Çok sade durmuş gerçekten mesela benim olsa bu kadar sade olmasını istemezdim.
Dimi ama benim annem olsa o da takar bak... hatırlıyorum biz çocukken evde bile takardı 12 tane 25 gr Adana burması. Eskiden adet öyleymiş... sonra bu hırsızlık falan durumları çıkınca millet kasalara attı der hayıflanır arada annemGramajini bende sonradan gördüm...
580 gram yapiyor, ve bana para verseler tek koluma 600 gramlik yük takmam yani :)
burada adettir,bilezikleri takmak diyorsunuz ama bal gibi de nispet yapmak için takmışsınız.öyle olsaydı.düğününüzde takılan 14 bileziği takar,öyle giderdiniz düğüne.siz aldığınız 10 bileziği de takıp gitmişsiniz.
bir de fotoğrafta 19 bilezik var.diğerleri nerede?
Benim anlamadigim ben gramlarimi iyi bilmiyorum ozaman dirsege kadar gelmiyo sonucta.burada adettir,bilezikleri takmak diyorsunuz ama bal gibi de nispet yapmak için takmışsınız.öyle olsaydı.düğününüzde takılan 14 bileziği takar,öyle giderdiniz düğüne.siz aldığınız 10 bileziği de takıp gitmişsiniz.
bir de fotoğrafta 19 bilezik var.diğerleri nerede?
gercekten degerli vaktine kiyip saydin mi
Maşallah annemin Adana burmalarından... ahaha baştan deseydin burma bilezik diye... iyi günlerde tak bacım...
Cidden çok kötü görünüyor. Zarafet denen olayın "Z" si yok.
Ayyy koptum keske deseymisAlaycı gülüp arkanızı dönüp gitseydiniz.çatlamışlar kıskançlıktan.abarti olur diye hepsini takmadım deseydiniz iyice çatlasalardı
giii bende bisi var sandiydim.benim esimin saati okadar, bi tanecik saat. biri sordugunda tr den pazardan aldim diyor.
gercekten degerli vaktine kiyip saydin mi[/
bilmiyorum valla burda bilezik diye geciyo fazla bilgim yokŞuna adana burması desene arkadaşım.Bilezik deyince şıngır şıngır şu kalın duranlardan canlandı gözümde
Hahahah bir de bilezikleri saymışlar cidden:) Ama yanlış saymıs arkadaş 19 dan fazlagercekten degerli vaktine kiyip saydin mi
Benim anlamadigim ben gramlarimi iyi bilmiyorum ozaman dirsege kadar gelmiyo sonucta.
Ben sadece bunlari taktim begenerek zevk meselesi. Dedigim gibi oyle bi cevredeyimki, set olsun diger kol olsun kupe su bu hepsi takiliyo
Sorun degil haklisin, belkide yalan soylemistirim.yaaah zaten eksik saymışım.bir daha saydım,bu kez de 22 çıktı.gözlerime baktırmam lazım.kusura bakma konu sahibi.
yanlış saydığımı yazdım zaten,ironi nedir bilir misiniz ?hahhahaaaHahahah bir de bilezikleri saymışlar cidden:) Ama yanlış saymıs arkadaş 19 dan fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?