Merhaba 15 Kasım'da
Benimde 16 kasımmmm :)
Exelanss yetişir bence 1.5 ay var daha. Ufak tefek eksiklikler kaldı. Gelinliği 17 ekim gibi teslim alacağım. Çok merak ediyorum nasıl olacak :) Bu akşam davetiyeleri alıp dağıtmaya başlayacağız. Kuaför ve fotoğrafçıya hala karar veremedim. Kasımda dış çekim nasıl olacak merak ediyorum inşallah hava yağışsız olur :)
bende 8 kasımda allah nasip ederse bizimde uak tefekler kaldı en büyük sorun ev yokkk :)))))
kasımda inşallah:)))
Mrb arkadaslar kasimda balayini nerde düşünüyorsunuz ?
Günaydın :) Gelinlik için geç kalacağını sanmıyorum teslim tarihi uygun bence.Kilo değişimlerinden kaynaklanan sorunlardan etkilenmezsin. Ankara'da yaşıyorum, sen?
Balayı ve dış çekim büyük sorun. Eğer yağış olursa Ankara'da kapalı mekan olarak Koç Müzesi(ücretli), tren garı, otellerin restaurant bölümleri - iç mekanları (ücretli) öneriliyor.
Benimde 2 kasım... ev eşya tamamda hala çok eksik şeyler var koşturmakdan bitap düşüyorum. Gelinlik begendim hala prova noktasına gelemedik.. Saçım,ayakkabım hiçbirşeyim belli degil napcam ben yaaaa
Mutluluklar :) Bende 15 Kasım'da evleniyorum. Ankara'da oturup fotoğrafçı ve kuaför ayarlayan var mı?
merhaba kızlar benımde nıkahım 15 kasım 2014 cumartesı gunu nıkah sonrası eglence yapıcaz dugun dusunmuyoruz kısmetse tabı gunumuzu aldık bırı daha 15 kasım sanırım allah herkese hayırlı es nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?