Veee işte bu da benim çeyizlerimmmmmm :)

ohhh yeni güzel çeyizcikler :12: iyi günlerde kullan. renkli bardaklarına bayıldım. artık eminim bende bardak hastalığı var zannımca bardak koleksiyonu oluşturcam :17:

teşekkür ederim canım aklıma geldikçe resim buldukça ekliyorum işte :) o bardak hastalıgı bende de var sanırım baya bi abarttım bardak olayını ama görünce dayanamıyorum gene :))

Süzgeçli tencere 29 tl :)
$productimage-picture-korkmaz-potensa-buharli-tepe-tencere-24x12-a1872-147.webp

Kesme tahtası büyük boy 20 tl :)
$korkmaz-a702-rattana-z.webp

Tuzluk ve değirmenli biberlik 22 tl - normalde 45 tl idi inatla almadım ama sonunda benim oldu :)
$korkmaz_satina_tuzluk_biberlik_seti.webp

bi de 12li günlük çay kaşığı aldım o da 14 tl

hayırlı olsun canım hepsi güzel ve uygun fiyatlı. korkmaz mağazası nerede var ki?

teşekkür ederim canım.. sen hangi şehirdesin ki? istanbulda Avrupa yakasında ''istanbul forum,marmara park,akmerkez birde vialand'da var. Anadolu yakasında ise '' Carrefour Maltepe Park( benim dadandığım korkmaz :D ) ve brandium avm'de var canım.

teşekkür ederim canım.. sen hangi şehirdesin ki? istanbulda Avrupa yakasında ''istanbul forum,marmara park,akmerkez birde vialand'da var. Anadolu yakasında ise '' Carrefour Maltepe Park( benim dadandığım korkmaz :D ) ve brandium avm'de var canım.

canım ben avrupa yakasındayı m forum istanbulun da altını üstüne getirmişliğim vardır ama hiç görmedim:s ankara da girmiştim bi mağazasına renkli renkli çok tatlıydı her şey

canım ben avrupa yakasındayı m forum istanbulun da altını üstüne getirmişliğim vardır ama hiç görmedim:s ankara da girmiştim bi mağazasına renkli renkli çok tatlıydı her şey

belki sonradan açılmıştır o yüzden dikkatini çekmemiştir canım eee artık bildigine göre sorun yok ;)

Süzgeçli tencere 29 tl :)
Eki Görüntüle 886957

Kesme tahtası büyük boy 20 tl :)
Eki Görüntüle 886960

Tuzluk ve değirmenli biberlik 22 tl - normalde 45 tl idi inatla almadım ama sonunda benim oldu :)
Eki Görüntüle 886966

bi de 12li günlük çay kaşığı aldım o da 14 tl

english home indiriminden kaptıklarım :52:

masa örtüsü
Eki Görüntüle 895838
runner
Eki Görüntüle 895839

Son aldıklarını da mutlulukla kullan tatlım hepsi çok güzel :16:

ben de bugün internet sitesinde gördüm alıp almamak arasında kaldım..fiyat çok uygundu güle güle kullan canım.. dokusu havlu gibi mi ? akrilik değil, pamuklu da değil, çözemedim dokusunu :)[/QUOT

tam olarak dokusunu bende bilmiyorum ama havlu gibi degil ona eminim yumuşacık pamuk gibi bişeydi bende dayanamım aldım 2 tanecik :) bence sende al kaçırmaa :D

Back
X