Vee baba evine dönüş ...

Böyle hissetmen cok normal ama bence en doğru karar iş bul kendi ayaklarının üstünde dur. Güvenicek bi ailen yoksa bunu yap cnm. En iyisi bu

Dul ? Böyle bir kavram kaldı mı hala :KK51:24 yaşında oğlum 2 aylıkken ayrıldım ben.
Kendime hiç dul demedim.Zor zamanlar geçirdim tabiki mutsuz oldum ama hiç artık dulum çocuğumla ortada kaldım demedim.
Hayat devam eder her şekilde ,sen durmak istersen dönüp bakınca üzüldüğün tek şey ömrüm geçmiş.Herkes yol almış ben durmusum olur.
Oğlum suan 6 yaşında.Kendini bırakma kimse seni eksik görmeyecek sen kendini görmedikce.Suan çocuğum olduğuna bile inandıramıyorum insanları:KK53:

Dul ne demek ya 19 yasinda sen bile bu kelimeyi kullanip kendine yakistiriyorsan bravo.
Acelen neydi babanin evinde disardan okusaydin.
Artik olan olmus evlendin anlasamadin ve iliskini bitirdin bole basit.fazla dramatiklestirmemek gerek derim ben.

Canım msjların hepsini okumadım ama bnde esimle cok severk evlendm evlendgmz gün bile kavga edip ayrı uyduk sana o kdr söyliym yani biz ilk 1 ay ne demek 8 ay boyunca evlilikten hiç birsey anlamdm diyebilr hergn kavga aglama bayılmalarım ama dönemedim babam dedign gibi anneme sarıcaktı yapamadm ama neşer yasadım bi ben bilirm bi gün öyle kavga ettl ki bir birimizin üstnü basını parcaladık yani o kadar 8 ay snra gittim artık yapamıyor dedm 10 gün kaldm ve esim bana giderken gelme dedi 10 gün sonunda esimin amcası beni alıp evime götürdü o 10 gün içinde hergün evime kavusmak için kuranlar okudum dualar ettim o kdr özledm ki gittim ve esim ne yaprsa yapasın kavga etmeme kararı aldım ve hep luran okudum hergn kayınvaldeme de gittim laf söyledlr sustm ama kazanan bn oldum bn annemlere cok uzak oturuyorm esim bn hiç bisey demedim bi gün bana sen cok sıkılıyorsun annenlere yakın bir ev tutalıö ddi ve hemen ev bulupa tasındk esimin akrabaları sen oglumuzu götürüyorsun neler neler söylediler inana hep sustm ve bnm cok kavgacı bi yapım vardır bu kadr susmak hiç bana göre degil ve sonunda evim geldi uzaklastm hiç bişey bana danısmayan esim ailesinden kopmayan esim bnsiz kasapa bakkala bile gitmyr ve ailesine benim zorumla gidiyor suan cok iyiyz iyiki evime dönmşüm iyi ki kocam var onu cok seviyorum ama sana tavsiyrm kuran oku evine dön esin ne derse yap bi gün inan sen ne istersen onu yapck emin ol herkes imrencek sna hiç bi evlilik kolay degldir allahm yuvamı dagıtmasın

Canım msjların hepsini okumadım ama bnde esimle cok severk evlendm evlendgmz gün bile kavga edip ayrı uyduk sana o kdr söyliym yani biz ilk 1 ay ne demek 8 ay boyunca evlilikten hiç birsey anlamdm diyebilr hergn kavga aglama bayılmalarım ama dönemedim babam dedign gibi anneme sarıcaktı yapamadm ama neşer yasadım bi ben bilirm bi gün öyle kavga ettl ki bir birimizin üstnü basını parcaladık yani o kadar 8 ay snra gittim artık yapamıyor dedm 10 gün kaldm ve esim bana giderken gelme dedi 10 gün sonunda esimin amcası beni alıp evime götürdü o 10 gün içinde hergün evime kavusmak için kuranlar okudum dualar ettim o kdr özledm ki gittim ve esim ne yaprsa yapasın kavga etmeme kararı aldım ve hep luran okudum hergn kayınvaldeme de gittim laf söyledlr sustm ama kazanan bn oldum bn annemlere cok uzak oturuyorm esim bn hiç bisey demedim bi gün bana sen cok sıkılıyorsun annenlere yakın bir ev tutalıö ddi ve hemen ev bulupa tasındk esimin akrabaları sen oglumuzu götürüyorsun neler neler söylediler inana hep sustm ve bnm cok kavgacı bi yapım vardır bu kadr susmak hiç bana göre degil ve sonunda evim geldi uzaklastm hiç bişey bana danısmayan esim ailesinden kopmayan esim bnsiz kasapa bakkala bile gitmyr ve ailesine benim zorumla gidiyor suan cok iyiyz iyiki evime dönmşüm iyi ki kocam var onu cok seviyorum ama sana tavsiyrm kuran oku evine dön esin ne derse yap bi gün inan sen ne istersen onu yapck emin ol herkes imrencek sna hiç bi evlilik kolay degldir allahm yuvamı dagıtmasın
Eniştesi aradı beni de ama dönmek istemiyorum

