Vee baba evine dönüş ...

Gerçekten böyle bir adamla evli kalmaman gerekiyor ailesine bakacaksa evlenmeseymiş! Ne demek seni ailemle oturtmuyorum şükret !? Sanki çok iş yaptı :işsiz: tabi ki oturtmayacak minnet mi edeceksin bi de ayrı evin var diye düşünceye bak adamdaki.. :ukala:
siz verdiğiniz karardan dönmeyin , ben ilk evliliğimi kaçarak yapmıştım ve boşandım kendimi dul olarak adlandırmadım çünkü değildim sizde olmayacaksınız :KK66: Dul eşi ölmüş bayana denir ve kötü birşey değildir. Siz bekar olacaksınız boşandıktan sonra rica ederim böyle algılayın ki çevrenizdekiler de bunu hissetsin.
Ayrıca ikinci evliliğimi yaptım ve çok mutluyum adam gibi adam çıkar ilerde karşınıza ve mutlu olursunuz ama öncesinde eğitiminizi tamamlayıp meslek sahibi olun :super:

ya burdaki arkadaşları da anlamıyorum. boşan.. ayrıl.. konu sahibi için söylemiyorum ama çoğuna da al çocuğunu git diyorlar... bu kadar kolay mı ya? evlilik bu...
Canım msjların hepsini okumadım ama bnde esimle cok severk evlendm evlendgmz gün bile kavga edip ayrı uyduk sana o kdr söyliym yani biz ilk 1 ay ne demek 8 ay boyunca evlilikten hiç birsey anlamdm diyebilr hergn kavga aglama bayılmalarım ama dönemedim babam dedign gibi anneme sarıcaktı yapamadm ama neşer yasadım bi ben bilirm bi gün öyle kavga ettl ki bir birimizin üstnü basını parcaladık yani o kadar 8 ay snra gittim artık yapamıyor dedm 10 gün kaldm ve esim bana giderken gelme dedi 10 gün sonunda esimin amcası beni alıp evime götürdü o 10 gün içinde hergün evime kavusmak için kuranlar okudum dualar ettim o kdr özledm ki gittim ve esim ne yaprsa yapasın kavga etmeme kararı aldım ve hep luran okudum hergn kayınvaldeme de gittim laf söyledlr sustm ama kazanan bn oldum bn annemlere cok uzak oturuyorm esim bn hiç bisey demedim bi gün bana sen cok sıkılıyorsun annenlere yakın bir ev tutalıö ddi ve hemen ev bulupa tasındk esimin akrabaları sen oglumuzu götürüyorsun neler neler söylediler inana hep sustm ve bnm cok kavgacı bi yapım vardır bu kadr susmak hiç bana göre degil ve sonunda evim geldi uzaklastm hiç bişey bana danısmayan esim ailesinden kopmayan esim bnsiz kasapa bakkala bile gitmyr ve ailesine benim zorumla gidiyor suan cok iyiyz iyiki evime dönmşüm iyi ki kocam var onu cok seviyorum ama sana tavsiyrm kuran oku evine dön esin ne derse yap bi gün inan sen ne istersen onu yapck emin ol herkes imrencek sna hiç bi evlilik kolay degldir allahm yuvamı dagıtmasın
sabretmişsin ve kazanmışsın Allah huzurunuzu artırsın.

zaten çok erken evlenmiştiniz baştan yanlıştı. şimdi yanlıştan döndünüz. babanı umursama okulunu oku o evlilik hçi olmamış gibi davran. ilerde karşına seni hak edecek birisi çıkacak.

Canım msjların hepsini okumadım ama bnde esimle cok severk evlendm evlendgmz gün bile kavga edip ayrı uyduk sana o kdr söyliym yani biz ilk 1 ay ne demek 8 ay boyunca evlilikten hiç birsey anlamdm diyebilr hergn kavga aglama bayılmalarım ama dönemedim babam dedign gibi anneme sarıcaktı yapamadm ama neşer yasadım bi ben bilirm bi gün öyle kavga ettl ki bir birimizin üstnü basını parcaladık yani o kadar 8 ay snra gittim artık yapamıyor dedm 10 gün kaldm ve esim bana giderken gelme dedi 10 gün sonunda esimin amcası beni alıp evime götürdü o 10 gün içinde hergün evime kavusmak için kuranlar okudum dualar ettim o kdr özledm ki gittim ve esim ne yaprsa yapasın kavga etmeme kararı aldım ve hep luran okudum hergn kayınvaldeme de gittim laf söyledlr sustm ama kazanan bn oldum bn annemlere cok uzak oturuyorm esim bn hiç bisey demedim bi gün bana sen cok sıkılıyorsun annenlere yakın bir ev tutalıö ddi ve hemen ev bulupa tasındk esimin akrabaları sen oglumuzu götürüyorsun neler neler söylediler inana hep sustm ve bnm cok kavgacı bi yapım vardır bu kadr susmak hiç bana göre degil ve sonunda evim geldi uzaklastm hiç bişey bana danısmayan esim ailesinden kopmayan esim bnsiz kasapa bakkala bile gitmyr ve ailesine benim zorumla gidiyor suan cok iyiyz iyiki evime dönmşüm iyi ki kocam var onu cok seviyorum ama sana tavsiyrm kuran oku evine dön esin ne derse yap bi gün inan sen ne istersen onu yapck emin ol herkes imrencek sna hiç bi evlilik kolay degldir allahm yuvamı dagıtmasın

tamam siz kurtulmuşsunuz ama herkes öyle olacak diye bi kural yok. sonuçta siz de bi ton sıkıntı çekmişsiniz. kuran okumakla olsaydı hiç bi hacı hocanın derdi olmazdı ama öyle olmuyo işte.

