Vee baba evine dönüş ...

Eh ne sandin? 19 yaşında olup dogru secim yapabilcegini mi ??? Cok nadir

@Aguasy canim benim simdi sana yorum yapacaktim bebegim durmadi yazamadim.. Senin konuna gelince daha gencsin eminim ki cok da guzelsin kafani bulandirmadan aklini karistirmadan verdigin kararin arkasinda dur ve o adama geri dönme.. ayrica dul falan olmuyorsun merak etme ileri de daha iyi anlarsin ne demek istedigimi.. yukardaki ne kadar kotu de olsa babamdan gelsin kotuluk cevabini da takdir ettim.. tek servetin ailen unutma.. önce oku sonra meslegini yap bak kac tane daha koca geliyor gidiyor.. once sen sonra baskalari..

şiddetli geçimsizlik çeşitli baskılar 1 ay oldu düğünüm olalı 2 ay oldu evleneli ve babamın evine döndüm. 1 ayda evliliğim bitti :KK43: dul damgası yediğime mi yanayım o iğrenç adamla 2 sene flört edip 1 ay evli kalıp geçen zamanıma mı bana yardımcı olun :KK43: nasıl toparlanacam ben daha 19 yaşındayım :KK43:(
SEBEP neydi peki ?

SEBEP neydi peki ?
2 bin lira maaş alıyor zaten düğünden kalan borçlarda varken dün elektrik su ve kiralarını vermiş 1000 lirası gitmiş akşam geldi eve konu açıldı neden yaptın dedim bizim kiramız ne olacak dedim lüks takılmayıver seni annemin yanında yaşatmadığıma dua et dedi ne babası ne abileri çalışıyor o ailenin de tüm maddi yükü benim eşimin üstünde kavga ettik bağırış çağırış seni sevmiyorum böyle soğutuyorsun kendinden dedi azıcık gururun varsa gidersin dedi gittim

Dul kadın oldum diyerek kendini aşağılamaktan vazgeç. Sen kendini bukadar aşağıda tutarsan zaten ayağa da kalkamazsın.yapmışsın evet bir hata ama olan olmuş artık...Baban da bu duruma alışır merak etme ama zaman zaman zaman... Kendini toparla dışarıdan okulunu bitir inşallah herşey zamanla geçer...

2 bin lira maaş alıyor zaten düğünden kalan borçlarda varken dün elektrik su ve kiralarını vermiş 1000 lirası gitmiş akşam geldi eve konu açıldı neden yaptın dedim bizim kiramız ne olacak dedim lüks takılmayıver seni annemin yanında yaşatmadığıma dua et dedi ne babası ne abileri çalışıyor o ailenin de tüm maddi yükü benim eşimin üstünde kavga ettik bağırış çağırış seni sevmiyorum böyle soğutuyorsun kendinden dedi azıcık gururun varsa gidersin dedi gittim
Sevmiyorsa evlenmeseydi Allahım sen akıl fikir ver !

Bence kurtulduğumuza sevinin.
Yıllarınızı verip boşa olduğunu görseydiniz daha çok üzülürdünüz.
Yaşınız küçük hemen toparlanırsınız umarım.

şiddetli geçimsizlik çeşitli baskılar 1 ay oldu düğünüm olalı 2 ay oldu evleneli ve babamın evine döndüm. 1 ayda evliliğim bitti :KK43: dul damgası yediğime mi yanayım o iğrenç adamla 2 sene flört edip 1 ay evli kalıp geçen zamanıma mı bana yardımcı olun :KK43: nasıl toparlanacam ben daha 19 yaşındayım :KK43:(

Bu salata tuzsuz olmuş diye anasını arayıp şikayet eden öküz değil mi? Bence kurtulduğuna sevin. Daha 19 yaşındasın. Önündeki yıllara bak. Daha kötüsü de olabilirdi.

Dul damgası diye bir şey yok. Cahil cühelanın sizi aşağı çekmeye çalışmasına izin vermeyin şu kelimeyi kullanarak..

Bu konu çok tanıdık geldi ben mi karıştırıyorum üyeleri acaba kaçarak evlenmemiş miydi konu sahibi. Ah canım allah yardımcın olsun güçlü dur kimsenin seni ezmesine izin verme niye erkek boşanınca dul olmuyor da kadın m oluyor

Bu konu çok tanıdık geldi ben mi karıştırıyorum üyeleri acaba kaçarak evlenmemiş miydi konu sahibi. Ah canım allah yardımcın olsun güçlü dur kimsenin seni ezmesine izin verme niye erkek boşanınca dul olmuyor da kadın m oluyor
Diğer hesabımı yöneticiler aracılığı ile kapattırdım. Evet kaçarak evlendim

Size böyle diyen bi babanız olmasıydı eminin sen ne onunla evlenirdin ne de suan boşanmış mutsuz olurdun. Böyle diyen bir babanın zihniyeti yaşayan bi insan neyin doğru olduğunu zaten düşünemez.

Size böyle diyen bi babanız olmasıydı eminin sen ne onunla evlenirdin ne de suan boşanmış mutsuz olurdun. Böyle diyen bir babanın zihniyeti yaşayan bi insan neyin doğru olduğunu zaten düşünemez.
Tası tarağı toplayıp izmire yerleşesim var

Back
X