- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlamamak için yazdığım konuda sadece orası dikkat edilmesi zoruma gitti gerçekten ;( buraya yazınca insanlar rahatlıyor ben de öyle
SEBEP neydi peki ?şiddetli geçimsizlik çeşitli baskılar 1 ay oldu düğünüm olalı 2 ay oldu evleneli ve babamın evine döndüm. 1 ayda evliliğim bittidul damgası yediğime mi yanayım o iğrenç adamla 2 sene flört edip 1 ay evli kalıp geçen zamanıma mı bana yardımcı olun
nasıl toparlanacam ben daha 19 yaşındayım
(
2 bin lira maaş alıyor zaten düğünden kalan borçlarda varken dün elektrik su ve kiralarını vermiş 1000 lirası gitmiş akşam geldi eve konu açıldı neden yaptın dedim bizim kiramız ne olacak dedim lüks takılmayıver seni annemin yanında yaşatmadığıma dua et dedi ne babası ne abileri çalışıyor o ailenin de tüm maddi yükü benim eşimin üstünde kavga ettik bağırış çağırış seni sevmiyorum böyle soğutuyorsun kendinden dedi azıcık gururun varsa gidersin dedi gittimSEBEP neydi peki ?
Sevmiyorsa evlenmeseydi Allahım sen akıl fikir ver !2 bin lira maaş alıyor zaten düğünden kalan borçlarda varken dün elektrik su ve kiralarını vermiş 1000 lirası gitmiş akşam geldi eve konu açıldı neden yaptın dedim bizim kiramız ne olacak dedim lüks takılmayıver seni annemin yanında yaşatmadığıma dua et dedi ne babası ne abileri çalışıyor o ailenin de tüm maddi yükü benim eşimin üstünde kavga ettik bağırış çağırış seni sevmiyorum böyle soğutuyorsun kendinden dedi azıcık gururun varsa gidersin dedi gittim
şiddetli geçimsizlik çeşitli baskılar 1 ay oldu düğünüm olalı 2 ay oldu evleneli ve babamın evine döndüm. 1 ayda evliliğim bittidul damgası yediğime mi yanayım o iğrenç adamla 2 sene flört edip 1 ay evli kalıp geçen zamanıma mı bana yardımcı olun
nasıl toparlanacam ben daha 19 yaşındayım
(
Diğer hesabımı yöneticiler aracılığı ile kapattırdım. Evet kaçarak evlendimBu konu çok tanıdık geldi ben mi karıştırıyorum üyeleri acaba kaçarak evlenmemiş miydi konu sahibi. Ah canım allah yardımcın olsun güçlü dur kimsenin seni ezmesine izin verme niye erkek boşanınca dul olmuyor da kadın m oluyor
Babam bile bugün sabah kahvaltıda seni düğüne Bayram’a nasıl götürecem yüz karasısın dedidul damgası yemek ne oluyo?
Canım kaçarak evlenmeni yadırgadığım için değil sen o musun diye dedimDiğer hesabımı yöneticiler aracılığı ile kapattırdım. Evet kaçarak evlendim
Tası tarağı toplayıp izmire yerleşesim varSize böyle diyen bi babanız olmasıydı eminin sen ne onunla evlenirdin ne de suan boşanmış mutsuz olurdun. Böyle diyen bir babanın zihniyeti yaşayan bi insan neyin doğru olduğunu zaten düşünemez.
Baban çalışmana izin verir mi canım iş bul çalışBabam bile bugün sabah kahvaltıda seni düğüne Bayram’a nasıl götürecem yüz karasısın dedi
Daha çok küçüksün okulunu bitir çalış hata yapmamaya çalış ailenle de aranı bozmaTası tarağı toplayıp izmire yerleşesim var