Vefasiz arkadaş sorunu :(

Blacksuide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
269
354
53
38
Herkese merhaba arkadaşlar
Benim derdim siz iyi oldukça sizi sırtınızdan vuran insanlar. Her seferinde bu sefer yapmayacağım iyilik desemde o iyiliği yap ip er geç bir kazık yerim.
Çünkü salak oldumu düşünüyorum.
Ne yapmalıyım bana bir akıl verin...

Herkese merhaba arkadaşlar
Benim derdim siz iyi oldukça sizi sırtınızdan vuran insanlar. Her seferinde bu sefer yapmayacağım iyilik desemde o iyiliği yap ip er geç bir kazık yerim.
Çünkü salak oldumu düşünüyorum.
Ne yapmalıyım bana bir akıl verin...
Tut kendini yapma. Bekle. Gerçekten değer mi. Ayrıca senin yaptığın seni, onun yaptığı onu ilgilendirir. Sen iyiliğini yapınca denize at

iyilik yap denize at demiş atalar ben hak veriyorum. Kimseye gerektiğinden fazla değer vermeyin , yol verin en güzeli bu. Yaptığınız iyilikleri de düşünmeyin kendinizi salak yerine de koymayın , bunu yaptığınız için suçlu olan siz değilsiniz onlar. Onlar teşekkür etmeyi veya vefayı böyle biliyorlar demek ki . Geçmişi silip önünüze bakmanız sizin için en hayırlısı.

Ben 19 yaşındayım bu yaşta bunu bile anladım ki kimseye iyilik yapılmıyor genel konuşmak istemiyorum ama karşıma çıkan arkadaş/dost gibi görünen insanlara iyilik yapıp karşılığında kötülük gördüm gibi bir şey oldu hep.
5-6 senelik arkadaşlarım hariç kimseyle muhattap olmuyorum artık ihtiyacım da yok

Ben 19 yaşındayım bu yaşta bunu bile anladım ki kimseye iyilik yapılmıyor genel konuşmak istemiyorum ama karşıma çıkan arkadaş/dost gibi görünen insanlara iyilik yapıp karşılığında kötülük gördüm gibi bir şey oldu hep.
5-6 senelik arkadaşlarım hariç kimseyle muhattap olmuyorum artık ihtiyacım da yok
Insan Böyle böyle yalnız kalsam daha iyi diyip içine kapanıyor işte...

Yalnız kalmaktan çok güven duygumu yitirmek canımı sıkıyor aslinda.
Güven eksikliği daha da bir sorun 1 seneye yakın ilişkim var ilk baştada güvenemiyordum sonra ha güvendim derken yalan söylediğini yakaladım sonuç gene güvenmiyorum :D ama yürütüyoruz işte bi şekilde

Bunu ben de kendime çok sormuştum, çözümü yakın arkadaş edinmemekte buldum. Sosyal çevrem, akradaşım çoktur ama merhaba merhaba, o kadar. Dost diyebileceğim kimse yok, kafam da çok rahat.

Back
X