Yolun sonuna geldiğimizi hissediyorum artık...

Canım takma kafana ketum davran biraz. Nasıl olsa dönecek edecek kafasında olduğundan olabilir. Biraz zaman geçsin bence. Belki yola gelir. Bizim komşunun kızı da farklı nedenlerden dolayı eşini bırakıp baba evine gelmişti. Adam kızı istemiyordu, bebekleri de vardı yazık bebeğini doğduğundan beri hiç benimsemedi sevmedi. Eşini dövdü defalarca. Ama eve giremiyorum yüzlerine bakamıyorum kilitleniyorum sanki falan diyordu. Görümcenin ayağı varmış bu işte ama neyse. Böyle bir ay sonra falan bir gece yarısı telefon çalmış, arayan kocası. Demiş rüyamda gördüm sizi iyimisiniz falan. o gün o gündür geri çağırdı ailesini, normal hayatlarına geri döndüler. Bunu neden anlattım. Yani herşey olabilir. Umutsuz olma. Rabbine dua et bol bol.
Kendi halinde bırak özlesin, düşünsün tek başına. Eğer ararsa da, ben olsaydım çok mutluyum havasında açardım telefonu. hani orda çok güzel anlar yaşanıyor ve o bunları kaçırıyor gibi... Adamın elinin altındaki keklik havasından onu çıkarman lazım ama nasıl olur bilemiyorum.
Hakkında hayırlısı...
Aynen kendini vazgecilmez zannediyo bu ozguveni de ben verdim aslinda kendisine. Yola gelecegini hic sanmiyorum. Dua ediyorum bol bol dedigin gibi hayirlisi olsun

Adam sizin 2 çocukla baba evine gitme korkunuzun farkında bu yüzden böyle rahat. Dışarı alışan adamı eve bağlamak zor hatta imkansız gibi. Boyle tipler başlarına bir musibet gelirse beli akıllaniyor.

Çocukları bırak demiş ya. Gecenin kör saatinde içip içip eve gelen adama mı birakacakmişsın çocukları. Oda bakamaz zaten ama senin yumuşak karnını bulmuş.

Allah yardımcınız olsun zor durum
Evet dogru farkinda onun. Cok ugrastim iyi davrandim olmadi tartistim olmadi. Ama dedigin gibi onu eve baglamak imkansiz isterse evde 10 cocugu beklesin. Her defasinda soz verip yapmicam diyip yapan bi adamdan bahsediyoruz sonucta. Amin hepimizin

ya bence bız kadınlar erkeklerı cok onemsıyoruz.
Bakın soyle soylıcem cırkınlestırmek ıstemıyorum ancak benım 2. evlılıgım
ılk evlılıgımden bır oglum var ve bebekken esımle evlendık.oglum suanda 6 yasına gırecek.
Esımle bır kere tartısmamızda bana cocugu bırak kendın defol gıt demişti. Bayada ısrarcıydı.
Yahu olurmu bırakırmıyım ben cocugu :KK70: Yanı bu klıse olacak ama blörf yapıyorlar ancak sızde anlamadıgım sey bu lafın uzerıne cocuklardan ayrılmaktan korkmussunuz ne alaka?
Benım ılk esımde ayrılırken cocugu kacırtıp benı omru bıllah bagırtmaktacagını gozumde yası dındırmeyecegını soyluyordu ee noldu cok terbıyesızlık edıp agzımı bozmuyayım dıyorum ama , umurumda degıl anlatabılıyormuyum.
ancak sızın ayrılmaya nıyetınız olmadıgı ıcın korkuyorumun ardına sıgınabılırsınız zıra ben bu kısma hıc takılmadım cocuk benım bitti !
ha ayrılacak bısey varmı onuda bılmıyorum hayat sızın hayatınız ben sadece rahatsız oldugum yere degındım
Hemen hemen her tartisma da her ayrilma esigine geldigimiz de cocuklarla tehtid ediyo beni. En son da cocuklari birak cik git sen hak etmiyosun hicbiseyi birakmam cocuklarimi asla dedigimde ise gucun yetebiliyosa saclarinin tek bi telini gel de al. Mahkeme sana verse bile birakmam diyo. Bi de benim korktugum sey benim maddi gelirim yok yani mahkeme bunu goz onunde bulundurarak ya velayeti ona verirse? Ayrilma niyetim cok uzun zamandir var ama arada az da olsa sevgi kaldigi icin o zamanlar hep goz yumdum sana verdim belki duzelir dedim ama yok. Simdi de ben hataliyim o sucsuz zerre gunahi yok. Gozyaslarimin uzerinde hakki varsa helal etmiyorum demistim bi kadin kocasina nasil bunu diyebilirmis. Bu yuzden bitirmis kafasinda.