Bu yaşta evlenmeye koşanların sonu daima hüsran olmaktadır..

Canım artık olan olmuş niye evlendin demem belki içinde bulunduğun şartlar yaşının verdiği acemilikle evlendin bu saatten sonra ne yaparsan yap mantıklı yap barışmayıda baba evinde kalmayı da çalışmayı da

21 yaşımda evlendim ve alemden 20 saat uzaga taşındım.
İlk defa uzaktaydım normalde ailesini tınlamayan eşim aileci bir adam oldu çıktı.
Kendimi ezdirmeyen yapıda olan ben bir çok seye gögüs gerdim.
Ailesi laf söylemeler gecenin bir yarısı eşime telefon edip beni şikayet etmeler ki benim değil eşimin söylediği bir laf yüzünden eşim bildigi halde bana surat yapmıştı.
Tam 12 yıl oldu evliliğim iki çocugum var şükürler olsun biraz da sabretmek lazım bazen ilişkiler hatta kimsenin ilişkisi mükemmel değildir.
Şimdi ailemin yanına geldik eşim uzun süredir ailesine gidip gelmez binde bir telde arar.
Nasıl oldu dersen 3 yıl önce boşanma kararı aldım ve bayagı ciddiydim umurumda değildi artık baktı iş ciddi ortada bebek de var geri adım atmadım söz verdi bir daha tekrarlanırsa kararımın geçerli oldugunu söyledim.
Bende de hatalar vardı her kavgada ailesini katmıştım şimdi hiç bahsetmiyorum bile.
Karşılıklı anlayıs ve anlaşma olursa yürüyor zaten.

Bi ayda ne sen onu tanırsın ne o seni istersen on yıl ilişkin olsun aynı evde yasamak baska bişey ama tecrübe etms biri olarak söylüyorum illa iyi olur demiyorum allah degiliz bilelim ama bir yuvayı ayalta tutmak cok zor yıkmakta zor olmalı bu kadar kolay vazgcme bence ilerde cok pisman olursun yastık degsir kader degismez derler baskasıyla evlenesen gene aynı olur ama en azından adın dul olmaz ve dha cok gencsin bir dul gibi evlenmek sna cok zor gelr bi kere dha denemkten bişey cıkmaz ama gidip gene aynı olacaksan onu bilemem evlilik bu fedakarlık şart

Bardagim dolu kismindan bakmayi dene birde! O adamdan bir cocuk olmadan kurtulmussun, iyi kotu baba evine gideceksin. Ya anne babasi olmayip ilkokul mezunu olup, 3cocuk olanlar napsin? Sukretki oyle adamdan kurtulmussun. Elin oglunu cekecegime, babami cekerim daha iyi.

ahh ahh erken yasta alinan kararlar buyuk konusmak istemiyorum olan olmus artik.haline sukret en azindan iyi kotu arkanda ailen var.cocugun yok bu en buyuk sukur sebebin yoksa tamamen baglanacaktin o adama.zamanla gecer acisi en ucuz yoldan kurtulmussun daha cok hayatini mahvetmeden

