- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
E tamam şimdi gerçeği görmüş oldun. Geçer zamanla, sen kendine biraz şefkatli davran bu ara. Bak hem mezun olmuşsun, tadını çıkartmaya bak.Ya bir anlık karışıklıkla olmuş birşey. Gerçi sevgisinde azalma vardı hissediyordum ama ayrılmayız sanıyordum. Kafasını toplar gelir sanıyordum.
Deme öylebaşkasını bulmasın
Şekerim değmezmiş işte ne harap ediyorsun kendini tadını çıkar bak ne güzel okulunuda bitirdin yepyeni bir hayat seni bekliyor belki karşına seni anlayan sana değer verecek birisi çıkar yazık günah sana gençliğine
Bulur ve aynı hızla geri döner onu beklemekten vazgeç...Kpss odaklan hayatın daha önemli.
İnşallah daha iyisini bulursun herşeyde bir hayır vardır diye bakarsan olaylara o hayırlı iş gelir seni bulur canım ama karalar bağlarsan hayatını ona endekslersen at gözlüğüyle yola devam edersin çok değil birkaç yıl sonrada ah akılsız kafam diye başını yerlerden yere vurursun...Ayrılırken benden daha iyisini bul demişti. Ben fazla anlamlar yüklüyorum sanırım insanlara. Aklımdan bir an çıkmıyor napıyım. Çok üzdü beni.
E tamam şimdi gerçeği görmüş oldun. Geçer zamanla, sen kendine biraz şefkatli davran bu ara. Bak hem mezun olmuşsun, tadını çıkartmaya bak.
Kalbimle mantıgım arasında sıkıştım kaldım. Beynim agroyor artık onu düşünmektenİnşallah daha iyisini bulursun herşeyde bir hayır vardır diye bakarsan olaylara o hayırlı iş gelir seni bulur canım ama karalar bağlarsan hayatını ona endekslersen at gözlüğüyle yola devam edersin çok değil birkaç yıl sonrada ah akılsız kafam diye başını yerlerden yere vurursun...
çok yaşadımmm
Mantıken ayrılır ayrılmaz aklından çıksaydı garip olurdu... Durumun normal.Mantıken onu istememem sevmemem lazım ama neden 2aydır aklımda bilemiyorum.
Aklımdan hiç çıkmıyor sürekli söyledikleri tekrarlanıyor zihninde. Hiç birşeyin tadı yok sanki. Dün ailem hiç gitmesin istedim. Onlar gidince bir hüzün çöktü içime. Korkuyorum beni bu kadar üzüp başkasını mutlu etmesinden
Hayallerimiz yıkılıyor bir anda acı tatlı zaman gecirdiğin birini değersizleştiremiyorsunuz.Tatlim gezip tozsana senAslında fazla anlam yüklediğimiz icin oluyor bu tur dramalar.
Yahu bu kadar yıpratma kendini nasibindeyse zaten gelir bulur seni ama nasibinde değilse iki dünya bir araya gelse siz biraraya gelemezsiniz o yüzden nasip,kısmet,hayır,şer...de atlat biran evvel!Kalbimle mantıgım arasında sıkıştım kaldım. Beynim agroyor artık onu düşünmekten
Korkma yoluna bak emin ol unutursun içine atma ağla zırla yorulup dicen niye ağlıyorum. Güçlü bir kadınsın bugünleri hatırlayınca vay be ne aşıkmış be diyip gülüceksin.
Yahu bu kadar yıpratma kendini nasibindeyse zaten gelir bulur seni ama nasibinde değilse iki dünya bir araya gelse siz biraraya gelemezsiniz o yüzden nasip,kısmet,hayır,şer...de atlat biran evvel!
Ayrılırken çok hakaretler etti bana. Hiç birşey diyemedim. Dilim tutuldu resmen şaşkınlıktan. Geri dönse ben de bosaltsam içimi. Belki birşey kalmayacak. Geri döner mi ki.
Bulur merak etme kader diye bişey varHani derler ya her nasibe çaba gerek diye . biz cabalamasak da bulur mu bizi
DusunursunOnu seviyorum ki ben. Yenisini düşünemiyorum
Benden iyisini bul dedi ayrılırken. Benim iyi olmamı istiyorsan git hayatımdan dedi. Bunlara rağmen döner mi%90 döner o zaman da sen istemiceksin. Ama hiç bir şekilde aramaman lazım iletişim hiç olmicak. Meraktan döner !
Zoruma gidiyor. Ailemi dün memleket uğurladıktan sonra ağladım hüngür hüngür. Ben o hastalandığında basında bekledim hastanede. Mezuniyetinde ben yanındaydım. O gelmedi.
Allasen sen ne ayaksın, burada bir sıkıntımızı paylaşıyoruz. Değer verip ilgilenmiyorsan yorum yapma. Zorla yap demedik. Sanki kendin hiç üzülmedin bir erkek için.....Allasen ne ayaksin, yorumlarını okurken sıkılıp bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?