Veee karar verdim sözlümden ayrılıyorum..neler yaşarım?

Hakkında hayırlısı olsun.

Kimin ne düşüneceği önemli değil.

Soranlara,kısmet değilmiş,olmadı,anlaşamadık gibi klişeler söyler geçersin.

hiç sevmediğin belli anlatışından.iyi bir insanmış ayrıl kesinlikle haketmiyor anladığım kadarıyla kendini sevmeyen biriyle evlenmeyi.

meleknaz evet öyle diycem ama insanlar o kadar meraklıki deşecekler deştikçe ben üzülücem herkese nedeninide anlamak istemiyorum:(

havva evet iyi biri o ayrılırsak çok üzüleceğini düşünüyor ama bencede o kendisinden emin olmayan biiyle evlenmeyi haketmeyecek kadar iyi, hiçkimse bunu haketmez...ama şuan önümde dğ var sanki aşmam gereken.daha söylüycem onun ailesi belki bişey diycek, sonra çevrem akrabalar ne zormu...:(çok huzursuzum çokk...bian önce geçse bitse zaman herkes unutsa:(

neler unutulmuyoki bu konu unutulmasın.... bazen düşüncesi gerçeğinden daha çok yıpratır....endişelerini abarttığını göreceksin

en doğru kararı vermişsiniz. evlenip mutsuz olmaktansa şimdiden bitmesi daha iyi

hayırlısı buymuş...

Hakkında hayırlısı olsun. Bende seninle aynı durumdaydım. Bir de bizim sorunlar vardı birtakım. Aşkın olmaması da büyük bir etkendi bitirmemde. İyiki ayrılmışım diyorum şimdi. Aşık olmadığım biriyle nasıl evlenicektimki... İnsanların ne diyeceği yada soruları umrunda olmasın. Aşık olmadığın için kolay atlatacaksın...

Her seyim hazirdi.
Dugune 2hafta kalmisti.
Ev dizmeye gidecegim gunun onceki gecesi atmistim nisani.
Ailem cok destek oldu, nisani atmam konusunda ve sonrasinda.
Iyiki bana destek olmuslar, iyiki ben o insanla evlenmemisim.

Dis etkenlere gelirsek, annanem beni uzmustu bu donemde.
Cunku kimseye nisani attigimi soylememis, bosanmisim gb uzulmus.
Dugunu ertelediler diye yalan soylemis herkese.
Bir sure kendisiyle gorusmemistik bu yuzden.

Kendi cevrem, komsularim vs hayirlisi diyip gecmislerdi sdc.
Neden oldu, noldu vs vs kimse tek kelime etmemisti.
Cunku artik gozume bakiyorlardi resmen nisani atayim diye :))
49 kiloya kadar dusmustum sikintilarimdan.

Attigimda yeniden nefes almaya basladigimi hissetmistim.

Sende senin icin kesinlikle dogru olduguna inaniyorsan, kimin ne dedigine cokta takilma.
Her kafadan bir ses cikar nasilsa.
Kendi hayatina bak sdc.
Bundan sonrasi icinde mutluluklar.

Hakkında hayırlısı olsun. Bende seninle aynı durumdaydım. Bir de bizim sorunlar vardı birtakım. Aşkın olmaması da büyük bir etkendi bitirmemde. İyiki ayrılmışım diyorum şimdi. Aşık olmadığım biriyle nasıl evlenicektimki... İnsanların ne diyeceği yada soruları umrunda olmasın. Aşık olmadığın için kolay atlatacaksın...

Beetle konularına göz attım, sen sorunlarda yaamışsın beraberinde.Ben şimdi hakkını yemeyim ne ailesi ne kendi beni hiç üzmedi ama olmayınca olmuyor işte.KAç aydır sözlüyüm istesem nişanda düğünde anında olurdu benim hiç elim gitmedi alyans almaya, nişan arihi belirlemeye...herkes sorucak, her kafan bi ses çıkıcak ya çük üzülüyorum acı çekicem die.Bide daha ona söylüycem aldıklarını vericem gerçi çok bişey yok Allahtan ama yinede insanların, sözlümün ailesinin tepkisi...üffff çok korkuyorum huzursuzum...

Beetle konularına göz attım, sen sorunlarda yaamışsın beraberinde.Ben şimdi hakkını yemeyim ne ailesi ne kendi beni hiç üzmedi ama olmayınca olmuyor işte.KAç aydır sözlüyüm istesem nişanda düğünde anında olurdu benim hiç elim gitmedi alyans almaya, nişan arihi belirlemeye...herkes sorucak, her kafan bi ses çıkıcak ya çük üzülüyorum acı çekicem die.Bide daha ona söylüycem aldıklarını vericem gerçi çok bişey yok Allahtan ama yinede insanların, sözlümün ailesinin tepkisi...üffff çok korkuyorum huzursuzum...

Bu hayatta en önemlisi sensin. Başkaları üzülücek yada sıkılıcak diye hareket etme sakın. Saygınızdan ödün vermeden ayrılırsanız bişey olmaz. İlk günlerde çok konuşulur ama sonra unutulur gider.

Bu hayatta en önemlisi sensin. Başkaları üzülücek yada sıkılıcak diye hareket etme sakın. Saygınızdan ödün vermeden ayrılırsanız bişey olmaz. İlk günlerde çok konuşulur ama sonra unutulur gider.

Umarım öyle olur...bir an önce herşey olup bitde,ben de o da az üzülse...Çok gerginim şu aralar ne güzel sen atlatmışsın..gerçi ailem yanımda ama ne bilim:(

İstemiyorsunuz sonuçta, çevreyi bir kenara bırakın.

