- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Hayır canim. Yarın zaten göremem aynı şehirde değiliz ama telefonda bir kriz çıkartabilir.aaaa ciddimisiin canim peki yarin ne olucak esinle 2.kez evlendin galiba hic mi gormedin kaynanayi henuz
vallaha billaha etmedi
tek aklima gelen benim.orda kaldigim.gecelerdeki saatin 12 olusu keyfine varmak oldu...
normalde cok vicdanliyim da yasattiklarindan dolayi asla asla acimiyorum onlarda bana acimadi cunku zamaninda
esim olucak kisinin tavrini assagida belirttim canimDoğrudur.
Yaşanan haksızlıklar unutulmaz .
Eşin tavrı önemli işte burada.
Madem ailesi seni üzdü . Görüşmeni , iç içe olmanı istemeyecek .
ben olsam aslaaa aramamHayır canim. Yarın zaten göremem aynı şehirde değiliz ama telefonda bir kriz çıkartabilir.
Cephanelerimi hazırladım bekliyorum
Yok canım ben aramayacagim .ben olsam aslaaa aramam
sanslisin ki o kadin yuzunden bosanmissin korksunlar yine bu ugurda bosanabilirsin...hikayeni merak ettim.buarada ilgimi cekti canim
wvet canim basari oykum var gir oku belki ilham gelir..Dinlemek isterim biaraYok canım ben aramayacagim .
Bu arada profilinden kilo verdiğini gördüm supersin.
HikayemI anlatırım bir gün. Oldukça anormal çünkü:)
Alkisliyorummmmbeylere sesleniyorum...evlenmeyin .....
ananizdan ayrilamicaksaniz evlenmeyin arkadas...biz de anamizdan yuvamizdan ayrildik hemde sizden daha agir sekilde ayrildik kizin evden cikimi daha agirdir soyismine varana kadar degisir...geleneksel artik o ailenin kizi olmussundur..oyuzden daha agirdir.....ustelik o psikolojiyle sizin ananiza babaniza sulalenize size her firsatta essek gibi hizmet etmekteyiz...ha gisi daha agirr.....karisi sadece bu arefe gitmek istemedi diye ayni sehirde yasayan ailesinin yanina, saatlerce odadan cikmayan dokunsan aglayacak baba sifati takilmis adamlar....EVLENMEYIN....milletinde basini yakmayin arkadas....adam olacaksiniz yuvanizin erkegi oldugunu benimseyecekseniz kariniza sahip cikacaksaniz evlenin....yoksa lutfen ama lutfen evlenmeyin....gozumde guclu bir kadin sizin gibi erkeklerden daha delikanli yemin ederim....
aaa hocakm saygilarAh tarcinlim burdada denk geldik
Kaynanam yok bu bayram bir buruk ya bende ilginc bir gelinim galiba
hahaha bayramda gitmeyecenmi kiz kurtulabilcenmi daha bayram hizmetcligi duruyor yarinkiBen bugünden gittim sarma bile sardım kvalideye daha da beni çağırmasın :))
aaa hocakm saygilar
yine yakaladin benibenim kaynana olmasaydi bayramlar buruk gecneDi heralde cubju 4 senedir her vayram kriz yasatti
hic yuzlerine vuramiyorum yaa o icimd3 yara zaten ..vurulcak okadar sey varki halbuki anca surat asip oturuyom sonrada surat astigim icin suclu damgasi yiyorumBenim gibi yap bunca zaman yaptiklarini soyle yuzlerine zaten seni bi daha istemezler haa esin evi terkeder anasi evine gelmesine birakmaz o ayri bi konu
benimki melekdir gorunuste herkezi cezbeder tatli diliyle sakin gorununludur ama bi sinsidirki bukadar nefret etmemin sebebi...s3nde onlar yok niye gittinizki orayaSenin ki cazgira benziyor. Aha geldim kv. Ve kaynana hacdalar ev bos ya bir uzuldum ki .. Benm ki biraz serttir de bana kiyamaz
Anlaştık bende o başarı öykünü dinlemek isterim hatta bana kocluk yap lütfen :)wvet canim basari oykum var gir oku belki ilham gelir..Dinlemek isterim biara
Ne kadar zamandir evlisin ? Ben de vurmuyordum 1 yilin sonunda patladimhic yuzlerine vuramiyorum yaa o icimd3 yara zaten ..vurulcak okadar sey varki halbuki anca surat asip oturuyom sonrada surat astigim icin suclu damgasi yiyorum
benimki melekdir gorunuste herkezi cezbeder tatli diliyle sakin gorununludur ama bi sinsidirki bukadar nefret etmemin sebebi...s3nde onlar yok niye gittinizki oraya
O zaman evlenmemek en güzel çözüm diyebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?