vefat eden arkadaşımdan alacağımı nasıl tahsil edebilirim yasal hakkım nedir

Üyenin mesajları çok komik. “GlamRock” nickli üye, üyelikler birleştirilmeden önceki diğer üyeliklerinden biriymiş. Birleştirilince hepsi wurstria olmuş. Sürekli kendi kendiyle kavga etmiş :D wurstria modern, güçlü kadınken, glamrock ataerkil, köylü kadınmış. Dalaşıp durmuş kendi kendisiyle :D
Ooo bayağı rahatsız..

Üyenin mesajları çok komik. “GlamRock” nickli üye, üyelikler birleştirilmeden önceki diğer üyeliklerinden biriymiş. Birleştirilince hepsi wurstria olmuş. Sürekli kendi kendiyle kavga etmiş :D wurstria modern, güçlü kadınken, glamrock ataerkil, köylü kadınmış. Dalaşıp durmuş kendi kendisiyle :D
Icindeki catismayi dışa vurmayi biraz abartmis...

Şey değil mi bu ya kafamın içinde kendi kendine tartışan seslerim

bu hikaye şimdi yalanmıymış?

O çakal sende sazansın….
Kimse sana o parayı vermez.

Ciddi soruyorum; bu şekilde zengin olma fikri hayat standartını yükseltme fikri sizi utandırmıyor mu???

ay ben karıştırmışımm ..

peki zorulualan çıktı mı bi yerden favori üyemdi gitti ve gelmedi..
Geldi zorunlu. Hatta konu acip duruyor yine.

Geldi zorunlu. Hatta konu acip duruyor yine.

ya hiç haberim yok iyi ki sormuşum teşekkürler :)

Screenshot_2025-10-23-16-34-04-113_com.android.chrome.webp

Yok hamile olan anna boleyna.
Ya ben seviyordum o hamile olan üyeyi ne yaptı sonra acaba 😂

Bende en iz bırakan iki fake, biri sassy sassy idi galiba gerçi ben şüphelenmiştim sürekli laf arasına PC müh olduğunu, amerikanvari hayat yaşadığını, arkadaş gibi olduğunu sıkıştırmalar. Başka biri de hakimim ayağına milletle dalaşıp sürekli araya hakim olduğunu sıkıştırıyordu o daha yeniydi. Millet de hakim diye iyi geçinmeye çalışıyordu bunla😂 görgüsüzn tekiydi kocam da iş adamı çok zengin, sırf ödediğimiz kredi şu kadar vs diye mesajlar yazıyordu 🤮

Bende en iz bırakan iki fake, biri sassy sassy idi galiba gerçi ben şüphelenmiştim sürekli laf arasına PC müh olduğunu, amerikanvari hayat yaşadığını, arkadaş gibi olduğunu sıkıştırmalar. Başka biri de hakimim ayağına milletle dalaşıp sürekli araya hakim olduğunu sıkıştırıyordu o daha yeniydi. Millet de hakim diye iyi geçinmeye çalışıyordu bunla😂 görgüsüzn tekiydi kocam da iş adamı çok zengin, sırf ödediğimiz kredi şu kadar vs diye mesajlar yazıyordu 🤮
ayyy o hakimi bende hatırlar gibiyim herkese ters cevap verip itin kuyruğuna sokma çabası vardı hatta güzel bir kadındı değil mi? hatırlayamadım nickini.

Ay peki şeyi hatırlayan var mı troll doktoru 🤣🤣 sibel miydi neydi adı
Aah ah ben de umutsuzu özlüyorum. Evlerine mutfak yaptırdılar mi diye arada düşünüyorum.

Back
X