Gece dayanamadim msj attim. Sen boyle mi babalik yapacaksin ben cocuklari birakinca dedim. Insan hic mi ozlemez cocugunu tamam aramiz kotu ama cocuklarin ne gunahi var dedim. Madem benimle karsilasmak istemiyosun buraya gelmek istemiyosun ben cocugu kapinin onune cikartirdim hadi bunu da gectim msj atsaydin cocuk baksin telefona aricam sesini duyucam deseydin bunu da mi yapamadin dedim. Bana dedigi sey senin yuzunden kac gundur eve gelmeni bekliyorum gelmedin senin bise demeye hakkin yok hem suclu hem guclusun konusmaya hakkim yokmus benim yuzumden cocuklarini gormeye gelmiyomus yoksa ozluyomus. Bana hakkini helal etmeyen kadin bitmistir hicbise eskisi gibi olmayacak diyo. Cok cenesizmisim anca laf.yapiyomusum bu yuzden kaybetmisim onu. Madem oyle git dilekceni ver ne bekliyosun dedim ben cocuklari dusunuyorum onlar benim boynumu buken yoksa bi dk durmazmis benimle cocuklar anne ozlemi cekmesin diyeymis. Sacmaliga bakar misin? Cocuklar zaten benimle olacaklar anne ozlemi cekmicekler dert etme dedim. Benim yeterince skintim var cirkinlesmek istrmiyorum daha fazla sus dedi. Ben hicbiseyi zerre hak etmiyomusum sucum ne biliyo musunuz kocami yanimda istemem. Gece yarilarina kadar icme takilma demem. Manevi sorumlulugunu bil herseyden once sen iki cocuk babasisin demem en sonunda da ben seninle her gun aglamak icin evlenmedim eger bu gozyaslarimin en ufak bi hakki varsa uzerinde helal etmiyorum demem. Com zoruma gidiyo. Icim o kadar dolu ki.. ne hayallerle ne umutlarla o masaya oturup evet diyosun cocuk sahibi oluyosun sonuca bak. Cok icim aciyo..... :(

Gece dayanamadim msj attim. Sen boyle mi babalik yapacaksin ben cocuklari birakinca dedim. Insan hic mi ozlemez cocugunu tamam aramiz kotu ama cocuklarin ne gunahi var dedim. Madem benimle karsilasmak istemiyosun buraya gelmek istemiyosun ben cocugu kapinin onune cikartirdim hadi bunu da gectim msj atsaydin cocuk baksin telefona aricam sesini duyucam deseydin bunu da mi yapamadin dedim. Bana dedigi sey senin yuzunden kac gundur eve gelmeni bekliyorum gelmedin senin bise demeye hakkin yok hem suclu hem guclusun konusmaya hakkim yokmus benim yuzumden cocuklarini gormeye gelmiyomus yoksa ozluyomus. Bana hakkini helal etmeyen kadin bitmistir hicbise eskisi gibi olmayacak diyo. Cok cenesizmisim anca laf.yapiyomusum bu yuzden kaybetmisim onu. Madem oyle git dilekceni ver ne bekliyosun dedim ben cocuklari dusunuyorum onlar benim boynumu buken yoksa bi dk durmazmis benimle cocuklar anne ozlemi cekmesin diyeymis. Sacmaliga bakar misin? Cocuklar zaten benimle olacaklar anne ozlemi cekmicekler dert etme dedim. Benim yeterince skintim var cirkinlesmek istrmiyorum daha fazla sus dedi. Ben hicbiseyi zerre hak etmiyomusum sucum ne biliyo musunuz kocami yanimda istemem. Gece yarilarina kadar icme takilma demem. Manevi sorumlulugunu bil herseyden once sen iki cocuk babasisin demem en sonunda da ben seninle her gun aglamak icin evlenmedim eger bu gozyaslarimin en ufak bi hakki varsa uzerinde helal etmiyorum demem. Com zoruma gidiyo. Icim o kadar dolu ki.. ne hayallerle ne umutlarla o masaya oturup evet diyosun cocuk sahibi oluyosun sonuca bak. Cok icim aciyo..... :KK43:
Ayy cevaplara gel. Bilmeyen de zannederki adam melake, kadının dırdırından içki masalarına düşmüş....!
Boşver canım allaha havale et. Bir kere içkici babaya hiçbir hakim çocuk vermez. Onu bir geçsin. Şahitlerle gidersin. Sana nafaka da ödemek zorunda. Bakalım bunların üstesinden bir gelsin o zaman anlayalım ne kadar babaymış...
Değmeyen bir insan için hiç kendini paralama. Tabiki yaşadıkların zor, acısını çeken anlar. Herşeyden önce kadınsın, annesin. Herşeyin üstesinden gelebileceğine inanıyorum. Ona gerekli imtiyazı verdiğin için de vicdanın rahat olacağına eminim..

Back
X