vefasız arkadaşlar..

t cetveli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
155
18
38
merhaba arkadaşlar benim sorunum arkadaşlarımla nerdeyse hepsi sevgili buldukları zaman arayıp sormuyorlar.artık bağımız nerdeyse iyice koptu. ben hayatımda biri olduğu zaman onlara böle davranmadım hep görüştüm iletişimimi koparmadım ama onlar şimdi hiç arayıp sormuyorlar senede 6 ayda bir görüşüyorum bazılarıyla . diyorum bazen tamamen koparayım bağımı benim arkadşlarım mı böyle yoksa çoğu kişi böylemi ??

Çoğu kişi böyle.
Sevgili bulunca dünyadan kendini soyutlayanlara kılım.
Zaten arayıp sormuyorlarmış, demek ki eksiklik hissetmiyorlar. Siz de hissetmeyin, salın gitsin.

Genelde insanlar boyle ...
Bnmde hic ummadgim bir arkadasim bana suan ayni bu durumu yapiyor adamla kavga ettiklerinde yda sorunlari oldgunda yazar sadece bazen acmiyorum aradiginda

Hadi evlenenleri anlıyorum kaynanasıydı, görümcesiydi, eltisiydi bir sürü insan giriyor hayatına eviyle eşiyle meşgul oluyor ayıracak vakti kalmayabilir... Ama sevgili olup arkadaşını silmek nedir ya? Kadın resmen dünyası sevgilisinden ibaretmiş gibi davranıyor sonra da ayrılınca dünyası başına yıkılıyor. Verr elini antidepresanlar...

bu durumu çok saçma buluyorum ben sadece tüm hayatı sevgilisi olan insanlar haline geliyolar arayıp sormuyorum bende zaten artık çok seyrek görüşüyoruz bazılarıyla onlarlada tamamen kessemmi iletişimi die düşünüyorum zaten sizce napmalıyım

benimde var bir arkadaşım evlenecek yakında tüm bağımızı kopardı anlam veremediğim bir şekilde ve şuan varsa yoksa eşi çeyizi kaynanası eltisi

yarın öbür gün illaki çekiştirmek için arar beni ama ozaman da ben yüz vermicem

bazıları böyle oluyor.benimde sevgilim var ama arkadaşlarımla ilişkimi bozma seviyesine getirmedim sevgilimle olan ilişkimi

sevgilinin yeri ayrı arkadaşın yeri ayrı...amaaaannn boşver sende yeni çevre yap arkaya baktıklarında seni göremesinler

Ben de evlendim cok fazla arkadaslarima zaman ayiramiyorum ama elimden geldigince bulusuyoruz zaten onlar da anlayışla karsiliyorlar. Kendi aralarinda bi gün belirtiyorlar Bilgeceye gidelim diye. Bi bakmisim gelmisler. Sagolsunlar.
Cok fazla akrabam oldu evlenince, zaten kalabalik bir ailem vardi. Daha da kalabaliklasti.
Aslinda siz de anlayis gösterebilirsiniz bence. Çünkü insanin elinde olmuyor. Bazen keyfi olmuyor, aile ici sorunlari oluyor. Kimseyle gorusmek istemiyor.
Zaten sevgililer bir gün konusuyorlarsa 2 gun küs ve depresyonda geziyorlar. Sizi aramamalari normal aslinda

herkes böle olmuyor canım ama ya bakıyorum bazen evlensede bazı insanlar sevgiliside olsa ynede görüşüyorlar bu insanın istemesiyle alakalı bence verilen değerle alakalı

TE="sevimmmmmmmmm, post: 37142540, member: 590044"]merhaba arkadaşlar benim sorunum arkadaşlarımla nerdeyse hepsi sevgili buldukları zaman arayıp sormuyorlar.artık bağımız nerdeyse iyice koptu. ben hayatımda biri olduğu zaman onlara böle davranmadım hep görüştüm iletişimimi koparmadım ama onlar şimdi hiç arayıp sormuyorlar senede 6 ayda bir görüşüyorum bazılarıyla . diyorum bazen tamamen koparayım bağımı benim arkadşlarım mı böyle yoksa çoğu kişi böylemi ??[/QUOTE]
Valla bu kadar olur tam da bu konu yüzünden şuan bi arkadasimla telefonda tartistik evlendievlenince arada bi mesafe sanki kendi hic bekar kalmamis gibi bnm anlattiklrmda ona eğlence gelmeye bsladi koydum mesafe şimdide aramis bize ne oldu niye aramiyosn anliycagin suçlu ben oldum 2 saat konusmusuzdr vicdan rahatltti benim uzun yillardir arkadasimdi çok kirildim bnde ama şuan desen bise hssediyomusun asla umrumda bile değil kimse hayat bu hale getiriyor insanlar artik

herkes böle olmuyor canım ama ya bakıyorum bazen evlensede bazı insanlar sevgiliside olsa ynede görüşüyorlar bu insanın istemesiyle alakalı bence verilen değerle alakalı

Öyle tabi haklisin. Seni istemeyeni sen de isteme olsun bitsin. Deger gördüklerine deger ver sadece .

kesinlikle katılıyorum. Millet kocayı sevgiliyi bulunca buldumcuk oluyo. Bi havalar tavalar. Bu tamamen kişiye bağlı bir durum

Arkadaşlık dostluk yanyana olduğunda çok iyi taki uzak mesafelere gidince unutuyorlar....Bende de öyle.....

Arkadaşlık dostluk yanyana olduğunda çok iyi taki uzak mesafelere gidince unutuyorlar....Bende de öyle.....
mesafe uzaklaştırıo insanları ama yakın olsanda bazen yinede uzaklaşıosun canım ben yakınım mesela ama kişilerle ilgili bişey.insanın istemesiyle alakalı

İşte bunlara İŞİ DÜŞÜNCE GELENLER deniyor tatlım .
at hepsini çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…