Veee karar verdim sözlümden ayrılıyorum..neler yaşarım?

Canım sakın sevmeden evlenme ben yaptım o hatayı çok pişmanım . Sevgiye evlilikte ihtiyaç var . O olmadan herşey eksik. Kocasını seven hanımları çok kıskanıyorum . Keşki bende sevebilseydim.

Hayal merhaba, sana özeldende yazdım zaten. ben bu konuda bahsettiğim sözlümden ayrıldım 3-4 ay oldu. Ama bak sen evlenmişsin çocukların olmuş, artık buna takılma. Ben ayrılmayıp yoluma devam etseydim kendimi üzmeyeceğime söz vermiştim. Başka şeyleri üşünüp mutlu olacaktım. O kadar bile sürdüremedim, kaldıramadım bu yükü ayrıldım. ama sen evlendiğine göre daha güçlü şeyler hissetmiş olmalısın. Ben isteme gecesi bile o kadar kötüyüm ki sana bunlar olmamış sanırım. demekki bi umut var, o umuta tutun. birşeyleri değiştirmeyi dene. mesela neden sevmiyorsun bi düşün ilk önce..

Ben sana özelden yazamıyorum . Yazmak istedim. 100 tana mesajım. Olması. Gerekiyormuş. Özel nasıl konuşurum senle bilmiyorum.bazı şeyler var burda yazmamam.

Ayrıldınmı.çok merak ediyorum neler yaşadın.ben de senin durumundayım ve ne yapacağımı bilmiyorum

Evet ayrıldım, sözlendikten 3 ay sonra ayrıldım. Ayrılalı da 6 ay oldu. İçinden ne geliyorsa onu yap, bir şekilde atlatıyorsun onu bil ama. O huzursuzluk ve mutsuzlukla ne düğünümden ne gelinliğimden birşey anlayacaktım. Zor oldu ama bir karar verdim, arada yalnızlıktan dolayı olsamıydı diye düşündüğüm anlar oldu ama asla geri dönmedim ki isteseydim dönerdim. Bence sevmeden aşık olmadan evlenmek çok yanlış bi karar. Ben sevmeden sözlendim ki adam melek gibi biriydi mutsuzlukla gün geçiriyordum. Gezmek tozmak güzel tabi ama evlenmek başka birşey evlenseydim mutsuzluktan nefes alamazdım sanırım. Sevmek herşeyi katlanır kılıyor, sevmemek ise tahammülsüzlük hiçbirşeyin yetememesi durumu...iyi düşün, hayat senin.

Seninle konuşmak istiyorum ama özelden msj atamıyorum sana.aslında durumumuz tam da aynı sayılmaz seninle yani sadece nişanlılık konusunda.biz nişanlı değiliz.ama yine de kararsızım.çok iyi biri olduğu ve karşıma tekrar böyle biri çıkmaz diye onu kaybetmek istemiyorum.tabi aşk yok.çok garip bişey bu ya tam istediğim gibi karakteri var ama onu sevmiyorum.nasıl bişey bu ya

Seninle konuşmak istiyorum ama özelden msj atamıyorum sana.aslında durumumuz tam da aynı sayılmaz seninle yani sadece nişanlılık konusunda.biz nişanlı değiliz.ama yine de kararsızım.çok iyi biri olduğu ve karşıma tekrar böyle biri çıkmaz diye onu kaybetmek istemiyorum.tabi aşk yok.çok garip bişey bu ya tam istediğim gibi karakteri var ama onu sevmiyorum.nasıl bişey bu ya

eueeuue mesaj atamazsan sana mail adresimi vereyim istersen?

görüşürüz, hiçbir şeyi dert etme ayrıca:)

Son düzenleyen: Moderatör:

aşk zaten öle herkezle olmazki .tam istedigin gibi bir karakteri varmış işte sevmen gerekir oamanda

bence senın kendınle ılgılı çelışılerin var kafan karışık

eueeuue mesaj atamazsan sana mail adresimi vereyim istersen?

görüşürüz, hiçbir şeyi dert etme ayrıca:)

atlattıgına sevındım canım evlılı bu tabıkı daha sözlüyken nişanı istemedın dügünü hiç istemezdın .yol yakınken dönmen senın için

hayırlı olmuştur nşallah.

hiç ısrar etmedımı çabalamadı ayrılmamak için neden demedımı ?mesela hiç karşılaştınızmı ?

sevmiyorsan zaten ortada katlanılacak durum da olmaz.
en iyisini yapıyorsun, hem sözlün bir müddet sonra kendıne gelecektır
ne kendı hayatını karart, ne de bir başkasının:34:

Back
X