Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eniştesi aradı beni de ama dönmek istemiyorumCanım msjların hepsini okumadım ama bnde esimle cok severk evlendm evlendgmz gün bile kavga edip ayrı uyduk sana o kdr söyliym yani biz ilk 1 ay ne demek 8 ay boyunca evlilikten hiç birsey anlamdm diyebilr hergn kavga aglama bayılmalarım ama dönemedim babam dedign gibi anneme sarıcaktı yapamadm ama neşer yasadım bi ben bilirm bi gün öyle kavga ettl ki bir birimizin üstnü basını parcaladık yani o kadar 8 ay snra gittim artık yapamıyor dedm 10 gün kaldm ve esim bana giderken gelme dedi 10 gün sonunda esimin amcası beni alıp evime götürdü o 10 gün içinde hergün evime kavusmak için kuranlar okudum dualar ettim o kdr özledm ki gittim ve esim ne yaprsa yapasın kavga etmeme kararı aldım ve hep luran okudum hergn kayınvaldeme de gittim laf söyledlr sustm ama kazanan bn oldum bn annemlere cok uzak oturuyorm esim bn hiç bisey demedim bi gün bana sen cok sıkılıyorsun annenlere yakın bir ev tutalıö ddi ve hemen ev bulupa tasındk esimin akrabaları sen oglumuzu götürüyorsun neler neler söylediler inana hep sustm ve bnm cok kavgacı bi yapım vardır bu kadr susmak hiç bana göre degil ve sonunda evim geldi uzaklastm hiç bişey bana danısmayan esim ailesinden kopmayan esim bnsiz kasapa bakkala bile gitmyr ve ailesine benim zorumla gidiyor suan cok iyiyz iyiki evime dönmşüm iyi ki kocam var onu cok seviyorum ama sana tavsiyrm kuran oku evine dön esin ne derse yap bi gün inan sen ne istersen onu yapck emin ol herkes imrencek sna hiç bi evlilik kolay degldir allahm yuvamı dagıtmasın
Canım artık olan olmuş niye evlendin demem belki içinde bulunduğun şartlar yaşının verdiği acemilikle evlendin bu saatten sonra ne yaparsan yap mantıklı yap barışmayıda baba evinde kalmayı da çalışmayı daEniştesi aradı beni de ama dönmek istemiyorum
Bi ayda ne sen onu tanırsın ne o seni istersen on yıl ilişkin olsun aynı evde yasamak baska bişey ama tecrübe etms biri olarak söylüyorum illa iyi olur demiyorum allah degiliz bilelim ama bir yuvayı ayalta tutmak cok zor yıkmakta zor olmalı bu kadar kolay vazgcme bence ilerde cok pisman olursun yastık degsir kader degismez derler baskasıyla evlenesen gene aynı olur ama en azından adın dul olmaz ve dha cok gencsin bir dul gibi evlenmek sna cok zor gelr bi kere dha denemkten bişey cıkmaz ama gidip gene aynı olacaksan onu bilemem evlilik bu fedakarlık şartEniştesi aradı beni de ama dönmek istemiyorum
Tövbe tövbeebence ilerde cok pisman olursun yastık degsir kader degismez derler baskasıyla evlenesen gene aynı olur ama en azından adın dul olmaz ve dha cok gencsin bir dul gibi evlenmek sna cok zor gelr bi kere dha denemkten bişey cıkmaz ama gidip gene aynı olacaksan onu bilemem evlilik bu fedakarlık şart
Sen olgunlaştığın için mi 19 yaşında evlendin?Üniversiteye gittiğimde kendisi olgunlaşmamış bir sürü yaşıtlarımın içinde dalga konusu olacağıma o kadar Eminim ki
Bi ayda ne sen onu tanırsın ne o seni istersen on yıl ilişkin olsun aynı evde yasamak baska bişey ama tecrübe etms biri olarak söylüyorum illa iyi olur demiyorum allah degiliz bilelim ama bir yuvayı ayalta tutmak cok zor yıkmakta zor olmalı bu kadar kolay vazgcme bence ilerde cok pisman olursun yastık degsir kader degismez derler baskasıyla evlenesen gene aynı olur ama en azından adın dul olmaz ve dha cok gencsin bir dul gibi evlenmek sna cok zor gelr bi kere dha denemkten bişey cıkmaz ama gidip gene aynı olacaksan onu bilemem evlilik bu fedakarlık şart
Zararın neresinden dönersen kardır. .iki tatlı söze kanıp geri dönme .. eğitimini tamamla , gençliğini yasa ..on dokuz yaş koca derdi , kayınvalide dırdırı çekmek için çok küçük. .Evlenmeden önce kör kütük aşık olan adam hep destekçim olan adam kötü babamın karşısında dimdik duran adam gitti evlenince kendisi ana kuzusu oldu ne kadar kötü olsa da kötülük babamdan gelsin dedim döndüm babamın evine![]()