- Emoji Skoru
- 353
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Blacksuide
-
Tut kendini yapma. Bekle. Gerçekten değer mi. Ayrıca senin yaptığın seni, onun yaptığı onu ilgilendirir. Sen iyiliğini yapınca denize atHerkese merhaba arkadaşlar
Benim derdim siz iyi oldukça sizi sırtınızdan vuran insanlar. Her seferinde bu sefer yapmayacağım iyilik desemde o iyiliği yap ip er geç bir kazık yerim.
Çünkü salak oldumu düşünüyorum.
Ne yapmalıyım bana bir akıl verin...
Offf bu çok ağır olmuş gerçektenHayatımda en büyük kazığı ellerimle büyüttüğüm, okumasına vesile olduğum oz yegenimden yedim. Bu yuzdendir artik iyilik yapmıyorum.
Iyilik yapma, denize de atma.
Insan Böyle böyle yalnız kalsam daha iyi diyip içine kapanıyor işte...Ben 19 yaşındayım bu yaşta bunu bile anladım ki kimseye iyilik yapılmıyor genel konuşmak istemiyorum ama karşıma çıkan arkadaş/dost gibi görünen insanlara iyilik yapıp karşılığında kötülük gördüm gibi bir şey oldu hep.
5-6 senelik arkadaşlarım hariç kimseyle muhattap olmuyorum artık ihtiyacım da yok
Iyi bir universitede guzel bir bolum okudu. Simdi de master yapiyor ama ben ona hicbir zaman hakkımı helal etmeyecegim.Offf bu çok ağır olmuş gerçekten
Valla başkasının nankörlüğünü görmektense içime kapanırım daha iyiInsan Böyle böyle yalnız kalsam daha iyi diyip içine kapanıyor işte...
Yalnız kalmaktan çok güven duygumu yitirmek canımı sıkıyor aslinda.Valla başkasının nankörlüğünü görmektense içime kapanırım daha iyisende kimseye değer verme önemseme herkes sen gibi olmayabiliyor
Güven eksikliği daha da bir sorun 1 seneye yakın ilişkim var ilk baştada güvenemiyordum sonra ha güvendim derken yalan söylediğini yakaladım sonuç gene güvenmiyorumYalnız kalmaktan çok güven duygumu yitirmek canımı sıkıyor aslinda.
Güvenmeden nasıl yürütüyorsun ki ilişkiyi?Güven eksikliği daha da bir sorun 1 seneye yakın ilişkim var ilk baştada güvenemiyordum sonra ha güvendim derken yalan söylediğini yakaladım sonuç gene güvenmiyorumama yürütüyoruz işte bi şekilde