Vee beklenen an geldi gectiii

24 tane bilezik takan birinin eltisi nasıl olabilir? ben eltiyi yadırgamadım hiç.

Burda okuyunca oyle geliyodur dogrudur ama burda dugunlerde herkes takiyo heleki yeni evlenenlerde

yahu calistigim halde düğünü yapar yapmaz o bilezikleri borca verdik hiç koluma takmadım benimdir bile demedim öğretmen ortamına kolunu dirseğe kdr doldurup gelen arkadaşımiz var millet mi çok uyanık ben mi çok salağım anlamadim

Burda okuyunca oyle geliyodur dogrudur ama burda dugunlerde herkes takiyo heleki yeni evlenenlerde

her yerde var takanlar da
işte dışarıdan algılanan bu
bizim ailede de bayramlarda falan takarlar neleri varsa yoksa
ben takmadığım için bana fakir damgasını vuruyolar da tercih meselesi yani

baktım resmine de 3-4 tanesini taksan çok daha şık dururmuş.
ama sen beğenip takmışsın
sanırım eltin de bayağı kıskanmış. o kadar detaylı sorduğuna göre.

Hayir uyaniklikla alakasi yok yata saflikla. Evlilige borclu ve borcsuz baslamak vardir. Biz borcsuz evlendik ve iki kisi surekli calistik cocuk olunca azalticaz diye ve gercektende oyle cocuk yokken son gucumuzle calistik biriktirdik evimizi aldik biraz birikim yaptik ileride ne olucagimiz belli degil diye. Sagolsun esimde savurgan birisi degildir hakkini yemek istemem benim elime gecen parayi alisverise yatirirken kendi parasini kenara attik. Iki kisiden birisi sıkarsa oluyo anca

Bu nedir yahu? Bana çok ama çok abes geldi, sizi tenzih ediyorum ama böyle birini görsem gösteriş meraklısı diye geçirirdim içimden.
Olabilir, bulundugumuz yerde oyle gorulmuyo asil takmassan merak konusu oluyo ne oldu ne bitti diye

pardon ne iş yapiyorsun z merak ettim ?

Belki gelenektir görenektir bilemiyorum. Ama çok görgüsüzce geliyor bana. 3 5 takarsında 24 ne demek ya? 24 tane bileziin uyduğu bi elbise mi varmış?

Vallahi konuşulur. Kimi ne güzel durumları iyi der, kimi ay bu ne görgüsüzlük der, kimi kız bende taksaydımda keşke gözüne gözüne soksaydım der, derler yani. Alınacağınız bir şey konuşmamışlar yüzünüze yinede.

benim bileziğim bile olmadı :)
evliliğe borçlu başlayanlardanım
bunun uyanıklıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum sen de öyle düşünme
ihtiyaç olmuş verip borç ödemişsiniz
kolundan boynuna kadar taksan ne olacak
sarı metal parçalarının mutlulukla bi ilgisi yok, sen huzurlu isen gerisi çok da mühim değil.

Borclu ve borcsuz evlenmek cok fark ediyo gercekten uyanik olmakla bi ilgisi yok. Ihtiyac duyunca satilip gidicek hatta simdiden on tanesini satmak istiyorum ev aldik masrafi var insaati olucak. Bu gibi seylerde yardim amacli kullanilicak. Onsuzda mutsuz olunuyo her altini olan mutlu olsaydi...

mantıklı.. aynen normal altın almak daha iyi diğerleri biraz kro işi bence ama tabii zevk meselesi

Ayyy kıskançlığa bak nasıl da belli etmiş. Kime ne ne kadar bilezik olmuşsa?

Adana burmasında değer kaybı olmaz,bu tarz bileziklerden işçilik almıyorlar.

Adana burmasında işçilik çok yok kayıp da az derler. Her türlü kayı var zaten altını satarken küçük altın bile alsan kayıp var. Ama bileziği arada takıp eş dost çatlatmak yanına kar

anladım tesekkur ederim cevaplarınız icin valla sahsen ben bilezigi taksam insanlar dalga gececegi icin kaybı daha cok olur bence ben de pek hoslanmam o yuzden komik gelir

Zevk meselesi demekki ama gozde baska canlaniyo bence
Üşenmedim, saydım. Fotoğrafta 20 bilezik görünüyor sanki. 4 tanesini yanlışlıkla düşürmedin inşallah

Şaka bir yana 24 bilezik size göre normalse buna şaşırmak ve aşırıya kaçmak olarak görmek de bana göre normal... İstediğiniz kadar bileziğiniz olabilir ama hepsini birden takmak bence komik duruyor.

Bir de tek tip, böyle yatırımlık bilezikleri takmak da bana absürt geliyor. Takacaksam sade ve şık olsun, bir tane olsun, yeter.

Çok abartılacak bı durum değil ya neden art niyet aradınız ki. Aranızdaki samimiyete istinaden sormuştur.

Ben asla sormam o ayrı ama bazi kişiler daha meraklı konuşkan olur.

Zenginin malı fakirin çenesini yorar gibi bir laf vardır ya cup oturmuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…