Vefat Eden Eşim Daha Önce Evliymiş...

Başta olan aklinin hepsi bu kadar mı?

Merhaba canim, çocuğun nasıl oldu ?

Merhaba canim, çocuğun nasıl oldu ?
Merhaba teşekkür ederim sorduğunuz için Ben görev yaptığım şehirdeyim. Boynunda büyümeye devam eden şişlikler için biyopsi istenmişti, haftaya yaşadığımız şehirde detaylı tarama yapılacak. Henüz net bir şey yok anlayacağınız. Ama en kötüyü düşünmeye programlı olduğum için tedirginim şu an için.

Allah korktuklarimizdan emin eylesin. Rabbim feraha çıkarsın. Basit yağ bezesi falandır.

Tanımadığı insanlara sen diye hitap eden biriyle herhangi bir tartışmaya girmem. Bu seviyeyle asgari müşterekte buluşmam mümkün değil. Alıntıladığınız hiçbir mesajıma cevap verip çukurunuza inmeyeceğim.

ben kandırıldığımı düşünürdüm direk.
Başka yalanı varmıydı acaba die de düşünür dururdum.
Ve evet,ölmüş olması belki birşey değiştirmez ama , bildiğinz hesap sorardım.sakin kalamazdım.

Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalide ve kayınpedere henüz soramadım ama çok yakın birinden durumu öğrendim. Nişan gibi bir şey olmuş, asıl amaç yurt dışına çıkmakmış. Resmi nikah vs kıyılmış daha sonra kızın özel hayatı biraz sıkıntılı olduğu için ayrılmışlar.

Uni de bir arkadasim ilk sene biriyle evlenmis son sene bosanmisti. Ailesinin haberi bile yoktu konudan. Hala da olduğunu sanmiyorum. Belki öyle biseydirm

Sizi tatmin etti mi? Önemli olan sizin düşünceniz

Benim duygu durumum o kadar karışık ki. Ne hissettiğimi bilmiyorum açıkçası. Sizlerin yorumları da benim konuya bakış açımı etkiliyor. Hazmetmeye çalışıyorum şu an.
Aslında buranın yorumları daha çok kafa karıştırır çünkü biri derki tamam işte mantıklı yurtdışı için kısa bir evlilik yapmış gereksiz bahsetmemişler haklı görür kimi der ki benim gibi ben kadına dahi ulaşırdım der kafanız daha çok karışır çok uç farklı fikirler çıktığı için her zaman daha fazla kafa karışıklığına sebep olur o yüzden siz ne hissediyorsunuz ne düşünüyorsunuz buna odaklanın çünkü her kafadan bir ses çıkıyor

Kalp krizi geçirdi aniden...
Ya inanılmaz uzuldum yaşça olgun mu kendisi
Ben anlayamıyorum gencler neden, nasıl kriz gecırir

Korkuyorum

Adamla tartısmaya bıle korkuyorum ya agız tadıyla

Ya kavga ederken klap krizi fılan gecırırse dıye

Baısnız sagolsun cok uzuldum, nasılsınız

nişanlı-nikahlı durumu bi nevi, aynı evde yaşamamışlar, evlilik hayatı sayılmayacak durumda gördüğü için bahsetmemiştir bu yüzden bence. kafanıza takmayın artık, yavrunuza şifa versin rabbim, iyi sonuçlar alır unutursunuz inşallah.

Acaba ona ön yargıyla yaklaşırsınız diye mi söylememişti.. Ben ilk günden söyledim eşime. Bilsin de ister kabul eder ister etmez ki ortada çocuk yok bir şey yok. Yani söylemeyişine anlam veremedim. Geçmiş gitmiş bir şey sonuçta.. Her ne olduysa artık vefat etmiş eşiniz. Hesapta soramayacağınıza göre kafanıza takmayın. Geçmiş zaman ne de olsa.

Belliydi böyle bir şey olduğu. İçinizin ferahlamasına sevindim.

Neden anlatmadı acaba? Sizin aranızdaki ilişkiyi siz bilirsiniz.. bunu evlenmeden önce öğrenseniz yine de evlenir miydiniz? Belki sizi kaybetmekten korktu. Yine de geçerli bir sebep değil tabii ama en azından biraz belki bu düşünce içinizi ferahlatır. Büyük ihtimalle sizi kaybetmek istemedi.

Ne tarafından bakarsan bak kandırmak bunun adı. Bilmek hakkınızdı. Böyle öğrenmemeliydiniz. Ama ailelerin yapabileceği bir şey yok onlara düşmez neticede söylemek. Belki onlarda susun söylemeyin dedi. Yada hiç bir şey demedi herkes kendi sustu. Gidin konuyu sakince açın ve üzüntümüz dile getirin. Bunu öğrenmek hakkınız. Çocuk var ortada nefretle yaşanmaz bir ömür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…