Vefasızlık görmek :( Canim çok sıkkın

7 yıl sonra bebeğine kavuştun bunlarla mı uğraşıosun her şeyin çetelesini tutmuşsun maşallah.. bu var ya öyle bi enerji ki insanlara bu düşüncen bi şekilde geçiyor ve senin hoşuna gitmeyecek ne varsa onu yapıyolar farkında olmadan.. bence tam tersi beklentini kesersen daha mutlu daha huzurlu bi insan olacaksın fitne fesatla uğraşmayı bırak da bebeğinle hayatın keyfini çıkar bence

Benim götürdüğüm hediyeler taktığım altınlar arşa varır.
Evli değilim bebeğim de yok.
Belki hiç evlenmeyeceğim bebeğimde olmayacak.
Ama bana müthiş duygular tattıran arkadaşlıklarım oldu feda olsun.
Yine olsa yine yaparım. (hava olsun diye demiyorum emin olun)
Bana kazık atanlara da feda olsun.
Yaaa benim 7 sene bebeğim olsa sırf bunun hatırına kimseye gönül koymam.
Sağlıkla büyütün dünya tatlısını.

Hediye küçükte olsa hediyedir diyorsunuz. 10 TL lik bir rakım bile olur diyorsunuz. Altın getirmişler onu az buluyorsunuz.anlamadım ben:KK64:

İnsan herşeyden önce hayatında en çok kıymet vericeği bebeğine insanlar tarafından da ilgi görmesini ister. Yalandan bile olsa bencede bi hediye alınması gerekiyordu.Ondanda geçtim çoğu insanın ''o bize bir sürü şey yaptı biz yapmasak ayıp olur kullanmışız gibi'' der onun hatrına hediyealır. O yüzden sizi haklı buluyorum. Yerinizde olsam bidaha böyle seyler yapmam, insanların onlara göre özel olan anları için de kendimi hırpalamam. Görmeniz iyi olmuş zaten boşverin.Hep böyle gitmesi daha kötü olurdu:) herkes ederi kadar.

Bundan cok daha büyük dertlerimiz var ama kendime cok dert ettim bu dutumu. Konu bebegimi gormeye gelmeyen dostlarim... Ben ogretmenim, esim serbest meslek ve kiradayiz. 7 yilin sonunda prensesimize kavuştuk cok şükür, 2 aylik. Hediyelesmeyi cok sever_dim (eskiden). Arkadaslarimin, akrabalarin cocuklarina bircok kez ufak tefek hediye aldim. Kizim olunca kosa kosa gelir dediklerimden hala gelmeyenler, gelenlerden de hediye getirmeyenler (daha dogrusu az kullanilmis giyecek, örülmüş erkek hirkasi gibi... ) var. Bir de hem altin taktigim hem de defalarca giyecek hediye aldigim kaynim ve gorumcem sadece birer ceyrek getirmisler,cocuklarinin ustunde benim aldigim kiyafetler. Cok zoruma gitti. Cift maas görünüyoruz diye zengin saniyorlar galiba. Hediye kucuk de olsa hediyedir 10 Tl'lik bir takim alir insan. Bu saydigim herkesin evi arabasi var ve esimin maaşı borclarindan dolayi yok gibi. Sorsam yuzume "yapmasaydin" derler. Ne kadar salakmisim ki degmeyecek insanlar icin ... :KK43:
***Ek olarak; en kiymetlime kavusmusken, deger verdiğim insanlarin biraz özenli olmalarini beklerdim, ceyrek goturdugumuz icin getitenler en ufak seyde esime koşan (hep esimi kullanan!) İnsanlar maalesef. .azcik ozverili olabilirlerdi...
Benim kızım 2 yaşında kv ve kp çeyrek bile takmadılar annem teyzem amcam filan altın taktı ama takmayanları da hic umursamadım bile sende boşver bundan sonra sende onların çocuklarına kıyafet filan alma

allah analı babalı büyütsün öncelikle.daha bebek iki aylık.zamanla onlar da başka hediyeler alabilirler belki.altınını,takımını niye aynı anda getirsin ki?

Back
X