• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vefat eden kayınvalidenin bebeği..

Ayy cok sevındım yaa hadı masallah 😍az once konuya yazarken profilinize baktım songorulmenız mart sonuna dogru görülüyordu.. Oo dedım bugun ayın kacı. Kac gun olmus benılye gelmez daha uzun sure nasıl ogrencez sametin durumunu diye merak etmıstım. Sizde az once gırıs yapmıssınız siteye buyuk tesaduf.

Ayyyyh anlatabildım degılmı 🙄
Evet ya bende çok girmiyorum. Birden gecenin bu saati içime dogmus gibi bı giresim geldi 😂

acilen mahkeme basvursunlar ve Sameti alsinlar!

Çok mutlu oldum Samet adına .. Kuzeniniz de hakikatlı insanmış, gönlü güzel insan.. İnşallah hep mutlu olsunlar.
Samet' in kaderi guzel olsun. Allah korusun kuzuyu🤲
Kuzenimde eşi de gerçekten çok iyi iki insan. Biz hepimiz onlara hayraniz. Rabbim onlara bı evlat nasip etmedi, ama çok tatlı bı evlat emanet etti. Kuzen samete çok düşkün. Çocuklari olmuyordu evet ama sametten sonra da tedavi olmak istemedi, denemediler. Ya benim kendi çocuğum olursa sameti ikinci plana atarsam düşüncesiyle tamamen.

Arkadaşlar konu hortlamış yeni gördüm.
Merak etmişsiniz hepiniz.
Samet çok iyi çok mutlu bı aile oldular kuzenimle yaşıyor vasisi kuzenimin eşi
Ev satılmadı kira da şuan 4 ayda bir kirayı büyük abi alıyor geriye kalan 3 ayda hesapta sametin hesabinda birikiyor.
Neden büyük abi kirayı aliyor ki ..

Kuzenimde eşi de gerçekten çok iyi iki insan. Biz hepimiz onlara hayraniz. Rabbim onlara bı evlat nasip etmedi, ama çok tatlı bı evlat emanet etti. Kuzen samete çok düşkün. Çocuklari olmuyordu evet ama sametten sonra da tedavi olmak istemedi, denemediler. Ya benim kendi çocuğum olursa sameti ikinci plana atarsam düşüncesiyle tamamen.
Maşallah bu güzel Aileye.. İşleri hep rast gitsin.
Kuzeniniz ne güzel bir insan.. İlla ki doğurmak değil bir evlada sevgi dolu bakmak önemli olan.. kuzeniniz de buna çok güzel bir örnek olmuş.

merhaba bayanlar. konuyu kuzenim için oluşturuyoruz. bugün bizde misafir kendisiyle sabahtan beri dertleşiyoruz, ona sizden bahssettim bi konu hakkında fikir almak istiyor. yorumlarınızı tek tek okuyacak :)

öncelikle bir açıklama yapalım.
kuzenim 23 yasında.
kuzenimin eşi 27 yasında
eltisi : 28 yasında
eşinin abisi : 31 yasında.;
-- eşi 4 kardeş. : 1 kız kardeşi fransada, 1 kücük erkek kardeşi 4 yaşında. 1 ide işte konunun baş kahramanlarından.

kuzenim 3 yıllık evli cocugu yok. eşinden kaynaklı bi sebepten cocuk olma ihtimali şuan için biraz zorlu bi süreçte.
kayınvalidesinin 45 yasından sonra bir cocugu olmuş şuan 4 yasında ve kayınvalidesi 5 ay önce kalp krizinden vefat etti. o vefat etmeden 1 sene öncede kayınbabası kanserden vefat etti.
kayınbabası vefat ettikten sonra kayınvalide küçük ogluyla tek yasamayı tercih etti. eşinden kalma maaşla ve evde kendilerinin oldugu için pek bi sıkıntıları yoktu maddi anlamda, 2 oglu da destekciydi tabii.
kayınvalide vefat ettikten sonra kücük cocuk sametin nerde kalacagı mesele oldu.
kayınvalideyle kuzenin evleri yakın, elti 40 dklık mesafede yasıyordu.
o yüzden kuzenle sametin ilişkileri daha iyi.
ve kuzenim sameti coook seviyor ki sevilmeyecek gibi de degil cok sevimli :)
kayınvalide vefat ettiginde ilk 1 ay samet kuzende kaldı. ama sonra elti '' millet laf eder büyük abi dururken size mi kaldı bos kahramanlıklar yapıyosunuzz evden ona düşen pay size kalsın diye bakmak istiyonuz'' vs vs tarzında çirkin sözlerle almış cocugu gitmiş. herkesin kendi evi var. zaten kuzenimde eşi de, diger kardeşleri de eve kimse dokunmayacak o sametin, ilerde evlenince onunda kendi evi olsun düşüncesinde. ama eltiye ne oluyorsa '' onda herkesin hakkı var'' düşüncesiyle kendi eşininde aklını çelmiş.

