O zaman eşinizin sünnette 2000 euro takmak istemesinde birşey yokmuş konu sahibi,o da gösterişini öyle yapacaktı,boşuna kızmasaydınız keşke...14 zaten dugunumde takildi ben almadim. Digerlerinide biriktirip aldik almanyadan degilim bu arada
ailecek ha...O zaman eşinizin sünnette 2000 euro takmak istemesinde birşey yokmuş konu sahibi,o da gösterişini öyle yapacaktı,boşuna kızmasaydınız keşke...
Neden,siz akil baliğ olmamışmısınız malınızı koruyacak kadar?Kabuk bağlamış yaramı kanattın. Bana da güya 10 tane bilezik taktılar eşimin ailesi, üstüne akrabalar flan 20 olmuştur sanırım ama gel gör ki düğünden sonra bir daha göremedim. El koydular ev alırken vereceklermiş güya ama hava oldu bence
Keşke evlendirmeselermişNeden,siz akil baliğ olmamışmısınız malınızı koruyacak kadar?
Evlendirmeselermiş oğullarını o kadar saf buluyorlarsa...
Bilezikler dururken elbiseden haaaaa ben seni elbisenden tanidim
Hunter abla o bilezikler içiçe geçebiliyor.Eşim de bana almıştı düğünde,bir kısmını 5,8,(bileğe yakın kısmı),kalanını 6,2 ölçüde almıştık.Küçükler içe geçiyor bazen.Ama adını burada öğrendim,adana burmasıymış,biz 3lü burma diyorduk.burada adettir,bilezikleri takmak diyorsunuz ama bal gibi de nispet yapmak için takmışsınız.öyle olsaydı.düğününüzde takılan 14 bileziği takar,öyle giderdiniz düğüne.siz aldığınız 10 bileziği de takıp gitmişsiniz.
bir de fotoğrafta 19 bilezik var.diğerleri nerede?
Birkaçını seçip takacağım deyip isteyin,konuşurken hepsini takıp,aaa çok güzel oldu,biraz takayım deyip,ortamdan tüyünKeşke evlendirmeselermiş
Ben sevmem altını aslında ama kaçırılınca kıymetli oluyor işte. Aman çalınırmış kaç defa lafını ettim ama kimseye dokunmadı ben de susuyorum artık hesabını ahirette rabbim sorar. İşim gücüm mesleğim var onların altınına kalmadım ama yanarım da babamın zor taktığı altını göremeyişime yanarımBirkaçını seçip takacağım deyip isteyin,konuşurken hepsini takıp,aaa çok güzel oldu,biraz takayım deyip,ortamdan tüyün
yok cnm merak ettim çünkü memur maaşı yetmez dediklerine o yüzden sordum. özür dilerim yanlış anlasildiysam.Kuaforum.
Ne kadar kirici bi yorum geldi kendimi hirsiz gibi hissettim.
Aaaa o sayılmaz,babaannem anlatırdı,sormuşlar ki birine ,eltinin kaç çocuğu var,demişki ağzını doldura doldura,TAM iki tanee,ikiii,senin kaç var denince,beş tanecik demiş,kendilerininki gözlerine az görünür genelde,senden azdır,bilemem de,çokta olsa değişmezdi durum.Kendisininde var ama
Ben de takıp takıştırmazdım ama,malım varsa gözümün önünde dursun,ne münasebet başkası koruyacak.Takı olarak sevmeyebilirsin de,paradır,kuvvettir yani.Bence sevmiyorum deme,bir yolunu bulup almaya bak,takayım bir iki filan diyerek...Ben sevmem altını aslında ama kaçırılınca kıymetli oluyor işte. Aman çalınırmış kaç defa lafını ettim ama kimseye dokunmadı ben de susuyorum artık hesabını ahirette rabbim sorar. İşim gücüm mesleğim var onların altınına kalmadım ama yanarım da babamın zor taktığı altını göremeyişime yanarım
Herkesin 15 taktığı yerde çokta göze batmamışsındır,boşver,kafana göre takıl...Dugundz evli olan herkesin en az 15 bilezigi var ben yanliz degilim merak etme sen
Allah eltisine sabır versinEski konulariniza baktim da eltiyle bozmussunuz gibi geldi bana. O kac tane konu oyle elti elti elti. Yapmayin boyle seyler gercekten size zarar. Eltinizin umru bile degildir allah bilir
Allah a sukur veriyoruz, ayrica bunlarin konusunin gecmesi ayri bi ayip ve gunah, o konulara girmeyelim lutfen kimin ne yaptigini kimse bilemez sevap isleri vs orta yerde herkese aciklanmazİnsanlar açlıktan kırılırken
Ortalık dolandırıcı ve hırsız doluyken o kadar bilezik takmak ?!
Allah artırsın ama zekatını veriyor musunuz mesela ?
Yada bir fakire yoksula yardım ediyor musunuz ?
Gerçi yegenin takısı için pazarlık eden birine bunları sormak ne kadar dogru bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?