Herkes bir kere soracak anlaşamadık hayırlısı buymuş dediğinizde üstelemezler.

Aileniz yanındaymış, en güzeli bu bence.

nişandan ayrılalı 6 ay olan biri olarak kesinlikle hiç kimseye açıklama yapma... anlaşamadık de geç... 1-2 ay sonra rahatlarsın... hala düğün ne zaman sorusuyla karşılaşıyorum hoş çoğu da ayrıldığımı bilip sırf laf açmak için soruyor ama.. zamala takmamayı öğreniyorsun... dünyanın sonu değil yani geçiyor... ben de sırf ayrılık sonrası yaşayacaklarımı kaldıramam diye sürdürmeye çalışıyordum.. onun sayesinde bitti.. iyiki bitmiş diyorum şimdi... evlenince o evin içinde kimse olmucak yanında hayat senin ;)

nişandan ayrılalı 6 ay olan biri olarak kesinlikle hiç kimseye açıklama yapma... anlaşamadık de geç... 1-2 ay sonra rahatlarsın... hala düğün ne zaman sorusuyla karşılaşıyorum hoş çoğu da ayrıldığımı bilip sırf laf açmak için soruyor ama.. zamala takmamayı öğreniyorsun... dünyanın sonu değil yani geçiyor... ben de sırf ayrılık sonrası yaşayacaklarımı kaldıramam diye sürdürmeye çalışıyordum.. onun sayesinde bitti.. iyiki bitmiş diyorum şimdi... evlenince o evin içinde kimse olmucak yanında hayat senin ;)

medusa öyle kötü nietli insanlar var ki bu süreçte dahada anladım..ben ayrılmayı düşünüyorum diye bir arkadaşıma anlattım kız durup durup nişan ne zaman diye sormaya başladı..bende dedim bilerekmi yapıyorsun ben ne diyorum sen ne soruyorsun..bu hayatta kimseye açığını vermiyeceksin onu anladım.Hiç samimi olmadığım bir arkadaşımda sürekli arayıp nişanı sordu bende en sonunda kararsızım dedim dayanamayıp sormasın die bu seferde sanki çok dertleşen biriymişiz gibi ağzımdan laf almaya çalışıyor sürekli işte ara beni konuşalım felan.İnsanlardan da soğudum, tüm bunlar beni korkutur oldu..Neyseki söylesem bile beni etkileyecek şeyler söyleyemeyeck dostlarımda var ne mutlu ki..Hayat benim dimi, doğru söylüyorsun senin içinde herşeyin hayırlısı olur umarım...bende hep karar vermeyi öteledim birazda bu yaşanacaklar yüzünde.Allahım hayırlısını versin inşlallah..

ben bi kere boş bulunup böyle mantıksız bi mantık nişanlılığı yaptım..nişanın ertesi günü yapamayacağımı anladım..Aileme söyledim..yok mok dediler önce ardından sen bilirsin oldular..sonra en dedikoducu akrabam nasıl gidiyo diye sorduğunda olmayacak galiba istemiyorum dedim..gerisini o halletti zaten saolsun..ertesi gün herkes öğrenmişti..korktum çocuk da onlardan duycak diye :) Aradım ona da söyledim..Bitti gitti..

bulyon sen hemen karar verip uygulamışsın ne güzel..

mebusa konumu kısaca anlatayım sözlüm çok iyi biri, üzerime titrer, aileside öyle, işi iyidi kariyerlidir, sosyaldir, merhametlidir ama gel görkü söz gecemden itibaren bir türlü mutlu değilim hayalimdeki adam değil çünkü aşık değilim.mesela ben istesem hemen nişan olur ama uzattıkça uzatıyorum hiç onunla aynı evde hayalim yok sanırım ben evlenmek için heyecanlıyım ama onunla evlenmek için değil..tabiki hiç sevmiyor değilim çünkü mükemmel bi sevgili düşünceli ama olmuyor işte hep kararsızım, nişanlı arkadaşlara bakıyorum gün sayıyorlar ben hiç öyle hissetmiyorum, mesela düğün gecemde ona kavuşucam ne güzel diyemiyorum bi türlü...Hal böyleyken çok iyi olduğundan her açıdan bırakamadım bi türlü onada emin olmadığımı söyledim ama çok anlayışlı davrandı ama bu böyle gitmez deyip karar verdim.30 yaşındayım bu arada bazıları karşına bundan daha iyi birimi çıkacak bu saatten sonra da dedi..Belki haklılar bilemiyorum ama ben böylede mutlu değilim ne yapayım...

çok sevdim diyip evlenenler bile bi yerde sevgimiz tükendi diyip evliliğini bitirebiliyor ki sen sevmediğin biriyle nasıl olurda evliliği düşünebiliyorsun helede bu zamanda...boşver kim ne derse desin kim üzülürse üzülsün senden daha kıymetli değil ya.....senin hayatın zehir olsa bugün söylenenler o kötü gününde yanında olacaklarmı ? şimdiki aklım olsa nişanlılığımda gördüğüm eksileri artılara çevirmez aksine dahada büyütürdüm...şimdi sen yolun başındayken helede balık bu kadar başta kokmuşken bence üzülmede sevin...cenabı allah sana doğru yolu göstermiş allahın sevgili kuluymuşsun...evlilik denen ateşten halka boynuna geçtiğinde bu kadar kolay kurtulamıyorsun :50:

Back
X