Bundan cok daha büyük dertlerimiz var ama kendime cok dert ettim bu dutumu. Konu bebegimi gormeye gelmeyen dostlarim... Ben ogretmenim, esim serbest meslek ve kiradayiz. 7 yilin sonunda prensesimize kavuştuk cok şükür, 2 aylik. Hediyelesmeyi cok sever_dim (eskiden). Arkadaslarimin, akrabalarin cocuklarina bircok kez ufak tefek hediye aldim. Kizim olunca kosa kosa gelir dediklerimden hala gelmeyenler, gelenlerden de hediye getirmeyenler (daha dogrusu az kullanilmis giyecek, örülmüş erkek hirkasi gibi... ) var. Bir de hem altin taktigim hem de defalarca giyecek hediye aldigim kaynim ve gorumcem sadece birer ceyrek getirmisler,cocuklarinin ustunde benim aldigim kiyafetler. Cok zoruma gitti. Cift maas görünüyoruz diye zengin saniyorlar galiba. Hediye kucuk de olsa hediyedir 10 Tl'lik bir takim alir insan. Bu saydigim herkesin evi arabasi var ve esimin maaşı borclarindan dolayi yok gibi. Sorsam yuzume "yapmasaydin" derler. Ne kadar salakmisim ki degmeyecek insanlar icin ...

***Ek olarak; en kiymetlime kavusmusken, deger verdiğim insanlarin biraz özenli olmalarini beklerdim, ceyrek goturdugumuz icin getitenler en ufak seyde esime koşan (hep esimi kullanan!) İnsanlar maalesef. .azcik ozverili olabilirlerdi...