vee gelinlerin bayramini zehir eden kaynanalar..

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
evet yarin bayram ..bir kismimi, arefe gununden gittik kaynananin evine bir kismimiz yarin sabah...bir kismimiz esi tarafindan zorlaniyor annemlerde su kadar gun kalicaz sizinkilere su gun gidicez diye..bir kismimiz kaynanalarin bayram egosunu tatmin etmekle zorlaniyor...ben sadecee esinin ailesiyle anlasamayip sevmeyip zorla bayramda oraya goturulen gelinlerle dertlesmekistiyorum

Gidicem gittiğim saati beğenmeyecek allahtan köye gitti de bu bayram rahatım. Geçen bayram arifeden gittim Bayram'ın ilk günü aileme gitmek için bayram günü aradı ilk bayram bize gelinir ayıp ayıp dedi. Bunun üstüne bir dahaki bayramda gitmemeyi düşünüyorum

ayip ayipmis ay ne sinir bozucu bir durum yA ne var yani ilk gun gelin ailesine neden gidemez ayip ayip asil onlarin yaptigi..bizde hep arefeden giderdik oraya bu sene kurban telaslari olur diye biz kesmiyoz diye gitmwk istemedim onlarin etinimi seyredicem dusuncesiyle..cunku bazi konularda cok kirginim..

Ahhh canım sorma 435 km yol geliyorum her bayram öyle bunaldım ki. Kendi annemle yıllardır bir bayram geçiremedim, babam vefat etti yalnız kaldı anneciğim. Gitmesem kayınvalideye huzurum kalmıyor, burnumdan getiriyor kocam.

of offf o kadar yol hee...kendi annene 3. gunu falan da mi gidemiyorsun yazik degilmi ama adaletsizlik degil xe ne bu...allahim cok sinirlendim ya..

Anlayışsız, gelini hizmetçi, köle gibi gören, her istediğini yaptırmaya hakkı olduğunu zanneden kayınvalidelerden ve buna izin veren, ağzını açıp iki laf edip eşini savunamayan, ana kuzusu süt çocuğu, adı ''koca'' olan bebelerden nefret ediyorum.

o bebelerden biri de benim evlendigim kisi cok sinirliyim.suan gitmedik diye cocuk gibi hareketler yapiyor evde adam lik tan yoksun cunku akli baba ocanda hala

Allah hepinize yardım etsin arkadaşlar. Okurken bile bunaltıcı, yaşamak daha zordur eminim.

Ben mi? Benim öyle dertlerim yok. Yarın öğle civarı eşim çocuğu alır gider, iki saat sonra da döner. Gitmese de niye gelmedin diyen olmaz çünkü kayın ailenin bayram bilinci yok. Kafamız rahat, tatil modunda takılıyoruz

oy oy oy icim acildi yemin ederim
esim.cocu alip gitse benim.niye gelmedigimle ilgili kirk turlu insanda kirk turlu tilki doner beyinlerinde ve kirk turlu fesatliklar ve davranislar...ne bayramdan zevk aliyorum.ne baska biseyden nerden girdim.bu aileye nerden tanidim bitek. yawrumu isyiyorum yanimda..diger herkezden nefret ediyorum

birde cocuhun kac yasinda canim
ben 2 bucuk yasinda diye esimle tek onlara yollayamiyorum uzuluyorum seninki ne durumda

o bebelerden biri de benim evlendigim kisi cok sinirliyim.suan gitmedik diye cocuk gibi hareketler yapiyor evde adam lik tan yoksun cunku akli baba ocanda hala

madem öyle evlenmeseymiş o zaman. anasının dizinin dibinde oturup büyümeyi bekleseymiş. büyüyüp olgunlaşınca evlenseymiş. sinir oluyorum böyle erkeklere yahu ömür törpüsü resmen.

birde cocuhun kac yasinda canim
ben 2 bucuk yasinda diye esimle tek onlara yollayamiyorum uzuluyorum seninki ne durumda
Benimki 6 yaşında. 3 senedir babasıyla gider gelirler babaanne-dede görmeye, bayram da dahil. Benim gidip gitmememle ilgili sorun olmaz. Onlar zaten sormazlar, eşim de takmaz hiç.

Onlarda dini bayram bizdeki kadar önemsenmez. Ne kurban keserler, ne bir hazırlık yapılır. Standart gün gibi geçer. En fazla bir kutu çikolata bulundururlar evde o kadar. Ben zaten görüşmüyorum, eşim de gitmese bile niye gelmedin diyen olmaz. Dolayısıyla bana yansıyan birşey de olmaz. Yok önce bize geleceksiniz, yok başkasına gitmeyeceksiniz falan mümkün değil onlarda. Gelenek görenekçi değiller hiç.

madem öyle evlenmeseymiş o zaman. anasının dizinin dibinde oturup büyümeyi bekleseymiş. büyüyüp olgunlaşınca evlenseymiş. sinir oluyorum böyle erkeklere yahu ömür törpüsü resmen.
oyle oldugunu anlayamadim
gozum kordu
evlilik meraklisinin tekiydim
omrum gecti bu coccuk ruhluyla

valla cok sevdim ben o aileyi

Benim bildiğim bisey var 4 atanin hakki birdir bende... bizim adet kurbanda erkek tarafina gidilir ramazada kiz tarafina anne babasinin yanina yani.. bunlar eşit yapıldığı sürece tatlidir iki tarafinda gönlü olur ..her bayram bize gelin diyen ona ses cikaramayan adamlara sinir olurum. Herkesin annesi babasi kendine kiymetli adaminki anne baba da bizimki boru mu..bu kadar kıymetliyse evlenmeseydin. Adam dedigin önce kendi ailesini huzurunu dusunmelidir benim görüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…