Çok tatlı bir arkadaşım vardı üniveriste okuduğum şehirde. Ben 19 yaşındaydım o 23, ikimiz de birinci siniftik.
Çok yakın arkadaş olduktan sonra anlattı ki 19 yaşında internetten bulduğu bir adama kaçmış. Dayak şiddet ne varsa yaşamış, sonradan ailesi olayları öğrenince affedip kızı almış.
Bir buçuk sene sınavlara hazırlanıp hayata yeniden başladı.
Şimdi otuz yaşında, bir çocuğu var ve memur.
Çok da mutlu :)
Hayatta bazı kötü şeyler yaşamış , üstelik kendi seçimiyle. Ama ders olmuş ve yeniden hayatını kendi eline almış.
Bence sen de bunu dene

bence ilerde cok pisman olursun yastık degsir kader degismez derler baskasıyla evlenesen gene aynı olur ama en azından adın dul olmaz ve dha cok gencsin bir dul gibi evlenmek sna cok zor gelr bi kere dha denemkten bişey cıkmaz ama gidip gene aynı olacaksan onu bilemem evlilik bu fedakarlık şart
Tövbe tövbee
Neresinden tutsan elinde kalıyor yorum

19 yasinda evlilik olaylari en son 80lerde bitti diye biliyorum. Bu acele nedendi?

Bu kelimelerin dogru olmadıgının farkındaym keske böyle olmasa ama yasadgmz toplum böyle yıkıcı degl yapıcı olmamz lazm ve sadece bir kere dha denemesini söylüyorum ömrün boyunca katlan demiyorm zatn yuvandan 2 ayda vazgcmk dogru degl en azından evlilik 1 yada iki senede yerine oturuyor anlatmk istedgm bu

erkekler ana kuzusu zaten tam tersi olan az. tabi anasından ne kadar uzak durursa uzakta oturursanız o kadar iyi.erkekler ayrıca 25-26 yaşı ve sonrasını yada yaşına yakınını kart bulur sanki kendileri bulunmayan hint kumaşları.gelin ne kadar ufaksa o kadar üstüne baskı ezme çalışıyorsa parasını alma.şiddet gırla sanki erken evlenen kadınların alnına kocası bunu çiğner yazıyorlar.tabi kızın ailesi cahil değilse şimdi kimse kimseyi ezemiyor.evlenince erkek ailelerini annelerini bir iktidar hırsı alıyor. öyle eğitimli ailelerde de var bu ne yazıkki.bu hırstan gözü kör olanlar oğullarının yuvasını yıkıp bir de gelinine iftira atıyorlar oğulları başlarına kalınca.yapan kendine yapıyor kısaca.sen 25-26 ya gel ve yaşına yakın biri ile evlen. 10 yaş filan senden büyüğe sakın gitme dul olduğun halde

Bi ayda ne sen onu tanırsın ne o seni istersen on yıl ilişkin olsun aynı evde yasamak baska bişey ama tecrübe etms biri olarak söylüyorum illa iyi olur demiyorum allah degiliz bilelim ama bir yuvayı ayalta tutmak cok zor yıkmakta zor olmalı bu kadar kolay vazgcme bence ilerde cok pisman olursun yastık degsir kader degismez derler baskasıyla evlenesen gene aynı olur ama en azından adın dul olmaz ve dha cok gencsin bir dul gibi evlenmek sna cok zor gelr bi kere dha denemkten bişey cıkmaz ama gidip gene aynı olacaksan onu bilemem evlilik bu fedakarlık şart

Başkasıyla evlenmiş biri olarak söylüyorum hiç de aynı olmuyor.O sizin seçiminize bağlı.Karşınıza çıkan adam gayette efendi sevgi dolu saygılı adam gibi adam olabiliyor.

Dul gibi evlenmek tabirini de çok yakışıksız buldum.Şu dul olmayı artık hakaret kabul etmekten vazgeçsin insanlar.Bu durumda dul olmuyor bu arada,bekar oluyor.Kocası ölmedi.

Niye dünya ve zaman değişip gelişirken,zihniyetler de aynı doğrultu da değişmiyor anlamıyorum.Amam nasılsa hepsi aynı deyip susup otur mutsuz ol.Yok böyle bir dünya.Kendimizi mutsuzluğa mahkum edemeyecek kadar kısa bu hayat.

Evlenmeden önce kör kütük aşık olan adam hep destekçim olan adam kötü babamın karşısında dimdik duran adam gitti evlenince kendisi ana kuzusu oldu ne kadar kötü olsa da kötülük babamdan gelsin dedim döndüm babamın evine :KK43:
Zararın neresinden dönersen kardır. .iki tatlı söze kanıp geri dönme .. eğitimini tamamla , gençliğini yasa ..on dokuz yaş koca derdi , kayınvalide dırdırı çekmek için çok küçük. .

Back
X