Veee yine ayrildik, insallah son olur

Toxicant

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
603
726
303
Selam Hatunlar!

Baslikta yazdigi gibi bir hafta oldu ayrilali...anlasmali evden ayrildi diyebilirim. Tabiki daha önce tartismalar, hakaretler vs oldu ama bu 4.kez oldugu icin ve kurtarilcak gibi olmadigi icin ikimizde böylesinin daha iyi olacagina karar verdik. 3 cocugumuz oldugu icin mecburen iyi anlasmaya bakiyoruz, ben aldattan aliyorum bazi seyleri duymamaya gayret ediyorum. Cocuklarda korktugum gibi etkilendmedi henüz. Ya alisik olduklari icin yada babalarini simdilik sIkca gördükleri icin yada daha pek anlamadilar...cocuklarim 10,6 ve 5 yasinda.
Iste durum böyle...Benden tavsiye, eger ki evliligniz cekilmez hale geliyorsa ve ayri dünyalarda yasiyorsaniz, iki yabanci gibi olduysaniz...korkmayin ve cocuklari bahane etmeyin. Kendimde biliyorum hic kolay degil ama böylede ömür gecmiyor ve cocuklari iyi aile modeli olmuyoruz.
Herkese (iyi insanlara) mutluluk, huzur ve saglik diliyorum.

huzursuz bir ortam çocuklar için daha tehlikeli
birbirine düşman iki ebeveyn görmek yerine ayrı ayrı mutlu anne babalar görmeleri daha iyi
hakkınızda hayırlısı olsun

Aynen öyle yvz13...biz pek kavga etmiyorduk cünkü tartismadan, konusmaktan kacan bir tip "benimkisi" o yüzden artik iki yabanci gibiydik. Zaten bizimki bastan belliydi ama iste biz kadinlar kendimizi kandirmak icin cok bahaneler buluyoruz, cesaret edemiyoruz, korkuyoruz vs.
Cok sagol canim, hepimiz icin hayirli olani olur insallah.
Kizlar sakin kendinizi caresiz his edip devam etmeyin, kimse icin deymez kendinizden vaz gecmek!

Cok sagol canim, ama aslinda tebriki pek hak etmiyorum cünkü fazla uzattik ama neyse, belki hayirlisi böyledir ;-)

Sizin için hayirlisi olsun.Ben de ayrılınca ya kadar tarafların elinden geleni yapması gerektiğini düşünüyorum,ama bu durum defalarca defalarca ayrılıp barismaya döndüğünde çocuklara daha fazla zarar veriyor. Yani ayrılık değil yaşanan durumun belirsizliği , neticeye ulaşmaması çocuk için tedirgin edici olan

Back
X