen de güzel.Hayatını yoluna koyarsın.
Kendine hedef koy ve onun için çalış. Bak ben şimdi kpssye girmeye karar verdim. Şu bunalımlı dönemi atlatatım . Ders çalışıcam tekrar başlayacağım hayata kendimi ile güce vereceğim inşaallah . Benim 10 Senem kayıp düşünsene. Sen daha 19 undasın.[/QUOTE
Benim için de en iyisi KPSS sanırım hem kısa yoldan memur olurum hem de açıktan okurum
Ah abla iyi niyetinden temiz kalbinden öpüyorumBenimle misin aguasybu ağlama zırlama dönemlerini atlatıp sınavlara hazırlanıyoruz. Hayata yeni bir sayfa açıyoruz
Üniversiteye gittiğimde kendisi olgunlaşmamış bir sürü yaşıtlarımın içinde dalga konusu olacağıma o kadar Eminim ki