- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
Başta olan aklinin hepsi bu kadar mı?Ne yapacağımı sana sormam!
Sen kimsin, canım ne isterse yaparım, bana emir vermeye hakkın yok!
Kızsan ne olur, kimsin sen! Ekmeğimi suyumu mu veriyorsun?
Akıl yaşta değil baştadır. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağar.
Merhaba canim, çocuğun nasıl oldu ?Genel olarak çok şeye sabredebilen, sistemli bir şekilde düşünmeden hareket etmeyen biriyim evet... Ama bu ara ekstra o kadar önemli şeyler gelişiyor ki hayatımda onların arasında dile getiremedim bir türlü inanın. Deli gibi merak ediyorum ama söyleyecek uygun koşul yaratamadım henüz. Şimdi de çocuğumun bir sağlık sorunu çıktı, tahlil vs derken canım ona çok sıkılıyor. Başka şeyler konuşmayı kendime yediremiyorum bu ara. Yani hayat normal bir rutin halinde ilerlemiyor anlayacağınız bazıları için...
Merhaba teşekkür ederim sorduğunuz içinMerhaba canim, çocuğun nasıl oldu ?
Allah korktuklarimizdan emin eylesin. Rabbim feraha çıkarsın. Basit yağ bezesi falandır.Merhaba teşekkür ederim sorduğunuz içinBen görev yaptığım şehirdeyim. Boynunda büyümeye devam eden şişlikler için biyopsi istenmişti, haftaya yaşadığımız şehirde detaylı tarama yapılacak. Henüz net bir şey yok anlayacağınız. Ama en kötüyü düşünmeye programlı olduğum için tedirginim şu an için.
Çok merak ediyorum, nasıl hesap sorardınız?bildiğinz hesap sorardım
Sizi tatmin etti mi? Önemli olan sizin düşüncenizMerhaba arkadaşlar,
Kayınvalide ve kayınpedere henüz soramadım ama çok yakın birinden durumu öğrendim. Nişan gibi bir şey olmuş, asıl amaç yurt dışına çıkmakmış. Resmi nikah vs kıyılmış daha sonra kızın özel hayatı biraz sıkıntılı olduğu için ayrılmışlar.
Benim duygu durumum o kadar karışık ki. Ne hissettiğimi bilmiyorum açıkçası. Sizlerin yorumları da benim konuya bakış açımı etkiliyor. Hazmetmeye çalışıyorum şu an.Sizi tatmin etti mi? Önemli olan sizin düşünceniz
Aslında buranın yorumları daha çok kafa karıştırır çünkü biri derki tamam işte mantıklı yurtdışı için kısa bir evlilik yapmış gereksiz bahsetmemişler haklı görür kimi der ki benim gibi ben kadına dahi ulaşırdım der kafanız daha çok karışır çok uç farklı fikirler çıktığı için her zaman daha fazla kafa karışıklığına sebep olur o yüzden siz ne hissediyorsunuz ne düşünüyorsunuz buna odaklanın çünkü her kafadan bir ses çıkıyorBenim duygu durumum o kadar karışık ki. Ne hissettiğimi bilmiyorum açıkçası. Sizlerin yorumları da benim konuya bakış açımı etkiliyor. Hazmetmeye çalışıyorum şu an.
Ya inanılmaz uzuldum yaşça olgun mu kendisiKalp krizi geçirdi aniden...
nişanlı-nikahlı durumu bi nevi, aynı evde yaşamamışlar, evlilik hayatı sayılmayacak durumda gördüğü için bahsetmemiştir bu yüzden bence. kafanıza takmayın artık, yavrunuza şifa versin rabbim, iyi sonuçlar alır unutursunuz inşallah.Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalide ve kayınpedere henüz soramadım ama çok yakın birinden durumu öğrendim. Nişan gibi bir şey olmuş, asıl amaç yurt dışına çıkmakmış. Resmi nikah vs kıyılmış daha sonra kızın özel hayatı biraz sıkıntılı olduğu için ayrılmışlar.
Belliydi böyle bir şey olduğu. İçinizin ferahlamasına sevindim.Merhaba arkadaşlar,
Neden anlatmadı acaba? Sizin aranızdaki ilişkiyi siz bilirsiniz.. bunu evlenmeden önce öğrenseniz yine de evlenir miydiniz? Belki sizi kaybetmekten korktu. Yine de geçerli bir sebep değil tabii ama en azından biraz belki bu düşünce içinizi ferahlatır. Büyük ihtimalle sizi kaybetmek istemedi.Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?