- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
Gunluk hayatimda bence ipli boncukculardanim.şaka bir yana .beni ilgilendirmez ,kimin ne taktığı.siz yakıştırmışsınız takmışsınız.güle güle kullanın.ha benim zevkime uygun mu derseniz,kesinlikle değil.
ama eminim siz de benim,ipli,boncuklu,gümüş bilekliklerimden hoşlanmazsınız.tarz meselesi.
Vermiyorum zaten ama bazende icimde kaliyo soylemek lazim. 4 tane gorumcem var hic biriyle sorunum yok olmadidaBen kendime bi soz verdim sizde deneyin cok mutlu olacaksiniz.kaynana gorumce ve elti bermuda seytan ucgeni ne yaparsa hic ne cvp vericem ne kafaya takacam.susup dedigimi yapicam.cvp vermek bile bazi insanlara fazlaymis bunu anladim.yeni hayat felsefem bu
kaç lira ediyo ya burası.. kıskandım ben de alacam
maşallah diyim de .Allah artırsın canım inşallah diğer koluna da 30 tane dizersin
Elti çatlatan bilezikler,hangi elti olsa çatlamaz!!!Su anda hepimiz sizi kıskanıyoruz galiba
Elti olsam kesin ortamdan catlamistim.
Daha hic bozdurmadim o konuda bilgim yok.bir sey sorucam, siz elinize para gectikce bilezik almıssınız ya, yatırım icin yani kenarda dursun diye. onları bozdurdugunuz zaman bilezik oldugu icin iscilik vs derken deger kaybetmiyor mu? merak ettim de ben de biriktirirken normal altın alıyordum tam ama acaba bilezik daha mı mantıklı oluyor da insanlar bilezige yatırım yapıyor acaba bilmedigimden soruyorum
23200 euro, 4,6 ytl den hesaplarsak 106720 kaymak
Kendisininde var amaElti çatlatan bilezikler,hangi elti olsa çatlamaz!!!
bir sey sorucam, siz elinize para gectikce bilezik almıssınız ya, yatırım icin yani kenarda dursun diye. onları bozdurdugunuz zaman bilezik oldugu icin iscilik vs derken deger kaybetmiyor mu? merak ettim de ben de biriktirirken normal altın alıyordum tam ama acaba bilezik daha mı mantıklı oluyor da insanlar bilezige yatırım yapıyor acaba bilmedigimden soruyorum
Digerleri dugunumde takildi kendim 10 tane aldimkaç lira ediyo ya burası.. kıskandım ben de alacam
maşallah diyim de .Allah artırsın canım inşallah diğer koluna da 30 tane dizersin
Elti çatlatan bilezikler,hangi elti olsa çatlamaz!!!
Kendisininde var ama
Amannnn zevk meselesi boşver madem var tak gitsin. Zaten elti de çatlatmıcaksak şu dünya da ne yapalım dimi? Yaşında gençmiş... ilerde takmazsın zaten. Şaka bi yana da düğünde takılınca bende kendimi küçük prensesler gibi hissetmiştim iki kol dolu. Haaaa bir daha takmam o ayrı ama seven için başka bişi bu takı olayları...Gunluk hayatimda bence ipli boncukculardanim.
Esim dugun sahibiyiz dugun sahibiyiz diye ozendim sikir sikir gezmiyorum yani boyle.
Kendisinin 15 varmis. Ayrica o diger takilarida takmis ve ozaman her yer sari sari olmus. O yuzden soyledim bu sade durdu diye baska bisey takmayinca guzel duruyo hemde kirk yilda bi.Atlayim... altin manyağı olarak : yatirim amacli ata altin en hesaplasi. Satarken kayıbi az oluyor.
Bileziğin güzel yani konu sahini gibi arada sirada takilmasi... yani hem taki hemde yatirim. İnsan ata altinlari ipi gerip kemer yapamaz ama 24 bilezik eltiyi eritiyor
Valla o konularda bilgim yok resatmis adanaymisYahu burma bilezik olduğunu baştan söylesenize. Gözümde canlandırmaya çalışırken gözüm şaşı oldu nasıl olur bu gramajlarda bilezikler bilek altında diye.
Yinede fazla bence. Neyse sizin tercihiniz sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?