- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Adana burmasında değer kaybı olmaz,bu tarz bileziklerden işçilik almıyorlar.bir sey sorucam, siz elinize para gectikce bilezik almıssınız ya, yatırım icin yani kenarda dursun diye. onları bozdurdugunuz zaman bilezik oldugu icin iscilik vs derken deger kaybetmiyor mu? merak ettim de ben de biriktirirken normal altın alıyordum tam ama acaba bilezik daha mı mantıklı oluyor da insanlar bilezige yatırım yapıyor acaba bilmedigimden soruyorum
Adana burmasında işçilik çok yok kayıp da az derler. Her türlü kayı var zaten altını satarken küçük altın bile alsan kayıp var. Ama bileziği arada takıp eş dost çatlatmak yanına karbir sey sorucam, siz elinize para gectikce bilezik almıssınız ya, yatırım icin yani kenarda dursun diye. onları bozdurdugunuz zaman bilezik oldugu icin iscilik vs derken deger kaybetmiyor mu? merak ettim de ben de biriktirirken normal altın alıyordum tam ama acaba bilezik daha mı mantıklı oluyor da insanlar bilezige yatırım yapıyor acaba bilmedigimden soruyorum
Bende oyle dusunuyorum sunnet dugunu gereksiz ama malesef dedigim gibi bulundugum cevre heleki esimin ailesi boyle yapicak bisey yok.İster 30 takarsın ister 40 kimi ne ilgilendirir ki? Herkesin görgü tabiri farklıdır. Eltiniz de kıskanmış boşverin.
Bi de kendinizi böyle tabiri caizse zengin gösterirseniz tabiki sizden daha çok şey beklerler. Sünnet düğününde 1000 euro nedir? Zaten sünnet düğünü nedir ya!
Nerelisiniz acaba? Yani eşinizin ailesi nerede yaşıyor. Bir Almanya lafı geçti, ama sonra ben Almanya’da değilim dediniz... bazı yörelerde altına merak daha fazla da. Merak etttimBende oyle dusunuyorum sunnet dugunu gereksiz ama malesef dedigim gibi bulundugum cevre heleki esimin ailesi boyle yapicak bisey yok.
Fotoğrafın ekran resmini çek, mesaj yazma kısmında dosya yükle yazıyor, oradan ekran resmini seçip yükleyebilirsin :)Atmayi bilsem aticam
Almanyadan degilim yurt disinda baska bir yer.Nerelisiniz acaba? Yani eşinizin ailesi nerede yaşıyor. Bir Almanya lafı geçti, ama sonra ben Almanya’da değilim dediniz... bazı yörelerde altına merak daha fazla da. Merak etttim
Yukledim az onceFotoğrafın ekran resmini çek, mesaj yazma kısmında dosya yükle yazıyor, oradan ekran resmini seçip yükleyebilirsin :)
Şuna adana burması desene arkadaşım.Bilezik deyince şıngır şıngır şu kalın duranlardan canlandı gözümde
Adana burmasında değer kaybı olmaz,bu tarz bileziklerden işçilik almıyorlar.
bu bilezikler adana burmasi değil ki =)) adana burmasi böyle olmazAdana burmasında işçilik çok yok kayıp da az derler. Her türlü kayı var zaten altını satarken küçük altın bile alsan kayıp var. Ama bileziği arada takıp eş dost çatlatmak yanına kar
Kendisinin 15 varmis. Ayrica o diger takilarida takmis ve ozaman her yer sari sari olmus. O yuzden soyledim bu sade durdu diye baska bisey takmayinca guzel duruyo hemde kirk yilda bi.
Anladım... yurt dışı... yooo sadece Doğuda değil Bursa’nın bile bazı yerlerinde hala altın merakı vardır. Köstek falan takarlar. Çevre faktörü etkili....Almanyadan degilim yurt disinda baska bir yer.
Bu arada doguluda degilim
Benziyor sankibu bilezikler adana burmasi değil ki =)) adana burmasi böyle olmaz
Ya anasina ne demeli benimde bes tane var dediKız 24 tane bilezik mi taktın çılgın seniKendi ailen kıskanmaz tabi o yüzden annen beğenmiş. Ne kadar zengin olursak, mutlu olursak analarımız o kadar mutlu olur. Amaaaa elti öyle mi Gözyaşları içine içine akmıştır kıskançlıktan. Yoksa gidip kolunda kaç bilezik var diye sorulur mu hiç. Kendini kaybetmiş kadın
Bileziklerini görürler sonra lafını sözünü ederler, etrafa yayılır. Allah korusun evinize hırsız falan girer. Bankada kasada dursun altınlarınız. Bir kadının kolunu kesmişlerdi bilezikleri için. 24 bilezikli kol görsem ben de derim acaba kesip kaçsam mı hayatım kurtulur diyeAy endişelendim durduk yere. Bileziklerinize dikkat edin kızlar
Canim şık olanlarimda var canim bu kez bunlari takmak istedi?Ya sırf altın diye takmayın gerçekten. Çok basit duruyor öyle altın bilezik, şıkır şıkır sesler falan..
Pahalı dursun var ki takıyoruz demek isterseniz az olan ama öz olan çok şık şeyler var onlardan takın. Kendinize güldürüyorsunuz hanımlar çok ciddiyim..
Geçmişte ablamın evde yapılan nişanında böyle birine denk gelmiştim. Eniştemin akrabası bir kız ne varsa tüm mal varlığını takmış gelmiş. Kafasını kaşısa şangur şungur ses. Çok güldürmüştü bizi o gün. Zaten altın bileziği takı olarak beğenmezdim o gün daha da emin olmuştum..
Ayrıca siz hava atmak istemişsiniz eltiniz de oltaya gelmiş daha ne? Amaç belli sonuç belli..
Bunlar öyle çok şangırdamaz. İçi dolu oluyor... annemden biliyorumYa sırf altın diye takmayın gerçekten. Çok basit duruyor öyle altın bilezik, şıkır şıkır sesler falan..
Pahalı dursun var ki takıyoruz demek isterseniz az olan ama öz olan çok şık şeyler var onlardan takın. Kendinize güldürüyorsunuz hanımlar çok ciddiyim..
Geçmişte ablamın evde yapılan nişanında böyle birine denk gelmiştim. Eniştemin akrabası bir kız ne varsa tüm mal varlığını takmış gelmiş. Kafasını kaşısa şangur şungur ses. Çok güldürmüştü bizi o gün. Zaten altın bileziği takı olarak beğenmezdim o gün daha da emin olmuştum..
Ayrıca siz hava atmak istemişsiniz eltiniz de oltaya gelmiş daha ne? Amaç belli sonuç belli..
Bende hergun boyle dolasmiyorumBunlar öyle çok şangırdamaz. İçi dolu oluyor... annemden biliyorum
Ama tabi bence de fazla. Alyans ve tek taşımdan başka bişi bende takamam.
Canım adana burması tabiki,benden iyi bilemezsinbu bilezikler adana burmasi değil ki =)) adana burmasi böyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?