- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
- Konu Sahibi gulbridetobe
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun. Bende seninle aynı durumdaydım. Bir de bizim sorunlar vardı birtakım. Aşkın olmaması da büyük bir etkendi bitirmemde. İyiki ayrılmışım diyorum şimdi. Aşık olmadığım biriyle nasıl evlenicektimki... İnsanların ne diyeceği yada soruları umrunda olmasın. Aşık olmadığın için kolay atlatacaksın...
Beetle konularına göz attım, sen sorunlarda yaamışsın beraberinde.Ben şimdi hakkını yemeyim ne ailesi ne kendi beni hiç üzmedi ama olmayınca olmuyor işte.KAç aydır sözlüyüm istesem nişanda düğünde anında olurdu benim hiç elim gitmedi alyans almaya, nişan arihi belirlemeye...herkes sorucak, her kafan bi ses çıkıcak ya çük üzülüyorum acı çekicem die.Bide daha ona söylüycem aldıklarını vericem gerçi çok bişey yok Allahtan ama yinede insanların, sözlümün ailesinin tepkisi...üffff çok korkuyorum huzursuzum...
Bu hayatta en önemlisi sensin. Başkaları üzülücek yada sıkılıcak diye hareket etme sakın. Saygınızdan ödün vermeden ayrılırsanız bişey olmaz. İlk günlerde çok konuşulur ama sonra unutulur gider.
nişandan ayrılalı 6 ay olan biri olarak kesinlikle hiç kimseye açıklama yapma... anlaşamadık de geç... 1-2 ay sonra rahatlarsın... hala düğün ne zaman sorusuyla karşılaşıyorum hoş çoğu da ayrıldığımı bilip sırf laf açmak için soruyor ama.. zamala takmamayı öğreniyorsun... dünyanın sonu değil yani geçiyor... ben de sırf ayrılık sonrası yaşayacaklarımı kaldıramam diye sürdürmeye çalışıyordum.. onun sayesinde bitti.. iyiki bitmiş diyorum şimdi... evlenince o evin içinde kimse olmucak yanında hayat senin![]()