Vefat Eden Eşim Daha Önce Evliymiş...

Sanki cümleleri toparlayıp sakin kalamayacağım gibi geliyor. Çok hassas ve üzgünler zaten sürekli ağlıyorlar eşimden dolayı...
Sakın sakin gayet normal yaşadığınız şeyi anlatın üzerinden zaman geçmiş zaten yapabileceğiniz birşey yok ama içinizin rahat etmesi için sormanız gerekiyor

Sürerdi. Eğer o amaç varsa. Çünkü reddedilmis evliliğin gerçek olduğunu ispatlamaya çalışmış olabilir. Ben 4 senelik eşimin yanına 1 senede gelebildim

Sanki cümleleri toparlayıp sakin kalamayacağım gibi geliyor. Çok hassas ve üzgünler zaten sürekli ağlıyorlar eşimden dolayı...

"Ahmetin daha evvel evli oldugunu, evliliginin 2 yil sürdüğünü öğrendim. Neden benden gizlediniz" diyerek konuya giriş yapabilirsiniz

"Ahmetin daha evvel evli oldugunu, evliliginin 2 yil sürdüğünü öğrendim. Neden benden gizlediniz" diyerek konuya giriş yapabilirsiniz
Bence bu çok sert olur anne şu belgeleri almaya gitmiştim Ahmet'in su senede bu kadar süren bir evliliği olmuş görünce çok şaşırdım bilginiz var mı diyebilir insanlar çocuğunu kaybetmiş bu şekilde sert konuşmasın

Dümdüz sorun. Nüfus örneğinde kocam hakkında böyle bir ibare var, ne olsu o zamanlar,kiminle veliydi diye sorun. Bunun uzatılacak yanı yok ki, ya da örnek yanınızda ya da fotoğraflıysa çıkarıp gösterin bu ne diye

Konunuzu okudum tabiki sormalısınız bu sizin en doğal hakkınız sordunuzmu acaba bende merak ettim doğrusu

Bence de öyle... bu durumu birebir yaşayan biri olarak bizde de durum böyle... sülaleden kimse bilmiyor sadece çekirdek aile olarak biz biliyoruz bide eşlerimz biliyor. Toplasanz 10 kişi etmeyz... tüm akrabaların bildiği şey saklanamaz illa biri pot kırar.

Ay çok meraksızsınız ya valla hayatımda şöyle sakinlik istiyorum.. Ne güzel bir sabır ben çoktan tüm sülaleye haber salmış eski eşe kadar öğrenmiş gidip konuşmuştum nedir ne değildir evladımın babası bu saklanacak önemsenmeyecek bir şey asla değil. Bir insan neden saklar? Altında neler neler çıkar belki de..
Valla imrendim ben bu sabıra şöyle dümdüz kafa rahatlığı isterdim..

Herkes de ne kadar sıcak, ılımlı yaklaşmış konuya. Bir ben garibim sanırım, zira bana göre bu durumun insanı kandırmak/aldatmak, hatta insanı salak yerine koymaktan farkı yok. Kendimi biliyorum, hiç birşey eskisi gibi olmazdı artık kayın aile ile...

Eşinin ailesinin bir suçu yok ki... napsın insanlar oğullarının susmalarını istediği konuyu onlar nasıl açsn. Şimdi ben empati yapıyorum aynı durumu yaşayan biri olarak ben napabilirim annem babam napabilir? Ne diyebilirz... Bi şey desek biz ara bozan oluruz... ilk tanşmada sorup öğrenilir bu tarz şeyler... severek ,kendi tanışarak evlenen çiflerde iki kişinin kendilerinin konuşması gerekir bu durumu ailelere laf düşmez... tanışmaya gelen müstakbel gelin adayına "senden öncesi"diye cümle kurmak hiç bir kayın aileye düşmez ki...

Ah ah benim görümcek gibi bi akrabanız olsa yemez içmez kapınıza gelir abimin şöyle şöyle bi kız arkadaşı vardı suraya gittiler şöyle güzel kızdı böyle güzel kızdı diye dökerdi yedi seceresini ama yokmuş demekki. Gidin sorun yahu siz de ne olucak o kırılmasın bu yarılmasın bişey sorulamıcak mı sorun gitsin

Devlet sırrı gibi nasıl saklamışlar hiç mi boş boğaz bi akrabası yokmuş Genel de akrabalar bu tarz dedikoduyu hiç kaçırmadan gündeme getirirlerdi diye düşünüyorum Acaba kağıt üstünde formaliteden bi evlilikmiydi ben olsam kesinlikle annesinin ağzını arardım

Yazdıklarınıza katılıyorum, suçlama anlamında yazmadım, hatta kendimi biliyorum diye de ekledim. İstesem de eskisi gibi olamazdım çünkü kendimi aldatılmış, kandırılmış hissederdim.

En çok kaybedilmiş eşe çok kızar ve kırılırdım. Tanıdığım, sevdiğim adam değil de bambaşka biri gibi hissederdim artık. Yüksek ihtimal konu sahibinin geçmişini öğrenmek istemiştir diye düşünüyorum. Eğer böyle olmuşsa, ardından dua okuyamaz hale gelirdim ben

Siz çok farklı bakıyorsunuz konuya. Biz eşimin ailesi vesilesi ile tanışmıştık sandığınız gibi eşimin söylenilmesini istemediği bir durum olduğunu sanmıyorum. Belki özellikle ailesi kasti olarak paylaşılmasını istememiştir hatta.

Sizde durum farklıymış.Bu şartlarda ailesi daha tanıştırmadan söylemeliydi dibine kadar haklısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…