ayip ayipmis ay ne sinir bozucu bir durum yA ne var yani ilk gun gelin ailesine neden gidemez ayip ayip asil onlarin yaptigi..bizde hep arefeden giderdik oraya bu sene kurban telaslari olur diye biz kesmiyoz diye gitmwk istemedim onlarin etinimi seyredicem dusuncesiyle..cunku bazi konularda cok kirginim..Gidicem gittiğim saati beğenmeyecek allahtan köye gitti de bu bayram rahatım. Geçen bayram arifeden gittim Bayram'ın ilk günü aileme gitmek için bayram günü aradı ilk bayram bize gelinir ayıp ayıp dedi. Bunun üstüne bir dahaki bayramda gitmemeyi düşünüyorum
oyle olmuyo isteBir kisminizda kendi bildigini yapsin..
suanda bekarlik bana oyle bir sultanlik gibi geliyorki ..zaten pismanim ..ne diyimO zaman evlenmemek en güzel çözüm diyebilir miyiz?
of offf o kadar yol hee...kendi annene 3. gunu falan da mi gidemiyorsun yazik degilmi ama adaletsizlik degil xe ne bu...allahim cok sinirlendim ya..Ahhh canım sorma 435 km yol geliyorum her bayram öyle bunaldım ki. Kendi annemle yıllardır bir bayram geçiremedim, babam vefat etti yalnız kaldı anneciğim. Gitmesem kayınvalideye huzurum kalmıyor, burnumdan getiriyor kocam.
o bebelerden biri de benim evlendigim kisi cok sinirliyim.suan gitmedik diye cocuk gibi hareketler yapiyor evde adam lik tan yoksun cunku akli baba ocanda halaAnlayışsız, gelini hizmetçi, köle gibi gören, her istediğini yaptırmaya hakkı olduğunu zanneden kayınvalidelerden ve buna izin veren, ağzını açıp iki laf edip eşini savunamayan, ana kuzusu süt çocuğu, adı ''koca'' olan bebelerden nefret ediyorum.
oy oy oy icim acildi yemin ederimAllah hepinize yardım etsin arkadaşlar. Okurken bile bunaltıcı, yaşamak daha zordur eminim.
Ben mi? Benim öyle dertlerim yok. Yarın öğle civarı eşim çocuğu alır gider, iki saat sonra da döner. Gitmese de niye gelmedin diyen olmaz çünkü kayın ailenin bayram bilinci yok. Kafamız rahat, tatil modunda takılıyoruz
birde cocuhun kac yasinda canimAllah hepinize yardım etsin arkadaşlar. Okurken bile bunaltıcı, yaşamak daha zordur eminim.
Ben mi? Benim öyle dertlerim yok. Yarın öğle civarı eşim çocuğu alır gider, iki saat sonra da döner. Gitmese de niye gelmedin diyen olmaz çünkü kayın ailenin bayram bilinci yok. Kafamız rahat, tatil modunda takılıyoruz
o bebelerden biri de benim evlendigim kisi cok sinirliyim.suan gitmedik diye cocuk gibi hareketler yapiyor evde adam lik tan yoksun cunku akli baba ocanda hala
Benimki 6 yaşında. 3 senedir babasıyla gider gelirler babaanne-dede görmeye, bayram da dahil. Benim gidip gitmememle ilgili sorun olmaz. Onlar zaten sormazlar, eşim de takmaz hiç.birde cocuhun kac yasinda canim
ben 2 bucuk yasinda diye esimle tek onlara yollayamiyorum uzuluyorum seninki ne durumda
oyle oldugunu anlayamadimmadem öyle evlenmeseymiş o zaman. anasının dizinin dibinde oturup büyümeyi bekleseymiş. büyüyüp olgunlaşınca evlenseymiş. sinir oluyorum böyle erkeklere yahu ömür törpüsü resmen.
valla cok sevdim ben o aileyiBenimki 6 yaşında. 3 senedir babasıyla gider gelirler babaanne-dede görmeye, bayram da dahil. Benim gidip gitmememle ilgili sorun olmaz. Onlar zaten sormazlar, eşim de takmaz hiç.
Onlarda dini bayram bizdeki kadar önemsenmez. Ne kurban keserler, ne bir hazırlık yapılır. Standart gün gibi geçer. En fazla bir kutu çikolata bulundururlar evde o kadar. Ben zaten görüşmüyorum, eşim de gitmese bile niye gelmedin diyen olmaz. Dolayısıyla bana yansıyan birşey de olmaz. Yok önce bize geleceksiniz, yok başkasına gitmeyeceksiniz falan mümkün değil onlarda. Gelenek görenekçi değiller hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?