Vefat Eden Eşim Daha Önce Evliymiş...

Öncelikle başınız sağolsun.
Benim yorumum ;
Belki çok çok kısa bir evlilik süreci de olabilir.
Absurt bir yaklaşım olacak ama Ailesi de bilmiyor olabilir.
Hiç bu konuyu deşmeyin , sormayın konuşmayın derim.
Sevgiyle kalın.

2 sene evli kalmışlar, beni çok geren bir durum oldu. Yanlış bir yaklaşımda bulunmak istemediğim için fikir almak istiyorum.

Benim eşim de daha önce evlenip boşandı ama evlilik birliği gerçekleşmedi. Nişanlanmışlar, tayin için nikah kıymışlar ama nişan bozulunca boşandılar. Biz tanıştığımızda boşanıyordu. Belki wşinizin de böyle bir hikayesi vardır. Ya da çok kötü zamanlar yaşanmıştır kimse bu konuyu hatırlamak istemiyordur. Eşinizle güzel anılarınız varsa bence düşündüğünüze deymez. Sizin olmadığınız zamanları düşünerek geçmişinizi karartmayın.

Aileden gizli evlenip boşanmış olabilir ya da ailesinide tembihlemistir. Sorup öğrenin ama kizmadan sakince konuşun sonuçta cocugunuz varmış aileyle bağı koparmayib

Basiniz sagolsun. Ben olsam sorardim icimde surekli dusunup sorular soracagima acik acik sorar ogrenirdim ailesinden. Onlara da nasil olsa tartiscak bir mevzu yok sadece merak ediyorum diye sorun aranizi bozmayin derim.

2 sene evli kalmışlar, beni çok geren bir durum oldu. Yanlış bir yaklaşımda bulunmak istemediğim için fikir almak istiyorum.

Kimseyle bu saatten sonra tartışmaya gerek yok ancak tam 11 sene boyunca organize bir şekilde neden sakladıklarını ben olsam sorardım.

Sizi anlamaya çalışıyorum şokta ve büyük ihtimal kizginsiniz.işin acı tarafı hesap soracağınız kimse yok eşiniz hayatta olsa onun canına okurdunuz ama şuan öyle bı imkan yok.yerinizde olsam sorardım neden anlatmadiniz diye ama olay haline getirmezdim.keske bu şekilde ogrenmeseydiniz,eşinize karşı neler hissediyorsunuz hangi duygular içindesiniz mesela

Amanın ben de şok oldum valla.
Bi an empati yaptım.
Tabiki bu saatten sonra önemi yok ama bilmek ister insan, en doğal hakkınız.
Ailesi de belki bilmiyordur ya da doğru bilgi vermez kafanız daha çok bulanabilir
Soracaksanız güvenilir birine sorun da tam doğru bilgi alın.

Vahh vahhh cok büyük sorun
Mezardan hemen kendisine baglanalım soralım neden böyle yaptın diye

O kadar yıl sonra herkes şaşırır şok olurdu.
Bunca yıl arkadaş,eş,dost akraba hepsi nasıl ağzından kaçırmadı hayret ettim.
Ben sorardım niye söylemediklerini bunca yıl,sebep neymiş merak ederdim.
Kandırılmış hissediyorsunuz o yüzden bazı şeyleri bilmek,sormak belki içinizi rahatlatır.

11 sene boyunca hiç mi boş boğaz teyze dayı akrabası olmadı bu adamın yahu çok şaşırtıcı.

Açıkçası bu kadar uzun süre bu kadar organize saklanmasına ihtimal vermedim ben. Ailenin haberi olmayabilir kağıt üzerinde kalmış olabilir. Ya da sadece anne baba biliyordur saklanmıştır.

Tarihler yazıyordur yani 20li yaşların başında bir şeyse belki yurt dışına gidebilmek için falan yapılmıştır.

Yerinizde olsam sorarım ama hesap sorar gibi değil merak olarak. Sonuçta Allah rahmet eylesin eşiniz yok artık. Neyin hesabını soracaksınız sorsanız ne olacak..

Allah rahmet eylesin, "vefat etmiş artık konusunu açmayın" gibi bir bakış açısını çok saçma buldum. Yıllarca hayatınızı paylaşmışsınız kendinizi kötü hissetmeniz, belki eşinize kızmanız normal bence duygularınızı bastırmayın. Ailesine sormanıza tavsiye ederim. Size bir açıklama borçlular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…