Vee beklenen an geldi gectiii

24 bilezik takmak bence abartı..olan var olmayan var milletin gözüne sokmanın alemi yok..

Gramajini bende sonradan gördüm...
580 gram yapiyor, ve bana para verseler tek koluma 600 gramlik yük takmam yani :)
Dimi ama benim annem olsa o da takar bak... hatırlıyorum biz çocukken evde bile takardı 12 tane 25 gr Adana burması. Eskiden adet öyleymiş... sonra bu hırsızlık falan durumları çıkınca millet kasalara attı der hayıflanır arada annem

gercekten degerli vaktine kiyip saydin mi

Şuna adana burması desene arkadaşım.Bilezik deyince şıngır şıngır şu kalın duranlardan canlandı gözümde

Benim anlamadigim ben gramlarimi iyi bilmiyorum ozaman dirsege kadar gelmiyo sonucta.
Ben sadece bunlari taktim begenerek zevk meselesi. Dedigim gibi oyle bi cevredeyimki, set olsun diger kol olsun kupe su bu hepsi takiliyo

giii bende bisi var sandiydim. benim esimin saati okadar, bi tanecik saat. biri sordugunda tr den pazardan aldim diyor.

Öyle işde.
Öyle fesatlancak bir rakam değil, 24 bine fesatlanan kurusun artik yani... kicinda ciban ciksin :) daha ne diyim...
ama konu sahibi almanyada değilmiş... biz yanlış anladik galiba.
Neyse... elti kıskanmış ama

ıyyy kıskançlar resmen fesatlıktan napıcaklarını sasırmıslar ne demek dugunde kac tane takıldı bılmem ne. ayrıca inceyse eger bileklikler kibar duruyorsa dediginiz gibi abartı durmaz sık durur yani. hem kime ne:) masallah allah daha da cok versin

Benim anlamadigim ben gramlarimi iyi bilmiyorum ozaman dirsege kadar gelmiyo sonucta.
Ben sadece bunlari taktim begenerek zevk meselesi. Dedigim gibi oyle bi cevredeyimki, set olsun diger kol olsun kupe su bu hepsi takiliyo

şaka bir yana .beni ilgilendirmez ,kimin ne taktığı.siz yakıştırmışsınız takmışsınız.güle güle kullanın.ha benim zevkime uygun mu derseniz,kesinlikle değil.
ama eminim siz de benim,ipli,boncuklu,gümüş bilekliklerimden hoşlanmazsınız.tarz meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…