Veee işte bu da benim çeyizlerimmmmmm :)

Ayyy canım benim çok mutlu oldum, güle güle kullanalım inşallah. Ben çok fazla takip ediyorum ve inanılmaz indirimle alıyorum ürünleri bundan sonra topiğime yazacağım, ne güzel faydası oluyor:16:

inşallah canım güzel günlerde kullanalım. bende en az senin kadar takip ediyorum ama dün gene essede baktıktan sonra pes etmiştim ki bugün topiğinde gördüm :) şansıma capitolde 1 tane kalmıştı satış danışmanı ayırdı sagolsun.. nişanlımda dedim kalk gidiyoruz gene ne buldun ne alıcan diyip durdu zavallım bıktı benden :D

inşallah canım güzel günlerde kullanalım. bende en az senin kadar takip ediyorum ama dün gene essede baktıktan sonra pes etmiştim ki bugün topiğinde gördüm :) şansıma capitolde 1 tane kalmıştı satış danışmanı ayırdı sagolsun.. nişanlımda dedim kalk gidiyoruz gene ne buldun ne alıcan diyip durdu zavallım bıktı benden :D

Haahahahah aynı benim sevgilimi anlattın :) ama anlamıyorlar onlar için yapıyoruz biz bu alışverişleri :16:

güle güle aşkla kullan hepsini canım :16: yeni gördüm topiğin hayırlı olsun bu arada :)

yatak odası takımımız
$karizma yatak odasý_1.webp

gardolap
$gardolap.webp

tuvalet masası ve aynası
$tuvalet masasý.webp $tuvalet masasý aynasý.webp

şifonyer ve makyaj aynam ( en sevdigim parçası olur kendileriii ) :)
$þifonyer makyaj aynasý.webp $þifonyer.webp

bu da komidin
$komidin.webp

yemek odası takımımız

yemek masası
$yemek masasý.webp

konsol ve tv ünitesi
$konsol.webp $tv ünitesi.webp

sandalye
$sandalye.webp

koltuk takımımız
$koltuk takýmý.webp $koltuk takýmý 2.webp