- 13 Eylül 2023
- 875
- 695
- 23
Kandırılmış olmak önemsiz bir şey mi?Cok onemli mi diye dusunuyorum..sonucda vefat etmis esiniz. Nasil bir yarari olacak ki ayrilma sebebini bilseniz?
2 sene evli kalmışlar, beni çok geren bir durum oldu. Yanlış bir yaklaşımda bulunmak istemediğim için fikir almak istiyorum.Öncelikle başınız sağolsun.
Benim yorumum ;
Belki çok çok kısa bir evlilik süreci de olabilir.
Absurt bir yaklaşım olacak ama Ailesi de bilmiyor olabilir.
Hiç bu konuyu deşmeyin , sormayın konuşmayın derim.
Sevgiyle kalın.
Benim eşim de daha önce evlenip boşandı ama evlilik birliği gerçekleşmedi. Nişanlanmışlar, tayin için nikah kıymışlar ama nişan bozulunca boşandılar. Biz tanıştığımızda boşanıyordu. Belki wşinizin de böyle bir hikayesi vardır. Ya da çok kötü zamanlar yaşanmıştır kimse bu konuyu hatırlamak istemiyordur. Eşinizle güzel anılarınız varsa bence düşündüğünüze deymez. Sizin olmadığınız zamanları düşünerek geçmişinizi karartmayın.Arkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
2 sene evli kalmışlar, beni çok geren bir durum oldu. Yanlış bir yaklaşımda bulunmak istemediğim için fikir almak istiyorum.
Sizi anlamaya çalışıyorum şokta ve büyük ihtimal kizginsiniz.işin acı tarafı hesap soracağınız kimse yok eşiniz hayatta olsa onun canına okurdunuz ama şuan öyle bı imkan yok.yerinizde olsam sorardım neden anlatmadiniz diye ama olay haline getirmezdim.keske bu şekilde ogrenmeseydiniz,eşinize karşı neler hissediyorsunuz hangi duygular içindesiniz mesela
Vahh vahhh cok büyük sorunArkadaşlar öğretmen olarak kamuda görev yapıyorum, yer değişikliği için tayin dilekçesi vermiştim. Dilekçe için vukuatlı nüfus kayıt örneği istediler ve hayatımın şokunu yaşadım. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini inceleyince eşimin daha önce evlenip boşandığını gördüm.11 senelik evliyim, 8 yaşında bir çocuğum var. Eşimi ocak ayında ani bir şekilde kaybettim, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Ailesi ile bu süreçte daha da yakınlaşmıştık onlara karşı tavrım nasıl olmalı bilemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
+100000Kimseyle bu saatten sonra tartışmaya gerek yok ancak tam 11 sene boyunca organize bir şekilde neden sakladıklarını ben olsam sorardım.
Şaka yapıyorsanız da çok seviyesizsiniz.Vahh vahhh cok büyük sorun
Mezardan hemen kendisine baglanalım soralım neden böyle yaptın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?