vefat eden kayınvalidenin bebeği..

Evet ya bende çok girmiyorum. Birden gecenin bu saati içime dogmus gibi bı giresim geldi

acilen mahkeme basvursunlar ve Sameti alsinlar!

Çok mutlu oldum Samet adına .. Kuzeniniz de hakikatlı insanmış, gönlü güzel insan.. İnşallah hep mutlu olsunlar.
Samet' in kaderi guzel olsun. Allah korusun kuzuyu
Kuzenimde eşi de gerçekten çok iyi iki insan. Biz hepimiz onlara hayraniz. Rabbim onlara bı evlat nasip etmedi, ama çok tatlı bı evlat emanet etti. Kuzen samete çok düşkün. Çocuklari olmuyordu evet ama sametten sonra da tedavi olmak istemedi, denemediler. Ya benim kendi çocuğum olursa sameti ikinci plana atarsam düşüncesiyle tamamen.

Neden büyük abi kirayı aliyor ki ..

Maşallah bu güzel Aileye.. İşleri hep rast gitsin.
Kuzeniniz ne güzel bir insan.. İlla ki doğurmak değil bir evlada sevgi dolu bakmak önemli olan.. kuzeniniz de buna çok güzel bir örnek olmuş.

Her ne kadar hak meselesinde yanlisda olsa verin cehenneme kadar gitsinler öksüzün hakkıyla
Siz kuzucugu alın basın bağriniza derim ben duygusal bir yaklaşım benimki tabii

Ay çok etkilendim canım benim. Her ne olursa olsun Kuzenin cennetlik.
Peki kendi çocugu oldu mu?

Sonuç. ne oldu ??? Samet nerede şimdi?

Ahh Samet, hikayeni ilk okuduğumda o kadar üzülmüştüm ki günlerce aklımdan çıkmamıştı. Şimdi mutlu olduğunu okuyunca günüm güzelleşti resmen
benilyeda Allah kuzeninle eşinden razı olsun, inşallah onlara mucize bir bebek daha verir de Samet’e kardeş olur

Samet için çok sevindim. Böyle güzel insanların olması umut verici gerçekten. Birbirlerine aile olmuşlar. Allah razı olsun kuzeniniz ve eşinden

Dün konuyu okudugumda eski olduğunu fark etmemiştim.. aksamdan beri cocuk aklimdaydi.. bu ara zaten asiri duygusal oldugum icin cok etkilemisti beni.. Ne olacak cocugun hali diye icim icimi yedi..

Sabah gelismeleri okuyunca nasil sevindjm anlatamam.. Allah Samete saglikli sihhatli hayirli bir omur nasip etsin..
Cok mutluyum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…