Eski evliliğinden çocuğu yoksa bence hiç karıştırmayın bu işi. Evet sizden geçmişini saklamış ama adam vefat etmiş ve açıklama yapacak kendini savunacak durumda değil. Ailesi muhtemelen onun isteği üzerine sessiz kalmıştır. Yerinizde olsam ailesiyle hiç bu konuyu konuşup ilişkiyi zedelemem. Çocuğunuz için bazı şeyleri görmemiş olun.Arkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Belki kâğıt üzerinde kalan anlaşmalı bir evlilikti, hani eskiden yapıyorlarmış ya tayin için vs.Arkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Ailesi bildiğinizi düşünmüş olabilir. Oğullarının sakladigi sırrı öldükten sonra açıklamak istememiş de olabilirler.Arkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Bilemiyorum ama 2 sene evli kalmışlar, çok şaşkınım ve üzgünüm...Belki kâğıt üzerinde kalan anlaşmalı bir evlilikti, hani eskiden yapıyorlarmış ya tayin için vs.
Adamcağız vefat ettiği için, ben olsam eşelemem ama ailesine de sorarım. Böyle bir şey gördüm, neden anlatmadınız diye. Fakat bu durum, eşiniz vefat ettiği için aile ile arayı açacak bir şey değil. Zaten evlatlarını kaybetmişler. Sizinle de aralarının bozulmasını istemezler.
Neden ayrıldıklarını merak ediyorum...Yani nasil saklamislar bilemedim .neyi ogrenmek isteyeceksiniz akliniza takilan sorular nedir sorun rahatlayacaksaniz.aile ile aranizi acmayin .gecmisi desmeme taraftariyim sonra neden ayrildi neden öyle oldu kadini merak edebilirisniz vs vs
Belki adamın söylediğini düşündüler hiç lafını bile etmediler.Esinizin ailesine neden sakladiklarini sorabilirsiniz bence
Belki adamın söylediğini düşündüler hiç lafını bile etmediler.
Biz çok yakın oturuyorduk, sürekli beraberdik. Asla konusunu açmadılar. Organize bir şekilde saklanmış bu olay.Ailesi bildiğinizi düşünmüş olabilir. Oğullarının sakladigi sırrı öldükten sonra açıklamak istememiş de olabilirler.
Direk sorun yani neyden cekiniyorsunuz siz istemedikten sonra bu mesele yüzünden aranız bozulmaz çünkü mağdur sizsiniz çok çok oğlumuz söylememiz istemedindiyeceklerdirBiz çok yakın oturuyorduk, sürekli beraberdik. Asla konusunu açmadılar. Organize bir şekilde saklanmış bu olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?