ama kuzen bunları dert etmiyor onun için mesele ' SAMET'
o sametle, samet onunla cok mutlu. bana da bi nefes oluyor diyor en azından.
eltisinin 2 cocugu var, şımarıyolar, eziyolar, vuruyolar.
tamam eltim öyle dizilerde ki gibi cocuga eziyet etmez, vurmaz dövmez ama kendi cocuklarıyla zor ugrasıyor sameti yük gibi gördügüne eminim diyor. hem cocuklarda anlaşamıyor onunla.
bir kaç kez konusmus abla cocuk bende kalsın bana da iyi geliyor diye söylemiş '' hayır demiş, eşim izin vermiyor demiş ama öyle bişey yok.
geçenler de sametle konusmak istemiş, yenge ne zaman gelcen diye 3-4 kere sormuş
kuzenim bunu anlatıp anlatıp aglıyor, hatta ben bunları yazarkende aglıyor :KK43:
napsın bu kız, eşimle de görümcemle de konuscam herkes ortak kararla evi eltimlere verelim diyor..
bana da bu yanlıs geliyor bu cocuk büyüyecek, basında anası babası yok en azından bi evi olsun diyorum.
o yoksa ev mesele oldugu sürece cocugu bize asla vermez diyor.
evet ablalar, kardeşler nasıl bir yol izlemeyi, cocugu almak için. evi vermeleri mantıklı mı
Her ne kadar hak meselesinde yanlisda olsa verin cehenneme kadar gitsinler öksüzün hakkıyla
Siz kuzucugu alın basın bağriniza derim ben duygusal bir yaklaşım benimki tabii 😢

Eltiyle görüsmuyolar o sıralar çok sorunlar yaşandı ama çözüme kavuştu. Kira olarak almayı kabul ettiler sonra da zaten sameti almak istemediler. Ablası da yurt dışında destek oluyor, öyle yetim aylığı vs alma durumu yok maddi yönden zaten aslında hiç birinin sıkıntısı yok hele ki sametten sonra zaten iyi olan durumları kat ve kat arttı kuzenimin eşinin işleri baya bı rast gitti. sametin bereketi diyolar :) Pandemi bitince samete muhteşem bı sünnet töreni yapılacak :)
Ay çok etkilendim canım benim. Her ne olursa olsun Kuzenin cennetlik.
Peki kendi çocugu oldu mu?

Sonuç. ne oldu ??? Samet nerede şimdi?

Ahh Samet, hikayeni ilk okuduğumda o kadar üzülmüştüm ki günlerce aklımdan çıkmamıştı. Şimdi mutlu olduğunu okuyunca günüm güzelleşti resmen😍
benilyeda benilyeda Allah kuzeninle eşinden razı olsun, inşallah onlara mucize bir bebek daha verir de Samet’e kardeş olur🙏🏼🙏🏼

Samet için çok sevindim. Böyle güzel insanların olması umut verici gerçekten. Birbirlerine aile olmuşlar. Allah razı olsun kuzeniniz ve eşinden

Dün konuyu okudugumda eski olduğunu fark etmemiştim.. aksamdan beri cocuk aklimdaydi.. bu ara zaten asiri duygusal oldugum icin cok etkilemisti beni.. Ne olacak cocugun hali diye icim icimi yedi..

Sabah gelismeleri okuyunca nasil sevindjm anlatamam.. Allah Samete saglikli sihhatli hayirli bir omur nasip etsin..
Cok mutluyum suan 🥰🥰🥰🥰

Back
X