- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
nolur kusura bakma ama 24 tane bileziği takıp gezen biri bana ayaklı kuyumcu gibi geliyor
açıkçası çok abartı ve sadece hava atmak için takmışsınız gibi düşünürdüm ben olsam.
ama eltinin davranışları da çok acayip. sorması ayıp. ona ne?
Burda okuyunca oyle geliyodur dogrudur ama burda dugunlerde herkes takiyo heleki yeni evlenenlerdenolur kusura bakma ama 24 tane bileziği takıp gezen biri bana ayaklı kuyumcu gibi geliyor
açıkçası çok abartı ve sadece hava atmak için takmışsınız gibi düşünürdüm ben olsam.
ama eltinin davranışları da çok acayip. sorması ayıp. ona ne?
Burda okuyunca oyle geliyodur dogrudur ama burda dugunlerde herkes takiyo heleki yeni evlenenlerde
Zevk meselesi demekki ama gozde baska canlaniyo bence
Hayir uyaniklikla alakasi yok yata saflikla. Evlilige borclu ve borcsuz baslamak vardir. Biz borcsuz evlendik ve iki kisi surekli calistik cocuk olunca azalticaz diye ve gercektende oyle cocuk yokken son gucumuzle calistik biriktirdik evimizi aldik biraz birikim yaptik ileride ne olucagimiz belli degil diye. Sagolsun esimde savurgan birisi degildir hakkini yemek istemem benim elime gecen parayi alisverise yatirirken kendi parasini kenara attik. Iki kisiden birisi sıkarsa oluyo ancayahu calistigim halde düğünü yapar yapmaz o bilezikleri borca verdik hiç koluma takmadım benimdir bile demedim öğretmen ortamına kolunu dirseğe kdr doldurup gelen arkadaşımiz var millet mi çok uyanık ben mi çok salağım anlamadim
Olabilir, bulundugumuz yerde oyle gorulmuyo asil takmassan merak konusu oluyo ne oldu ne bitti diyeBu nedir yahu? Bana çok ama çok abes geldi, sizi tenzih ediyorum ama böyle birini görsem gösteriş meraklısı diye geçirirdim içimden.
pardon ne iş yapiyorsun z merak ettim ?Hayir uyaniklikla alakasi yok yata saflikla. Evlilige borclu ve borcsuz baslamak vardir. Biz borcsuz evlendik ve iki kisi surekli calistik cocuk olunca azalticaz diye ve gercektende oyle cocuk yokken son gucumuzle calistik biriktirdik evimizi aldik biraz birikim yaptik ileride ne olucagimiz belli degil diye. Sagolsun esimde savurgan birisi degildir hakkini yemek istemem benim elime gecen parayi alisverise yatirirken kendi parasini kenara attik. Iki kisiden birisi sıkarsa oluyo anca
Kuaforum.pardon ne iş yapiyorsun z merak ettim ?
yahu calistigim halde düğünü yapar yapmaz o bilezikleri borca verdik hiç koluma takmadım benimdir bile demedim öğretmen ortamına kolunu dirseğe kdr doldurup gelen arkadaşımiz var millet mi çok uyanık ben mi çok salağım anlamadim
Borclu ve borcsuz evlenmek cok fark ediyo gercekten uyanik olmakla bi ilgisi yok. Ihtiyac duyunca satilip gidicek hatta simdiden on tanesini satmak istiyorum ev aldik masrafi var insaati olucak. Bu gibi seylerde yardim amacli kullanilicak. Onsuzda mutsuz olunuyo her altini olan mutlu olsaydi...benim bileziğim bile olmadı :)
evliliğe borçlu başlayanlardanım
bunun uyanıklıkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum sen de öyle düşünme
ihtiyaç olmuş verip borç ödemişsiniz
kolundan boynuna kadar taksan ne olacak
sarı metal parçalarının mutlulukla bi ilgisi yok, sen huzurlu isen gerisi çok da mühim değil.
slender20 gramlık bileziklerim var at nalı gibi 10 tanesi dirseğime dayanıyor kaldı ki saydıklarınız yarım kilo ve tek kolda hayal edemedim nası bi kolunuz var slender gibi maşallah.
Atlayim... altin manyağı olarak : yatirim amacli ata altin en hesaplasi. Satarken kayıbi az oluyor.
Bileziğin güzel yani konu sahini gibi arada sirada takilmasi... yani hem taki hemde yatirim. İnsan ata altinlari ipi gerip kemer yapamaz ama 24 bilezik eltiyi eritiyor
Adana burmasında değer kaybı olmaz,bu tarz bileziklerden işçilik almıyorlar.
Adana burmasında işçilik çok yok kayıp da az derler. Her türlü kayı var zaten altını satarken küçük altın bile alsan kayıp var. Ama bileziği arada takıp eş dost çatlatmak yanına kar
Üşenmedim, saydım. Fotoğrafta 20 bilezik görünüyor sanki. 4 tanesini yanlışlıkla düşürmedin inşallahZevk meselesi demekki ama gozde baska canlaniyo bence
Zenginin malı fakirin çenesini yorar gibi bir laf vardır ya cup oturmuş vallaarkadaslar daha once konu acmistim belki hatirlayanlar olur. Kaynimin cocuklarinin sunnetine esim 2.000 euro takmak istiyodu.
Buyuk cabalar sonucunda ben bunu bin euroya dusurdum tabi bu bile cok ama neyse bunada sukur. Paylasmak istedim cunki burda benim kadar sinirlenen arkadaslar olmustu.
Neyse bi mesele daha varki hemen kendimi doldurmak istemiyorum bu sefer ben alinganlik yapiyo olabilirim.
Simdi benim dugunumden takilma 14 bilezigim vardi. Ustune kendimizde elimize gectikce koyduk ve 24 e gelmis farketmedik bile aldigimizi kasama goturuyodum henuz hepsini takmama gerek yoktu yani her dugunede gidip altin cikarmiyodum.
Ama bu kez okadar hazirlik yaptim cok begendigim bi elbiseyi aldim. Bilezikleri once taktim hepsi guzel dururmu diye bengenmesem takmiycaktim gayet guzel durdu hepsini taktim oyle asiri abarti gorunmedi sade durdu cunki baska hic bi taki takmadim.
Benim ailem olsun esimin akrabalari olsun cok begendiler ve inanin annem bile onlari nezaman aldin veya kac tane diye sormadi ablam bile sormadi.
Gel gelelim eltim o kargasa icinde gelip gecip sorular sordu. Sana dugunde kac tane takilmisti? Simdi kac var? Niye hepsini taktin? Siz ev aldiniz bunlar nasi duruyo? Anneside soyle dedi aynen. Benimde var bes tane!!! Gozun aydin yenge dedim bende bana ne.
Arkadaslar tamamen begendigim icin taktim gercekten elbiseye yakismasa fln takmazdim bengenerek taktim ayrica takmak icin aldim bana laf carpti gibime geldi siz olsaniz ne dusunurdunuz. Ev aldik diye galiba hepsini bozdurdum sanmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?