Vee beklenen an geldi gectiii

kolunuzda 90 bin tl mi taşıdınız
çok ayıp

Kabuk bağlamış yaramı kanattın. Bana da güya 10 tane bilezik taktılar eşimin ailesi, üstüne akrabalar flan 20 olmuştur sanırım ama gel gör ki düğünden sonra bir daha göremedim. El koydular ev alırken vereceklermiş güya ama hava oldu bence

14 zaten dugunumde takildi ben almadim. Digerlerinide biriktirip aldik almanyadan degilim bu arada
O zaman eşinizin sünnette 2000 euro takmak istemesinde birşey yokmuş konu sahibi,o da gösterişini öyle yapacaktı,boşuna kızmasaydınız keşke...

Neden,siz akil baliğ olmamışmısınız malınızı koruyacak kadar?
Evlendirmeselermiş oğullarını o kadar saf buluyorlarsa...

aaaa ben seni elbisenden tanidim
Bilezikler dururken elbiseden ha
Hunter abla o bilezikler içiçe geçebiliyor.Eşim de bana almıştı düğünde,bir kısmını 5,8,(bileğe yakın kısmı),kalanını 6,2 ölçüde almıştık.Küçükler içe geçiyor bazen.Ama adını burada öğrendim,adana burmasıymış,biz 3lü burma diyorduk.

Birkaçını seçip takacağım deyip isteyin,konuşurken hepsini takıp,aaa çok güzel oldu,biraz takayım deyip,ortamdan tüyün
Ben sevmem altını aslında ama kaçırılınca kıymetli oluyor işte. Aman çalınırmış kaç defa lafını ettim ama kimseye dokunmadı ben de susuyorum artık hesabını ahirette rabbim sorar. İşim gücüm mesleğim var onların altınına kalmadım ama yanarım da babamın zor taktığı altını göremeyişime yanarım

Kendisininde var ama
Aaaa o sayılmaz,babaannem anlatırdı,sormuşlar ki birine ,eltinin kaç çocuğu var,demişki ağzını doldura doldura,TAM iki tanee,ikiii,senin kaç var denince,beş tanecik demiş,kendilerininki gözlerine az görünür genelde,senden azdır,bilemem de,çokta olsa değişmezdi durum.

24 bilezik taktınız ve aşırı abartı olmadı . Ben küpeyle bileziği birarada takınca abartı oldu deyip bileziği çıkarırım bazen:)

Ben de takıp takıştırmazdım ama,malım varsa gözümün önünde dursun,ne münasebet başkası koruyacak.Takı olarak sevmeyebilirsin de,paradır,kuvvettir yani.Bence sevmiyorum deme,bir yolunu bulup almaya bak,takayım bir iki filan diyerek...

Tekrar konu açıp taktığın bileziklerin fotosunu koymuşsun.Gerçekten çok sade durmuş.Başka bir konunuzda da size yorum yapmıştım sizde cok masum biri değilsin.Safa yatanlardansın vesselam.

İnsanlar açlıktan kırılırken
Ortalık dolandırıcı ve hırsız doluyken o kadar bilezik takmak ?!
Allah artırsın ama zekatını veriyor musunuz mesela ?
Yada bir fakire yoksula yardım ediyor musunuz ?
Gerçi yegenin takısı için pazarlık eden birine bunları sormak ne kadar dogru bilemedim

Eski konulariniza baktim da eltiyle bozmussunuz gibi geldi bana. O kac tane konu oyle elti elti elti. Yapmayin boyle seyler gercekten size zarar. Eltinizin umru bile degildir allah bilir

Allah a sukur veriyoruz, ayrica bunlarin konusunin gecmesi ayri bi ayip ve gunah, o konulara girmeyelim lutfen kimin ne yaptigini kimse bilemez sevap isleri vs orta yerde herkese aciklanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…