vee gelinlerin bayramini zehir eden kaynanalar..

Ben zorla gitmiyorum isteyerek gidiyorum tabi esimin tarafinida sevdigim soylenemez

Bayram degil zehir oluyordur.. Bnm kv gecen aradi arefeden gelin diye. Bende ogluna soyle dedim gectim. Esim de ne gitcez yaa modunda. 3 aylik bebeyle sicakta hic ugrasmaz. Off esim israrci olsaydi cok bunalirdim. Cunku onlarin geleni gideni cok ve hicbiri bnm hoslandigim insanlar degil. Ustelik su bebek minciklayan el yikamadan seven cahillerden. Sinir krizi gecirirdim muhtemel..
Herkes ektigini biciyor. Keske iyi olsalardi gidip kalsaydik.. İsterdim. Ama bayramda evladi oldugunu, anne oldugunu hatirliyor.. Nisanlanirken, evlenirken.. Hamileyken.. Maddi manevi ihtiyacliyken.. Onlar yardimci olmak zorunda degilse bende gitmek zorunda degilim. Arar gecerim.

Neee..Anneni yalnız bırakıp kvalidenin gönlünü yapmaya mı gidiyosun?? Böyle bir durumda beni kesseler yine de gitmem.

Yazık değil mi annene?Ne kadar içerliyodur kadın..Kv mutlu olacak diye annen üzülüyodur ve eminim ki ses çıkarmıyodur bu duruma..

bir alkista sana arkadaşım ...koca koca olacak ki orta yolu bulacak afedersin kaba tabirle sen esek olursan sırtına binen çok olur
Yarın Kv me melek plaketi vericem, anlaşamayız falan ama bu denli de baskın olmaya çalışmaz.
Kv leri suçlamak bir de daha kolay sanki, asıl suç aynı yastığa baş koyduğun kocada değil mi?

benim kv memlekette şükür..Eşim bir deneme yaptı gidelim bayramda diye ama kusura bakma çok yoruluyorum orda evde zaten 2 çocuk haşatım çıkıyor orda da bayram misafiri, kurbanı vs. hiç çekemem dedim, saolsun ne ısrar etti ne küstü..Sonuç olarak evdeyim. Kv nin yanında hiç mutlu değilim yani aslında iyidir ama ne bilim rahat edemiyorum işte..

Programa şuan kayınvalidesinin evinden bağlanan isim vermek istemeyen bir izleyiciyim:))

Bayramlar dışında kalmaya gelmem . O da 2 gün max.

Sene içinde de genelde eşim ve oğlum gider. Benim gidiş sayım bi elin parmağını geçmez.

İlişkimiz de mesafelidir .

İnsan olarak pek sevdiğimde söylenemez . Muhtemelen o da bana bayılmıyordur

Bu akşam saatlerinde geldik. Akşam ezanı okunalı 5-10 dk olmuştu. Oruçluymuş.
Kapıyı açtı bi mutlulukla . Sofraya takıldı gözüm .
Onun yemek tabağı... Etrafında boş tabaklar.
Bi umut herkesi bekliyormuş . Kimsenin gelip gelmeyeceği bu akşamdan net değil . Tüm çocukları için tabak masada .

Öyle işte .

İçim bi tuhaf oldu .

Bizden başka kimse gelmedi bu akşam. Yarın gelirler.

İyi ki bu akşamdan gelmişiz dedim , iyi ki.

Mesafem yine devam eder o ayrı . Ama torunu ile gülüp yemek yemesi....

Amannnnn yaşlanıyor muyum ne :)

Yarın Kv me melek plaketi vericem, anlaşamayız falan ama bu denli de baskın olmaya çalışmaz.
Kv leri suçlamak bir de daha kolay sanki, asıl suç aynı yastığa baş koyduğun kocada değil mi?
kocam da da suc da kocama da baski yapan kv ama..bikere bayram sabahi kahvaltiya babaannesigile gitmwdik diye sabahin korunde bir daha boyle olmayacak baskada bisey demiyorum diye esimi aradiydi bayram mi yasatiyolar zehir mi ediyolar belli degil

saat 12 oldu bir gecenin sonuna geldin:)
evine gitmeye az kaldi:)
baskada bisey hissetmedim vallaha

Merhabalar bende kayinvalidesinin baskısında daralma gelmiş (baskıya hiccccc gelemem). Yeter beeee deyip boşanmış birisiyim.
Eşimde yıllar sonra tekrar görüşmeye başladığımız da ondan istediğim tek şey "sen istediğin gibi takıl ama beni annenle görüşturme" oldu.
Şimdi baskı yok, kayinvalide yok, huzur var:) (yarın ola Hayrola )

Bendensin hepsi ciksa hayatimizdan ne guzel olur ne vardida evlendik !!!

yaa lutfen boyle kocalari ayakta alkislayalim plakey falan verelim helal helalll diyorum ...gurbette olan ailesine sen gitmek istemiyosun diye gitmeyi istelemiyor...benim evli.oldugum sahis da ayni s3hirde hergun gordugu ailesiyle bu gece kalmadik diye odasindan disari cikmiyor..oyle nefret ediyorumki bosan dese kosarak gidiip bosancam okadar gicik kaptim...kor seytan diyo bosan gitsin anasiyla yatsin kalksin...cocuk var iste sirf cocuk....

Kim ne derse desin ben ilk annemlere ugrarim ikinci veya ucuncu gun kaynanaya gitmeyi dusunuyorum hicmi gitmesem acaba ??
Icimden gitmek gelmiyo

aaaa ciddimisiin canim peki yarin ne olucak esinle 2.kez evlendin galiba hic mi gormedin kaynanayi henuz

Azıcık cıızz da mı etmedi için ?

Boş tabaklar falan:))
vallaha billaha etmedi
tek aklima gelen benim.orda kaldigim.gecelerdeki saatin 12 olusu keyfine varmak oldu...
normalde cok vicdanliyim da yasattiklarindan dolayi asla asla acimiyorum onlarda bana acimadi cunku zamaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…