Başkasıyla evlenmiş biri olarak söylüyorum hiç de aynı olmuyor.O sizin seçiminize bağlı.Karşınıza çıkan adam gayette efendi sevgi dolu saygılı adam gibi adam olabiliyor.

Dul gibi evlenmek tabirini de çok yakışıksız buldum.Şu dul olmayı artık hakaret kabul etmekten vazgeçsin insanlar.Bu durumda dul olmuyor bu arada,bekar oluyor.Kocası ölmedi.

Niye dünya ve zaman değişip gelişirken,zihniyetler de aynı doğrultu da değişmiyor anlamıyorum.Amam nasılsa hepsi aynı deyip susup otur mutsuz ol.Yok böyle bir dünya.Kendimizi mutsuzluğa mahkum edemeyecek kadar kısa bu hayat.
İnanın bnde böyle olsun isterim ama böyle bi toplumda yasıyorz ve buna adepte ediliyorz bn illa öyle diye demiyorum söylenecekleri söylüyorum

İnanın bnde böyle olsun isterim ama böyle bi toplumda yasıyorz ve buna adepte ediliyorz bn illa öyle diye demiyorum söylenecekleri söylüyorum

Ben bunu bahane olarak görüyorum.Sizin için değil genel konuşuyorum.Toplum böyle napalım deyip yanlış düşünceleri meşrulaştırma peşinde insanlar.Oysa ben de bu toplumun parçasıyım.Ve hiç "böyle" diye tabir ettiğimiz toplum ferdi gibi değilim.Kabullenmek yerine ses çıkarırsak herşey değişir.

Niye öyle insanlar belirlesin ki yaşadığım toplumun kurallarını.Sen belirle,ben belirleyeyim,bizim gibi aydınlık düşünceler belirlesin.

Millet uzaydan dünyaya atlayış yaparken,ben hala dul olmanın kötü bir şey olmadığını savunmak zorunda olduğum bir toplumda yaşamaya mahkum olmak istemiyorum.Bunun için hepimize görev düşüyor.Ben üstüme düşeni yapıyorum.Herkes yapsın,bu kabullenişler ancak böyle son bulur diyorum.

ya burdaki arkadaşları da anlamıyorum. boşan.. ayrıl.. konu sahibi için söylemiyorum ama çoğuna da al çocuğunu git diyorlar... bu kadar kolay mı ya? evlilik bu...

sabretmişsin ve kazanmışsın Allah huzurunuzu artırsın.
Bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyolar bosanmak hiç kolay degl bu arkadasımızda babasının evinde uzunca bir süre kalsn anlıycktr söylmk istedgmi eminim

tamam siz kurtulmuşsunuz ama herkes öyle olacak diye bi kural yok. sonuçta siz de bi ton sıkıntı çekmişsiniz. kuran okumakla olsaydı hiç bi hacı hocanın derdi olmazdı ama öyle olmuyo işte.
Kuranın elbetteki faydası var hiç yok sayamayız ama bozulacaksa rabbimin izniyle bozulsun demk istiyorum kuran okuyo diye insanlar bosanmaz demiyorz tamamen yanls anlamıssın ama kuranın sakinleitirici ferahlatıcı bir etkisi var kuran okunmayan evde vesvesede cok olur olmadık yerden kavga cıkıyor bunu engeller en azından evet sıkıntı cektm cok sükr bugünüme cefa olmassa sefada olmazmıs bunu anldm en azından

Kuranın elbetteki faydası var hiç yok sayamayız ama bozulacaksa rabbimin izniyle bozulsun demk istiyorum kuran okuyo diye insanlar bosanmaz demiyorz tamamen yanls anlamıssın ama kuranın sakinleitirici ferahlatıcı bir etkisi var kuran okunmayan evde vesvesede cok olur olmadık yerden kavga cıkıyor bunu engeller en azından evet sıkıntı cektm cok sükr bugünüme cefa olmassa sefada olmazmıs bunu anldm en azından

kuran okuyan için faydalı olabilir psikolojik olarak ama tutup da kötü huyu olan kocanın huyunu düzeltmez.

kuran okuyan için faydalı olabilir psikolojik olarak ama tutup da kötü huyu olan kocanın huyunu düzeltmez.
İnanarak yaprsan düzeltir emin ol ama herkesin inancı kendine ikna olmk istemdgnz sürece inanmassınz ben kuran-ı keriminin cok mucizesini gördüm allah herkese bu inancı katsın

Allah evimize kalbimize huzur versin. Hem bizim hem de eşlerimizin tek taraflı da olmuyor tabi. G Gunesgl
Tek taraflı olsa zaten tek evlemilirdi canm allah onlarada hidayet versin allah korlusu olan biriyle evlenmk nasp etsn rabbim ne kadar sevmesede allah korkusundan zulmetmez en azından evdeki hursuzluk hiç bişeye benzemez allah herkese agız tadı huzur mutluluk versin sanada bana ins bnmkinide bi bebişle taclandırmak nasp etsn

Back
X