- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
YaSonuçların iyi olmasına çok sevindim... Siz şimdi bunun mutluluğunu yaşayın gerisini boşverin... İleri yaşlarda olunca sanırım yalnızlık daha da koyuyor insana, istiyorsa umarım iyi bi insanla, iyi bi yoldaşlar yolu kesişir babanızın..
Her zaman mutluluktan aglayin.Bazen sivri dillisiniz falan ama ben severim sizi :)
Çok geçmiş olsun Allah uzun hayırlı ömürler versin İnşAllah
Öncelikle geçmiş olsun çok güzel bir haber :) ben duygu ve düşüncelerin aile içinde açıkça konuşulmasından yanayım her zaman. Düşündüm de ima ettim de söyler diye bekledim de... hiç bana göre değil. Hassas konular başta olmak üzere net olalım isterim. Bana doğru geldi
İlk zamanki buhran halkerimin karınca gözüne kadar şahit bu forumBen de sizinle aynı şeyi yaşıyorum. Annem vefat edeli 5 ay oluyor en büyük korkum anneciğimin emek emek yaptığı evde başka bir kadın görmek. Babam ben annene söz verdim asla evlenmem dese de düşüncesi bile üzüyor beni.
Bence öyle. Zaten benim çevremde var bu konuşmayı yapmış baba-evlatlarYani abartmadım değil mi?
Olağan iki yetişkin insanın konuşması?
Çok teşekkür ederim :)Sonuçların iyi olmasına çok sevindim... Siz şimdi bunun mutluluğunu yaşayın gerisini boşverin... İleri yaşlarda olunca sanırım yalnızlık daha da koyuyor insana, istiyorsa umarım iyi bi insanla, iyi bi yoldaşlar yolu kesişir babanızın..
Bence öyle. Zaten benim çevremde var bu konuşmayı yapmış baba-evlatlar
Hakkınızda hayırlısı...Herkes mutlu olsun :)
Durun bakalım ya
Çok erken
Ya hiç hayırlıyı dilemekten yoruldun mu?Hakkınızda hayırlısı...
Mutlu olmayı hakediyorsun... Sahura tek kalkanlardan sonra bugün de yıldız gibi parlayan tüm kadınlara selam olsun.. :)).. Başta sen..Çok teşekkür ederim :)
Sen yazdın
Tek bir yıldız gülümsedi bana
Yazan tüm arkadaşlarım bir yıldız
Çok mutlu ettiniz :)
Hayalkırıklığı oldu çok ama yorulmadım. Her konuda öyle derim.Asıl her olacak şeye karar vermeye çalışmaktan yorulmadın mı?Ya hiç hayırlıyı dilemekten yoruldun mu?
Hiç hayal kırıklığı olmadı mı?
Önceki konunuzu hatırlıyorum, çok geçmiş olsun, atlatmasına sevindim. Daha da iyi olur inşallah
Sorarak yanlış bir şey yapmamışsınız bence.
Böyle bir durum sizin için eminim kolay olmayacaktır ama onu da anlamaya çalışın. Yaşı da genç sayılır, yalnızlık zor geliyordur. İnsanız sonuçta, yalnızlık hepimize zor.
Yine de baba yüreği, önce sizi düşünüyor.
Ama mutlu olacağı biri olursa neden olmasın? Desteğiniz varsa belli edin içi rahat etsin.
Hayalkırıklığı oldu çok ama yorulmadım. Her konuda öyle derim.Asıl her olacak şeye karar vermeye çalışmaktan yorulmadın mı?
Ondan yoruldum asıl ya :) koyun olsam da gütse biri :))Keşke kontrol edebilsem
Başkalarını değil kendimi
:)
Kararı ne olursa olsun, onunlayım
Ama niyeti var anladım bunu
Beni beklerse evde kalır :)
Bu yüzden sonuç temiz çıkınca açıkça konuştum
O yılların tecrübesiyle umarım hepimiz doğru kararı verecektir :)
Sağlıktan öte mutluluk yokHayırlısı olsun o zaman.
İstiyorsa, istediği gibi biri çıkar umarım.
Siz istiyorsanız sizin de karşınıza istediğiniz gibi biri çıksın dilerim.
Baba-kız mutlu olun :)
Ondan yoruldum asıl ya :) koyun olsam da gütse biri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?