evet yarin bayram ..bir kismimi, arefe gununden gittik kaynananin evine bir kismimiz yarin sabah...bir kismimiz esi tarafindan zorlaniyor annemlerde su kadar gun kalicaz sizinkilere su gun gidicez diye..bir kismimiz kaynanalarin bayram egosunu tatmin etmekle zorlaniyor...ben sadecee esinin ailesiyle anlasamayip sevmeyip zorla bayramda oraya goturulen gelinlerle dertlesmekistiyorum
Yada adam gibi adamla evlenmekO zaman evlenmemek en güzel çözüm diyebilir miyiz?
Ahhh canım sorma 435 km yol geliyorum her bayram öyle bunaldım ki. Kendi annemle yıllardır bir bayram geçiremedim, babam vefat etti yalnız kaldı anneciğim. Gitmesem kayınvalideye huzurum kalmıyor, burnumdan getiriyor kocam.
alkış alkış alkissss atalarımızın hiç bir lafı boşuna değil bekarlik sultanliktir arkadaşım evlilikte kimsenin gözü kalmasın vallaO zaman evlenmemek en güzel çözüm diyebilir miyiz?
Yarın Kv me melek plaketi vericem, anlaşamayız falan ama bu denli de baskın olmaya çalışmaz.
Kv leri suçlamak bir de daha kolay sanki, asıl suç aynı yastığa baş koyduğun kocada değil mi?
kocam da da suc da kocama da baski yapan kv ama..bikere bayram sabahi kahvaltiya babaannesigile gitmwdik diye sabahin korunde bir daha boyle olmayacak baskada bisey demiyorum diye esimi aradiydi bayram mi yasatiyolar zehir mi ediyolar belli degilYarın Kv me melek plaketi vericem, anlaşamayız falan ama bu denli de baskın olmaya çalışmaz.
Kv leri suçlamak bir de daha kolay sanki, asıl suç aynı yastığa baş koyduğun kocada değil mi?
saat 12 oldu bir gecenin sonuna geldin:)Programa şuan kayınvalidesinin evinden bağlanan isim vermek istemeyen bir izleyiciyim:))
Bayramlar dışında kalmaya gelmem . O da 2 gün max.
Sene içinde de genelde eşim ve oğlum gider. Benim gidiş sayım bi elin parmağını geçmez.
İlişkimiz de mesafelidir .
İnsan olarak pek sevdiğimde söylenemez . Muhtemelen o da bana bayılmıyordur
Bu akşam saatlerinde geldik. Akşam ezanı okunalı 5-10 dk olmuştu. Oruçluymuş.
Kapıyı açtı bi mutlulukla . Sofraya takıldı gözüm .
Onun yemek tabağı... Etrafında boş tabaklar.
Bi umut herkesi bekliyormuş . Kimsenin gelip gelmeyeceği bu akşamdan net değil . Tüm çocukları için tabak masada .
Öyle işte .
İçim bi tuhaf oldu .
Bizden başka kimse gelmedi bu akşam. Yarın gelirler.
İyi ki bu akşamdan gelmişiz dedim , iyi ki.
Mesafem yine devam eder o ayrı . Ama torunu ile gülüp yemek yemesi....
Amannnnn yaşlanıyor muyum ne :)
Bendensin hepsi ciksa hayatimizdan ne guzel olur ne vardida evlendik !!!oy oy oy icim acildi yemin ederim
esim.cocu alip gitse benim.niye gelmedigimle ilgili kirk turlu insanda kirk turlu tilki doner beyinlerinde ve kirk turlu fesatliklar ve davranislar...ne bayramdan zevk aliyorum.ne baska biseyden nerden girdim.bu aileye nerden tanidim bitek. yawrumu isyiyorum yanimda..diger herkezden nefret ediyorum
yaa lutfen boyle kocalari ayakta alkislayalim plakey falan verelim helal helalll diyorum ...gurbette olan ailesine sen gitmek istemiyosun diye gitmeyi istelemiyor...benim evli.oldugum sahis da ayni s3hirde hergun gordugu ailesiyle bu gece kalmadik diye odasindan disari cikmiyor..oyle nefret ediyorumki bosan dese kosarak gidiip bosancam okadar gicik kaptim...kor seytan diyo bosan gitsin anasiyla yatsin kalksin...cocuk var iste sirf cocuk....benim kv memlekette şükür..Eşim bir deneme yaptı gidelim bayramda diye ama kusura bakma çok yoruluyorum orda evde zaten 2 çocuk haşatım çıkıyor orda da bayram misafiri, kurbanı vs. hiç çekemem dedim, saolsun ne ısrar etti ne küstü..Sonuç olarak evdeyim. Kv nin yanında hiç mutlu değilim yani aslında iyidir ama ne bilim rahat edemiyorum işte..
saat 12 oldu bir gecenin sonuna geldin:)
evine gitmeye az kaldi:)
baskada bisey hissetmedim vallaha
aaaa ciddimisiin canim peki yarin ne olucak esinle 2.kez evlendin galiba hic mi gormedin kaynanayi henuzMerhabalar bende kayinvalidesinin baskısında daralma gelmiş (baskıya hiccccc gelemem). Yeter beeee deyip boşanmış birisiyim.
Eşimde yıllar sonra tekrar görüşmeye başladığımız da ondan istediğim tek şey "sen istediğin gibi takıl ama beni annenle görüşturme" oldu.
Şimdi baskı yok, kayinvalide yok, huzur var:) (yarın ola Hayrola)
yaa lutfen boyle kocalari ayakta alkislayalim plakey falan verelim helal helalll diyorum ...gurbette olan ailesine sen gitmek istemiyosun diye gitmeyi istelemiyor...benim evli.oldugum sahis da ayni s3hirde hergun gordugu ailesiyle bu gece kalmadik diye odasindan disari cikmiyor..oyle nefret ediyorumki bosan dese kosarak gidiip bosancam okadar gicik kaptim...kor seytan diyo bosan gitsin anasiyla yatsin kalksin...cocuk var iste sirf cocuk....
vallaha billaha etmediAzıcık cıızz da mı etmedi için ?
Boş tabaklar falan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?