Ben de evlendim cok fazla arkadaslarima zaman ayiramiyorum ama elimden geldigince bulusuyoruz zaten onlar da anlayışla karsiliyorlar. Kendi aralarinda bi gün belirtiyorlar Bilgeceye gidelim diye. Bi bakmisim gelmisler. Sagolsunlar.
Cok fazla akrabam oldu evlenince, zaten kalabalik bir ailem vardi. Daha da kalabaliklasti.
Aslinda siz de anlayis gösterebilirsiniz bence. Çünkü insanin elinde olmuyor. Bazen keyfi olmuyor, aile ici sorunlari oluyor. Kimseyle gorusmek istemiyor.
Zaten sevgililer bir gün konusuyorlarsa 2 gun küs ve depresyonda geziyorlar. Sizi aramamalari normal aslinda
herkes böle olmuyor canım ama ya bakıyorum bazen evlensede bazı insanlar sevgiliside olsa ynede görüşüyorlar bu insanın istemesiyle alakalı bence verilen değerle alakalı
öle yapıyorum canım zaten ama hayatında kimse kalmamaya başlıo artık arkadaş anlamında.azalarak bitio nerdeyse.Öyle tabi haklisin. Seni istemeyeni sen de isteme olsun bitsin. Deger gördüklerine deger ver sadece .
herkes böle olmuyor canım ama ya bakıyorum bazen evlensede bazı insanlar sevgiliside olsa ynede görüşüyorlar bu insanın istemesiyle alakalı bence verilen değerle alakalı
aynen canım koca herşeymiş gibi düşünülüo sanki toplumda koca bulunca herşey bitio.kesinlikle katılıyorum. Millet kocayı sevgiliyi bulunca buldumcuk oluyo. Bi havalar tavalar. Bu tamamen kişiye bağlı bir durum
mesafe uzaklaştırıo insanları ama yakın olsanda bazen yinede uzaklaşıosun canım ben yakınım mesela ama kişilerle ilgili bişey.insanın istemesiyle alakalıArkadaşlık dostluk yanyana olduğunda çok iyi taki uzak mesafelere gidince unutuyorlar....Bende de öyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?